Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(remisita @ 2007 06 16, 13:53)
ni man irgi labai grazu...bet ilgio man per akis...ir taip kaip pas karve jau iki antakiu siekia..as tik noriu al biskiuka patankinti g.gif idomu nebus per juoda unsure.gif

eina sau, kaip tau fainai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 06 15, 18:35)
kuoksteliai

ir cia
Neiseina idet paveiksliuko  blush2.gif

akys labai graziai padazytos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 16, 23:40)
eina sau, kaip tau fainai  thumbup.gif

o tau ilgio truksta,ania?tai prisiklijuok smile.gif ir dar paskui su ilinamuoju tusu padazyk...as tai naudoju rimmel ta su raudonu sepeteliu toki...nepamenu pavadinimo...o jei noriu dar patankinti tai su yvesaint laurent uztepu ant virsaus tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na is esmes ilgiu ir as nesiskundziu, dar kaip tusu padazau tai is vis ilgos jos pas mane, tik as irgi kaip Remisita noreciau pasitankint.
Atsakyti
na as irgi jau labai ilgiu negaliu skustis, bet kaip sakant visada norisi kad butu dar geriau biggrin.gif
pas mano sese tai i antakius isipina biggrin.gif ziauriai ilgos pas ja
Atsakyti
ech ir as noriu prisiauginti blakstienas.....

manau teks pabandyti ax.gif
Atsakyti
Siandien jau trys savaites, kai jos pas mane, ir nematau, kad cia kazka reiktu koreguoti - kol kas likosi visos... Negerumas tik tas, kad jos truputi "susivele", ir as ju niekaip negaliu sudelioti i vietas ax.gif Na, bet kai nesioji akinius, taip labai nesimato.. mirksiukas.gif
Atsakyti
pries keleta menesiu as buvau blakstienas prisiauginusi pasibandyti, galvojau ir vestuvems darytis, bet dabar apsigalvojau. atrode tai be galo graziai, bet to, jos juodos, tai ir dazyti kas ryta nereikejo (vis delto, apatines dazydavau, nes esu naturali blondine, pries priklijuotas blakstienas tikrosios naturalios tiesiog isnykdavo lotuliukas.gif ). bet man buvo kazkaip labai na nepatogu su jom- labai sunku prausti veida, ypac naudojant prausiklius, nes blakstienu stengdavausi neliesti, jei ant ju patekdavo vandens, tai kazkaip tarsi grauzti akis pradedavo, be to, kai pradejo jos kristi, tai kartu issiraudavo kartias ir ne po viena, o iskart po 3-4 naturalias blakstienas doh.gif jau buvau issigandus, kad isvis nupliksiu, kol iskris visos dirbtines!! bet, aciu Dievui, neiskrito, kasdien tepu rizinos aliejumi ir blakstienos atsigavo, net suvesejo smile.gif dabar, sakiau, prasysiu, kad vestuviniam makiazui priklijuotu tas vienadienes po kelis kuokstelius ir turetu buti ne ka prasciau. va tokie mano dirbtiniu blakstienu nuotykiai mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat turejau vienadienes blakstienas, nors nezadejau jas detis...visaziste pasiule, tai pamaniau pabandysiu. Buvo neblogai, taciau jautesi, kad turiu kazka ne savo, mirksejau kaip Malvina lotuliukas.gif
Atsakyti
As prisiauginau blakstienas likus kelioms dienoms iki vestuviu. nesigailiu ax.gif Grazu lig siol tongue.gif Na, po viena krenta lyg menesiui praejus, sake, 2 men. turi atlaikyti, nors abejoju. bet tai padazau truputeli, nors nebutina, siek tiek diskomforta jauciu prausdamasi ir pan., bet esu patenkinta, kad pabandziau. Tik tvarkytis nelabai noriu, toliau tureti priaugintas. Ir savos ne prastos tongue.gif
Atsakyti
perskaiciau ir visai galvyte susisuko - uzsinorejau wub.gif nors ir pacios blakstienios tikrai neprastos, o dar kai su kokiu lancome fatale pasidazau bigsmile.gif gal tikrai pabandysiu, jei bus dar geru atsiliepimu! thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai labai norėčiau, bet bijau rizikuoti pas mane labai jautrios akys, bijau, kad nesutintų prieš vestuves ar dar kokia kita reakcija neįvyktų.........
Atsakyti