Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(something else @ 2009 09 15, 23:57)
na, reiks ir man kada pabandyti. beje, visažistė klijavo su juodais klijais. esą stipresni. tai jau tikraaaaaiiii, kad stipresni... turėjau pėdinti, kad nuimtų smile.gif

Jums matyt klijavo su klijais, skirtais blakstienų priauginimui ax.gif
Labai neblogi yra klijukai iš ARTDECO, jie yra skaidrūs, taigi jų tikrai nesimato. Jie guminio pagrindo, todėl ir paliesta blakstiena vis tiek laikosi gerai, jaudintis nereikės.
Taip pat iš tos pačios serijos yra ARTDECO klijukų nuėmėjas, bet jo nenaudoju, mat kvepia jis man kaip grynas acetonas g.gif
Atsakyti
Benice, o kur tokių klijukų galima rasti pirkti?
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 09 16, 10:16)
Benice, o kur tokių klijukų galima rasti pirkti?

Bet kur, kur tik parduoda ARTDECO dekoratyvinę kosmetiką (Douglas, Sarma, Kosmada ir pan.) 4u.gif
Atsakyti
ačiukas oro_buckis.gif
Atsakyti
Sveiki gal zinot kur Klaipedoje vyksta blakstienu priauginimo seminarai? arba gal yra Klaipedoje norinciu to ismokti? nes kiek ieskojau visi apmokymai vln, bet sake jei atsiras daugiau nei trys zmones atvaziuos ir i klp g.gif
Atsakyti
Benice, o kur graziu blakstienu buna pirkti? Kokias geriausia klijuotis, kuoksteliais ar istisines?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 16, 08:23)
Jums matyt klijavo su klijais, skirtais blakstienų priauginimui  ax.gif
Labai neblogi yra klijukai iš ARTDECO, jie yra skaidrūs, taigi jų tikrai nesimato. Jie guminio pagrindo, todėl ir paliesta blakstiena vis tiek laikosi gerai, jaudintis nereikės.
Taip pat iš tos pačios serijos yra ARTDECO klijukų nuėmėjas, bet jo nenaudoju, mat kvepia jis man kaip grynas acetonas  g.gif

QUOTE(Lineta* @ 2009 09 16, 13:36)
Benice, o kur graziu blakstienu buna pirkti? Kokias geriausia klijuotis, kuoksteliais ar istisines?

Aš naudoju ARTDECO blakstienas ir klijus. Naudoju kuokšteliais. Man taip daug patogiau ir gražiau bei lygiau prisiklijuoja. Kaip jau sakiau, dar nebuvo taip, kad nukristų. Viskas laikosi kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 16, 13:59)
Aš naudoju ARTDECO blakstienas ir klijus. Naudoju kuokšteliais. Man taip daug patogiau ir gražiau bei lygiau prisiklijuoja. Kaip jau sakiau, dar nebuvo taip, kad nukristų. Viskas laikosi kuo puikiausiai.

Aga bigsmile.gif Aš irgi tas pačias naudoju klientėms ir negaliu atsidžiaugti thumbup.gif
Ar pastebėjote, jog tie klijukai neišdžiūsta ilgai (nuolatos darinėju tą buteliuką) ir jų ilgam užtenka thumbup.gif ?
Atsakyti
Norėjau čia esančių profesionalių pasiteirauti ar verta prisiauginti vestuvėms, jei aš noriu kad mano akys būtų padažytos ir šešėliais ir pačios blakstienos? Nes girdėjau iš draugės, kad tada jau nerekomenduojama jokio akių makiažo daryti? Kaip paskui valyti makiažą, ar nepakenks priaugintoms blakstienoms? g.gif
Labai bučiau dėkinga už jūsų konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropica @ 2009 09 16, 14:12)
Norėjau čia esančių profesionalių pasiteirauti ar verta prisiauginti vestuvėms, jei aš noriu kad mano akys būtų padažytos ir šešėliais ir pačios blakstienos? Nes girdėjau iš draugės, kad tada jau nerekomenduojama jokio akių makiažo daryti? Kaip paskui valyti makiažą, ar nepakenks priaugintoms blakstienoms?  g.gif
Labai bučiau dėkinga už jūsų konsultacijas  4u.gif

Tai kad tavo vestuves jau tuoj bigsmile.gif , ar spesi prisiauginti? As tai prisiauginciau, nes makiaza juk galima labai atsargiai ir nuo akyciu ir nuo veiduko nuvalyti wink.gif
Atsakyti
Tai kad rytoj ateina manęs grąžinti, bet pasidaviau draugės gąsdinimams verysad.gif
Bet šį šeštadienį kai pamačiau savo kolegę per vestuves su TOKIOM blakstienom, tai galvoju nesvarbu kaip bus, laaabai noriu!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 09 16, 14:11)
Aga  bigsmile.gif  Aš irgi tas pačias naudoju klientėms ir negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif
Ar pastebėjote, jog tie klijukai neišdžiūsta ilgai (nuolatos darinėju tą buteliuką) ir jų ilgam užtenka  thumbup.gif ?

thumbup.gif Labai geros tos ARTDECo, ir klijai superiniai. Man taip dažnai jų neprireikia, viskas kuo puikiausiai, atidarau buteliuką ir jie kaip nauji. Nei uždžiuvę, nei dar kas nors. Puikiai klijuoja. Labai nedaug reikia. Super dalykas thumbup.gif
Atsakyti