pries keleta menesiu as buvau blakstienas prisiauginusi pasibandyti, galvojau ir vestuvems darytis, bet dabar apsigalvojau. atrode tai be galo graziai, bet to, jos juodos, tai ir dazyti kas ryta nereikejo (vis delto, apatines dazydavau, nes esu naturali blondine, pries priklijuotas blakstienas tikrosios naturalios tiesiog isnykdavo

). bet man buvo kazkaip labai na nepatogu su jom- labai sunku prausti veida, ypac naudojant prausiklius, nes blakstienu stengdavausi neliesti, jei ant ju patekdavo vandens, tai kazkaip tarsi grauzti akis pradedavo, be to, kai pradejo jos kristi, tai kartu issiraudavo kartias ir ne po viena, o iskart po 3-4 naturalias blakstienas

jau buvau issigandus, kad isvis nupliksiu, kol iskris visos dirbtines!! bet, aciu Dievui, neiskrito, kasdien tepu rizinos aliejumi ir blakstienos atsigavo, net suvesejo

dabar, sakiau, prasysiu, kad vestuviniam makiazui priklijuotu tas vienadienes po kelis kuokstelius ir turetu buti ne ka prasciau. va tokie mano dirbtiniu blakstienu nuotykiai