Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(labukas @ 2007 07 29, 17:22)
Aš tai labai norėčiau, bet bijau rizikuoti pas mane labai jautrios akys, bijau, kad nesutintų prieš vestuves ar dar kokia kita reakcija neįvyktų.........

laba vakara. galiu is savo patirties pasakyti, kad esu labai patenkinta ir alergijos nesukele ko taip pat bijojau.
Atsakyti
QUOTE(kengurike23 @ 2007 07 30, 23:17)
laba vakara. galiu is savo patirties pasakyti, kad esu labai patenkinta ir alergijos nesukele ko taip pat bijojau.

o pati procedura ziauriai nemaloni unsure.gif
jei as nesioju kontaktinius lesius ar ja daryt galima? g.gif

ir dar idomu, iskritus priaugintoms blakstienoms ar savu nors kiek lieka, ar norint normaliai atrodyti reikia jas pastoviai papildyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 07 31, 11:34)

ir dar idomu, iskritus priaugintoms blakstienoms ar savu nors kiek lieka, ar norint normaliai atrodyti reikia jas pastoviai papildyti? ax.gif

Man tai pati procedura net labai maloni - atsiguli, uzsimerki, ir kone snausti pradedi,-toks jausmas, kad lengvai kedena tas blakstieneles, glosto... bigsmile.gif
Lesiai sitam reikalui ne kiek netrukdo - gak priauginimo metu ir gali tekti issimti, bet paskui nesioti tikrai galesi - taip net patogiau, nei su akiniais thumbup.gif

Man praejo jau menuo, priaugintu kelios iskrito, savu irgi matosi, kad yra...Ziuresiu, kaip cia bus toliau....jauciu, reik pradet teplioti ricinos aliejumi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 07 31, 12:34)
Man tai pati procedura net labai maloni - atsiguli, uzsimerki, ir kone snausti pradedi,-toks jausmas, kad lengvai kedena tas blakstieneles, glosto... bigsmile.gif
Lesiai sitam reikalui ne kiek netrukdo - gak priauginimo metu ir gali tekti issimti, bet paskui nesioti tikrai galesi - taip net patogiau, nei su akiniais thumbup.gif

Man praejo jau menuo, priaugintu kelios iskrito, savu irgi matosi, kad yra...Ziuresiu, kaip cia bus toliau....jauciu, reik pradet teplioti ricinos aliejumi rolleyes.gif

mane labai masina tokios grazios blakstienos wub.gif , tik bijau, kad po keliu menesiu, kai jos nukris is vis be blakstienu nelikciau unsure.gif

siaip ar taip, turiu dar menesi apsisprendimui, kol kas tepliojuosi ricinos aliujum, o paskui ziuresim, turbut darysiu rolleyes.gif

Niride, o kur tu dareisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 31 liepos 2007 - 12:53
QUOTE(sofili @ 2007 07 31, 13:51)
mane labai masina tokios grazios blakstienos wub.gif , tik bijau, kad po keliu menesiu, kai jos nukris is vis be blakstienu nelikciau unsure.gif

siaip ar taip, turiu dar menesi apsisprendimui, kol kas tepliojuosi ricinos aliujum, o paskui ziuresim, turbut darysiu rolleyes.gif

Niride, o kur tu dareisi ax.gif

Tai cia turbut nuo meistro priklauso, manyciau... Tiesa sakant, tai esu girdejus, kai vienai taip kazkur nutiko unsure.gif , na bet vistiek pasiryzau tongue.gif
Dariausi kur.... Nebezinau, ar besakyti, nes kai anasyk parasiau, kur, tai muset visos pradejo TEN lekt, tai kai pati atejau darytis,-kaina nuo 150 pakilo iki 200 blink.gif Tiek to, pasakysiu-dariaus Vilniuje Pamenkalnio g. esanciame salone, kur priesais Medicinos banka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 31 liepos 2007 - 13:14
sveikos 4u.gif skaiciau skaiciau ir kilo klausimelis g.gif kaip jus ta ricinos alieju tepate? jis padeda blakstienom augti? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 07 31, 11:34)

na, man iskrisdamos dirbtines blakstienos kartais net po 4 naturalias istraukdavo. ne juokais buvau issigandus, kad galiausia liksiu visai be blakstienu... bet liko, aci Dievui! tepu jau gal pora menesiu kas vakara su ricinos aliejumi, tai atsigavo. bet daugiau nesirysiu bandyti priauginimo, busiu naturaliom blakstienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 07 31, 15:09)
sveikos 4u.gif skaiciau skaiciau ir kilo klausimelis g.gif kaip jus ta ricinos alieju tepate? jis padeda blakstienom augti? blush2.gif  g.gif

Kitose temose merginos raso, kad su muilinu vandeniu issiplauna tuso indeli su seteliu, ir taip tepa ta ricinos alieju. As,kadangi ne LT dabar esu ir neturiu, tai bandau tepti su ausims valyti skirtais pagaliukais, tais, kur vata ant galiuku. Dar galima sukutemis. kur blakstienas sukuoja. Suvilgai ir tepi ryte ir vakare, jei problema mazesne, tai uzteks tik vakare.

QUOTE(Chriupike @ 2007 07 31, 15:45)
na, man iskrisdamos dirbtines blakstienos kartais net po 4 naturalias istraukdavo. ne juokais buvau issigandus, kad galiausia liksiu visai be blakstienu... bet liko, aci Dievui! tepu jau gal pora menesiu kas vakara su ricinos aliejumi, tai atsigavo. bet daugiau nesirysiu bandyti priauginimo, busiu naturaliom blakstienom  smile.gif

Negali but! blink.gif Jok priauginama dirbtine blakstiena klijuojama prie VIENOS TIKROS,-tai gal pati bandei istraukti, kad krenta po kelias?
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 07 31, 14:13)
Tai cia turbut nuo meistro priklauso, manyciau... Tiesa sakant, tai esu girdejus, kai vienai taip kazkur nutiko unsure.gif , na bet vistiek pasiryzau tongue.gif
Dariausi kur.... Nebezinau, ar besakyti, nes kai anasyk parasiau, kur, tai muset visos pradejo TEN lekt, tai kai pati atejau darytis,-kaina nuo 150 pakilo iki 200 blink.gif  Tiek to, pasakysiu-dariaus Vilniuje Pamenkalnio g. esanciame salone, kur priesais Medicinos banka.

aciu smile.gif
QUOTE(Chriupike @ 2007 07 31, 15:45)
na, man iskrisdamos dirbtines blakstienos kartais net po 4 naturalias istraukdavo. ne juokais buvau issigandus, kad galiausia liksiu visai be blakstienu... bet liko, aci Dievui! tepu jau gal pora menesiu kas vakara su ricinos aliejumi, tai atsigavo. bet daugiau nesirysiu bandyti priauginimo, busiu naturaliom blakstienom  smile.gif

rimtai blink.gif ,kazkaip kuo toliau, tuo maziau noriu dirbtiniu blakstienu unsure.gif , nes ir savas neblogas turiu (aisku, kai yra gerai norisi dar geriau blush2.gif ), bet be blakstienu likt, tai tikrai tokia perspektyva nevilioja verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(raskke @ 2007 07 31, 15:09)
sveikos 4u.gif skaiciau skaiciau ir kilo klausimelis g.gif kaip jus ta ricinos alieju tepate? jis padeda blakstienom augti? blush2.gif  g.gif

as, irgi, su ausu krapstukais tepuosi ricinos alieju smile.gif
Atsakyti
Va, pasiknaisiojau, radau idomiu dalyku,-gal pravers (raso apie priemone, skatinancia blakstienu augima)mirksiukas.gif :

http://www.cosmopoli...-...e=1&item=78

http://www.talika.co...p?Reference=105
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niridė: 31 liepos 2007 - 16:01
QUOTE(Niridė @ 2007 07 31, 17:00)
Va, pasiknaisiojau, radau idomiu dalyku,-gal pravers (raso apie priemone, skatinancia blakstienu augima)mirksiukas.gif :

http://www.cosmopoli...-...e=1&item=78

http://www.talika.co...p?Reference=105

as jau seniai i sita Talikos produkta akis blizginu ax.gif ir siandien jau buvau pasiryzus ji pirkti, bet paziurejus i jo sudeti doh.gif , apsigalvojau, ten gi pilna parabenu blink.gif

jei kas nezinote, kas yra parabenai:
Viena iš plačiausiai naudojamų konservantų grupių yra parabenai. Jie naudojami kosmetikos bei higienos prekių gamyboje, taip pat maisto pramonėje, nes paveikia itin daug mikroorganizmų ir taip apsaugo produktus nuo gedimo. Parfumerijos gamyboje naudojami metilparabenai ir propilparabenai, tačiau daugiausia įtarimų sukelia butilparabenas. Oficialiai teigiama, kad jie nesukelio vėžio, nėra toksiški ir nekenkia lytinei sistemai. Vis dėlto yra konstatuota, kad kai kurie parabenai skatina estrogeno išsiskyrimą ir taip gali pakenkti vyrų vaisingumui. Parabenų buvo rasta ir krūties vėžio audiniuose, o tai leidžia daryti prielaidas, kad jie turi stiprų estrogeninį poveikį kūnui. (Red.pastaba. Pasak onkolo-fitoterapeuto Juozo Ruolios, pagrindinė priežastis, dėl kurios atsiranda krūtų uždegimas, o vėliau ir vėžys – hormono estrogeno perteklius moters organizme. Šis hormonas natūraliai skatina pieno liaukų gamybą po kiekvieno lytinio akto, tačiau dažniausiai tai vyksta nesilaukiant kūdikio. Tai reiškia, kad pieno liaukos lieka nepanaudojamos ir paprasčiausiai „perdega“. Parabenai šį procesą tik skatina).
Atsakyti

QUOTE(sofili @ 2007 08 01, 17:48)
as jau seniai i sita Talikos produkta akis blizginu ax.gif  ir siandien jau buvau pasiryzus ji pirkti, bet paziurejus i jo sudeti  doh.gif  , apsigalvojau, ten gi pilna parabenu blink.gif

jei kas nezinote, kas yra parabenai:
Viena iš plačiausiai naudojamų konservantų grupių yra parabenai. Jie naudojami kosmetikos bei higienos prekių gamyboje, taip pat maisto pramonėje, nes paveikia itin daug mikroorganizmų ir taip apsaugo produktus nuo gedimo. Parfumerijos gamyboje naudojami metilparabenai ir propilparabenai, tačiau daugiausia įtarimų sukelia butilparabenas. Oficialiai teigiama, kad jie nesukelio vėžio, nėra toksiški ir nekenkia lytinei sistemai. Vis dėlto yra konstatuota, kad kai kurie parabenai skatina estrogeno išsiskyrimą ir taip gali pakenkti vyrų vaisingumui. Parabenų buvo rasta ir krūties vėžio audiniuose, o tai leidžia daryti prielaidas, kad jie turi stiprų estrogeninį poveikį kūnui. (Red.pastaba. Pasak onkolo-fitoterapeuto Juozo Ruolios, pagrindinė priežastis, dėl kurios atsiranda krūtų uždegimas, o vėliau ir vėžys – hormono estrogeno perteklius moters organizme. Šis hormonas natūraliai skatina pieno liaukų gamybą po kiekvieno lytinio akto, tačiau dažniausiai tai vyksta nesilaukiant kūdikio. Tai reiškia, kad pieno liaukos lieka nepanaudojamos ir paprasčiausiai „perdega“. Parabenai šį procesą tik skatina).

Na bet ir baisybiu cia pazerei blink.gif Kurioj cia vietoj isskaitei?
Man Talikos puslapyje matyti tik tokia nurodoma sudetis:
Soy lecithin Source of liposomes
Witch Hazel Anti-inflammatory, healing & softening effect
Allantoïn Moisturizes the eyelash

O kur minetieji parabenai? g.gif
Na bet ir siaip paemus - ar dar galima ka nors is kosmetiniu priemoniu rasti, kur nebutu siu konservantu parabenu? g.gif
Atsakyti