Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(Tropica @ 2009 09 16, 15:12)
Norėjau čia esančių profesionalių pasiteirauti ar verta prisiauginti vestuvėms, jei aš noriu kad mano akys būtų padažytos ir šešėliais ir pačios blakstienos? Nes girdėjau iš draugės, kad tada jau nerekomenduojama jokio akių makiažo daryti? Kaip paskui valyti makiažą, ar nepakenks priaugintoms blakstienoms?  g.gif
Labai bučiau dėkinga už jūsų konsultacijas  4u.gif

nepatartina tik daznai dazyt blakstienyciu wink.gif jei pora kart padazysit, tai tikrai nenubyres jos wink.gif seseliai blakstienoms jokios neigiamos itakos neturi. tiesiog valyt negalima su aliejinem priemonem makiazo, be to valant seselius juk nebutina liest blakstienytes bigsmile.gif Progai tai tikrai nuostabu tos blakstienos, o ir po to dar visa menesi galesit pamirst tusa ir bet kuriuo paros metu malonu i veidrodi bus paziuret biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū Renatulyte, jau klapsiu šiandien didelėmis blakstienomis, tikrai mane nuraminot dėl makiažo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropica @ 2009 09 18, 07:56)
Ačiū Renatulyte, jau klapsiu šiandien didelėmis blakstienomis, tikrai mane nuraminot dėl makiažo 4u.gif

niu o kaip jautiesi su blakstem naujom ? bigsmile.gif as ir labai noriu prisiaugint. O kur Kaune tokiu dalykeliu galima pasidaryti ir kokia kainyte? Gal galit kokiu fotkiu ideti?
Atsakyti
Aš mačiau nuotraukas šitoje temoje 30 psl. ir galiu pasakyti, palyginus su čia esančiomis blakstienomis mano priaugintos nekokybiškai, matosi klijai, kai kurios blakstienos persuktos ir pan. teko priklijuoti papildomai po 2 kuokštelius ant akių (iššukuoti jų nuo šaknų nepavyksta). Aišku, prisiminus kokias turėjau iki priauginimo ir kokios buvo vestuvių dieną, aš pamirštu apie tokį ne labai profesionalų darbą, bet antra kartą daryčiau kitur ax.gif

Mano patarimas - verta, tik reikia darytis tokią procedūrą pas profesionalus ir nesusigundyti mažesne kaina smile.gif

Įdomu tik ar priauginimo kokybei turi reikšmės savų blakstienų tankis ir pan.?
Atsakyti
Kaip gaila, Tropica, kd papuolet ne i profes rankas verysad.gif
Kokybei yra kokybe - jei graziai ir tvarkingai padaryta, teisingai parinktos balsktienos, tai jos atrodys naturaliai, o jei klijuku per daug viskas sulimpa ir priauginimo metu meistre neatskiria blakstienyciu, tai logiska kd ten kur galima idet 3 blakstienas ant 3 jusu, tokia "meistre ides 1 ant 3 jusu sulipdytu. Taip tankumas ir nukencia unsure.gif Apskritai priaugintu balsktienu tankumas priklauso nuo naturaliu blakstienu tankumo, bet galima optine apgaule priauginant siek tiek storesnes. Tada jau tikrai bus efektas graziai padazytu blakstienyciu.
Atsakyti
Ačiū už palaikymą Renatulyte, todėl čia ir pasisakiau, kad pasimokytų kitos iš mano pavyzdžio doh.gif
Noriu pasakyti, kad vis tiek atrodžiau pasakiškai vizažistės dėka, ji pasistengė paryškinti visus blakstienų privalumus ir paslėpė trukumus biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas is mano darbeliu, prailginti kampuciai..
user posted imageuser posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 10 03, 23:05)

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
prisiziurejus tokiu groziu pati susigundziau ir pasakiau sau kai vaziuosiu atostogu i lt butinai pabandysiu prisiauginti si grozi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2009 10 04, 00:26)

pritariu! drinks_cheers.gif
sojertoma, o jau perejimas koks tobulas! super thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2009 10 03, 23:05)
user posted imageuser posted image
4u.gif

Labai graziai atrodo! wub.gif
Atsakyti