Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(gala @ 2007 06 14, 18:53)
pasiziurejau cia nuotraukyciu ir pati uzsimaniau tokiu ilgu blakstienu  tongue.gif

Ir galima jas dazyti tik paprastu tusu, o ne atspariu vandeniui..
Labai graziai atrodo..
Atsakyti
jau vestuvems savo tai tikrai prasiilginsiu blakstienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 06 14, 14:25)
Priaugintos blakstienos
user posted image
user posted image

kokios gražios.. wub.gif norėčiau tokių, bet kad niekada nenusiimtų biggrin.gif
įdomu, o priklijuotos blakstienos prasčiau atrodo už priaugintas, gal ne taip natūraliai? g.gif
niekada nebandžiau, įdomu koks skirtumas vizualiai tarp šių dviejų būdų.
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 14, 19:25)
kokios gražios..  wub.gif  norėčiau tokių, bet kad niekada nenusiimtų  biggrin.gif
įdomu, o priklijuotos blakstienos prasčiau atrodo už priaugintas, gal ne taip natūraliai? g.gif 

drinks_cheers.gif man taip pat labai ydomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(tshh @ 2007 06 14, 21:25)
kokios gražios..  wub.gif  norėčiau tokių, bet kad niekada nenusiimtų  biggrin.gif
įdomu, o priklijuotos blakstienos prasčiau atrodo už priaugintas, gal ne taip natūraliai?  g.gif 

Buvau kelis kartus prisiklijavusi blakstienas,tai vaizdas buvo grazus bigsmile.gif bet man atrodo toks priaugintos atrodo naturaliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2007 06 15, 15:07)
Buvau kelis kartus prisiklijavusi blakstienas,tai vaizdas buvo grazus  bigsmile.gif bet man atrodo toks priaugintos atrodo naturaliau  wub.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
o klijuoja blakstienas iš naturalaus plauko? 4u.gif
Atsakyti

kuoksteliai

ir cia

Neiseina idet paveiksliuko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 birželio 2007 - 17:43
QUOTE(Rykute @ 2007 06 15, 18:35)
kuoksteliai

ir cia
Neiseina idet paveiksliuko  blush2.gif

bigsmile.gif labai grazu
Atsakyti
ni man irgi labai grazu...bet ilgio man per akis...ir taip kaip pas karve jau iki antakiu siekia..as tik noriu al biskiuka patankinti g.gif idomu nebus per juoda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 10:53)
ni man irgi labai grazu...bet ilgio man per akis...ir taip kaip pas karve jau iki antakiu siekia..as tik noriu al biskiuka patankinti g.gif idomu nebus per juoda unsure.gif

Tai ilgi galima padaryti koki nori ir suvienodinti su tavo blakstienom, tankumas labai daug grozio priduoda, o juodumas bus toks pat kaip ir tavo blakstienu nes juk vienu tusu dazysi, o tiesiog ryskesnes ir gyvesnes akys atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 06 16, 16:54)
Tai ilgi galima padaryti koki nori ir suvienodinti su tavo blakstienom, tankumas labai daug grozio priduoda, o juodumas bus toks pat kaip ir tavo blakstienu nes juk vienu tusu dazysi, o tiesiog ryskesnes ir gyvesnes akys atrodys  thumbup.gif

na as galvoju taip ir padaryti... smile.gif biggrin.gif
Atsakyti