Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(kleckiukas @ 2008 03 01, 12:02)
aha jos buna keliu ilgiu. Nezinau man tai nesivele aiskku jas turi labiau priziureti nei savasias naturialias ax.gif  as daziau jas ir su tusu ir kasdien vakarais valydavau, aisku atsargiai smile.gif turejau atskiras sukytes joms susisukuoti, na nezinau nebuv jokio vargo o buvo labai grazu  thumbup.gif
Papildyta:

Ne neprisiklijavau o prisiauginau, ir papildymus dariaus.

aisku drinks_cheers.gif Gerai nesiok
Atsakyti
Mergaites, o ka daryti nesiojancioms linzes? Nieko tokio prisikijuot tas ilgalaikes, kaip manot? ***** as irgi noriu nerealiai ilgu blakstienu savo didziausiai sventei smile.gif. O kodel taip kainos skiriasi Egidijoj ir Femina bonoj?
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 03 01, 22:02)
Mergaites, o ka daryti nesiojancioms linzes? Nieko tokio prisikijuot tas ilgalaikes, kaip manot? ***** as irgi noriu nerealiai ilgu blakstienu savo didziausiai sventei smile.gif. O kodel taip kainos skiriasi Egidijoj ir Femina bonoj?

Tokios blakstienos nesiojancioms linzes nekenkia.Va kurios nesioja akinius,tai liudniau - jos remiasi i stiklus,kas mane labai nervino...
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2008 03 02, 21:24)
Tokios blakstienos nesiojancioms linzes nekenkia.Va kurios nesioja akinius,tai liudniau - jos remiasi i stiklus,kas mane labai nervino...

Niu cia tai prajuokinai smile.gif. Kazkaip net nepagalvojau, kad taip gali buti smile.gif. Bet aciu uz praktinius patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2008 03 01, 19:02)

Gali drasiai prisiauginti, tik nesiojancios linzes akys buna jautresnes tai po proceduros truputi jautriau buna nei be lindziu.
Atsakyti
as turbut kuokstelius tuos desiu g.gif
Atsakyti
Buvau priauginus blakstienas wub.gif O vestuvem tai tikrai vel priauginsiu, nes grozis pasakiskas, joks tusas tokio stebuklo ne padaris thumbup.gif
Atsakyti
as irgi buvau prisiauginusi blakstenas per savo vestuves!!!! akytes - pasaka! bet paskui nuimti tas blakstenas tikras vargas! bet grozis reikalauja auku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(COYOTA @ 2008 03 28, 15:56)
as irgi buvau prisiauginusi blakstenas per savo vestuves!!!! akytes - pasaka! bet paskui nuimti tas blakstenas tikras vargas! bet grozis reikalauja auku  biggrin.gif

O kodel varga? g.gif
Atsakyti
labai jau as irgi susigundziau, nors mano ilgos blakstienos, bet vat reikia dar tankumo biggrin.gif tik nelabai supratau vis delto del prieziuros vienos minejo, kad vargas, kitos atvirksciai, kad nera jokiu bedu su jom rolleyes.gif o kaip bus man paziuresiu ir parshysiu savo komentarus bigsmile.gif
Atsakyti
Na nezinau, mano nuomone tai neverta augintis tu blaksienu schmoll.gif
As visuomet tiek per savo vestuves tie per ivairius baliukus prisiklijuoju pati biggrin.gif tongue.gif
Turiu kokias 3 skirtingas, vienos nuo puses akies, jos labai graziai atrodo, buvau uzsiklijavus per savo vestuves, net nesimati, beto paryskina akiu kontura biggrin.gif tai nuotraukose graziau.
Kitos yra normalios per visa aki, tik ilgos, aisku jos jau matosi lotuliukas.gif bet kaip grazu wub.gif
as visuomet jas uzsiklijuoju pora valndu anksciau kad priprastu akytes mirksiukas.gif beto pries klijuojant padarau kontura su juodu pietuku tuomet nesimato tarpo, ypaj jei akys buna nedideles(as dar mamai kartais klijuoju lotuliukas.gif ) tai jai tenka siek tiek akiu kamputyje jas pakelti, auksciau paklijuot tuomet akys atrodo graziau mirksiukas.gif
Perku blakstienas Eurekoje apie 10-15 lt , klijus dazniausiai Droge apie 10-15 lt bigsmile.gif
beto jas nusiemus, ispaunu ir sekanti kart vel galiu klijuot tongue.gif siek tiek buna kita diena lieka klijai bet pavalius jie nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babinka @ 2008 05 12, 13:54)
Na nezinau, mano nuomone tai neverta augintis tu blaksienu  schmoll.gif 
As visuomet tiek per savo vestuves tie per ivairius baliukus prisiklijuoju pati  biggrin.gif  tongue.gif 
Turiu kokias 3 skirtingas, vienos nuo puses akies, jos labai graziai atrodo, buvau uzsiklijavus per savo vestuves, net nesimati, beto paryskina akiu kontura  biggrin.gif  tai nuotraukose graziau.
Kitos yra normalios per visa aki, tik ilgos, aisku jos jau matosi  lotuliukas.gif  bet kaip grazu  wub.gif
as visuomet jas uzsiklijuoju pora valndu anksciau kad priprastu akytes  mirksiukas.gif  beto pries klijuojant padarau kontura su juodu pietuku tuomet nesimato tarpo, ypaj jei akys buna nedideles(as dar mamai kartais klijuoju  lotuliukas.gif ) tai jai tenka siek tiek akiu kamputyje jas pakelti, auksciau paklijuot tuomet akys atrodo graziau  mirksiukas.gif
Perku blakstienas Eurekoje apie 10-15 lt , klijus dazniausiai Droge apie 10-15 lt  bigsmile.gif
beto jas nusiemus, ispaunu ir sekanti kart vel galiu klijuot  tongue.gif  siek tiek buna kita diena lieka klijai bet pavalius jie nusivalo  thumbup.gif

niekada pati sau neklijavau ax.gif ,tikiuos,kad nieko ten sudetingo?o kurios graziau-nuo puses akies ar per visa?
Atsakyti