Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(Lineta* @ 2009 09 15, 12:22)
O as gyvenime nenardau ir neslapinu galvos, todel ir einu i pliaza su makiazu, makiazas - tai nereiskia sluoksnis pudros ir seseliu, mano makiazas - padazytos blakstienos ir su lupu blizgesiu patepliotos lupytes  tongue.gif

Valio, kad nematėte tokių kur pilnas makiažas. Pudra, šešėliai, pieštukas, tušas, skruostų parausvinimas. doh.gif O 'špakliaus' tiek, kad mano butą galima nušpakliuoti lotuliukas.gif doh.gif
Patikėkit, tokių šiemet mačiau daug. Buvau netekus žado.
Atsakyti
As kartais prisiklijuoju blakstienas, kai su saiku tikrai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IrmuciukasW @ 2009 09 15, 13:30)
As kartais prisiklijuoju blakstienas, kai su saiku tikrai grazu  ax.gif

drinks_cheers.gif
Eidama į tam tikrus vakarėlius klijuojuosi ir aš. Kuokštines blakstienas, pagyvina akį ir tikrai gražu. Kas dienai to nenorėčiau. Ne mano stilius. Prie klasikinių drabužių į ofisą schmoll.gif
Atsakyti
Kad tos priauginamos blakstienytes taip naturliai gali atrodyti, kd net nesuprast galima mirksiukas.gif Juk ilgiu yra gausybe ir jei priaugint tik pora milimetru ilgesnes uz Jusu naturalias, tai efektas lygiai toks kaip laaabai tvarkingai ir saikingai padazytos tusu. Na, o jei tamsiaplaukei tokias priaugint, tai nieks net neitartu, kd jos "netikros" smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

as per savo vestuves buvau prisiklijavusi blush2.gif nu man tai pasakiskai atrode thumbup.gif niekas net nesuprato kad jos priklijuotos ir atlaike visa diena rolleyes.gif likau patenkinta
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 15, 13:22)
O as gyvenime nenardau ir neslapinu galvos, todel ir einu i pliaza su makiazu, makiazas - tai nereiskia sluoksnis pudros ir seseliu, mano makiazas - padazytos blakstienos ir su lupu blizgesiu patepliotos lupytes  tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 09 15, 12:22)

drinks_cheers.gif 100% mano mintys..
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 15, 12:26)
Valio, kad nematėte tokių kur pilnas makiažas. Pudra, šešėliai, pieštukas, tušas, skruostų parausvinimas.  doh.gif O 'špakliaus' tiek, kad mano butą galima nušpakliuoti  lotuliukas.gif  doh.gif
Patikėkit, tokių šiemet mačiau daug. Buvau netekus žado.

oi, kaip tu cia perdejai, tikrai taip nera, kokiam tu cia pliaze buvai?
kad viena kaimiete strazdanuota megsta eit nublukusiom akim i pliaza, dar nereiskia,kad visa Lietuva bloga, kad joje moterys prisiziuri save, net gi pleze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELZA @ 2009 09 15, 23:03)
drinks_cheers.gif  100%  mano mintys..

oi, kaip tu cia perdejai, tikrai taip nera, kokiam tu cia pliaze buvai? 
kad viena kaimiete strazdanuota megsta eit nublukusiom akim i pliaza, dar nereiskia,kad visa Lietuva bloga, kad joje moterys prisiziuri save, net gi pleze  4u.gif

Gerai būt buvę, kad vieną būčiau mačius doh.gif O buvau Palangoje. Ten visko pasitaiko, ir ne pirmi metai. Į pliažą per smėlį su blizgančiai, vakariniais aukštakulniais, su vakariniu makiažu. Visko.
Atsakyti
na, aš kažkaip paplūdimy netyrinėju aplinkinių makiažų subtilybių, tai ir komentuoti tuo klausimu neturiu ką smile.gif bet man įdomu štai kas:

QUOTE(IrmuciukasW @ 2009 09 15, 13:30)
As kartais prisiklijuoju blakstienas, kai su saiku tikrai grazu  ax.gif

QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 15, 13:47)
Eidama į tam tikrus vakarėlius klijuojuosi ir aš.

klijuojatės pačios? ar įmanoma pačiai gražiai tai padaryti? nes pati kol kas pasikliauju tik visažistės darbu... būtų gražu, kai per vakarėlį pradėtų byrėti tos blakstienos doh.gif

o dėl priauginamų - tikrai grožis ir gėris wub.gif tuo pačiu ir nemenkos išlaidos, mat negana tik prisiauginti, reikia ir priežiūros, papildymų, o taip sudėjus viską - nagai + pedikiūrai + manikiūrai + ... ojojoj... ubagais pareiti galima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 15, 23:28)
Gerai būt buvę, kad vieną būčiau mačius  doh.gif O buvau Palangoje. Ten visko pasitaiko, ir ne pirmi metai. Į pliažą per smėlį su blizgančiai, vakariniais aukštakulniais, su vakariniu makiažu. Visko.

Ei cia mes apie vestuves pliaze ar kaip??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 15, 23:44)
na, aš kažkaip paplūdimy netyrinėju aplinkinių makiažų subtilybių, tai ir komentuoti tuo klausimu neturiu ką  smile.gif bet man įdomu štai kas:
klijuojatės pačios? ar įmanoma pačiai gražiai tai padaryti? nes pati kol kas pasikliauju tik visažistės darbu... būtų gražu, kai per vakarėlį pradėtų byrėti tos blakstienos doh.gif

Taip klijuojuosi pati. Viskas pavyksta puikiai. Nė per vieną vakarėlį dar nenukrito nė viena mano pačios priklijuota blakstiena. bigsmile.gif Ir išsilaikė ilgiau nei parą, ir klijuota ne su 'momentu' biggrin.gif Teko nulupti tiesiog. Man nesimato nei baltų klijų taškelių, nieko.
Žinoma, eidama į tam tikrus vakarėlius, šventes einu pas savo visažistę. Tačiau draugų gimtadieniai, paprasti vakarėliai, nauji metai... pačios rankos geba... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo The_Dieter: 15 rugsėjo 2009 - 22:53
na, reiks ir man kada pabandyti. beje, visažistė klijavo su juodais klijais. esą stipresni. tai jau tikraaaaaiiii, kad stipresni... turėjau pėdinti, kad nuimtų smile.gif
Atsakyti