Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(tigriuss @ 2010 01 20, 17:57)
SOJERTOMA kokie dazniausiai iskyla sunkumai priauginant blakstienytes? ar esat kam nors pasakiusi sorry, nieko neiseis verysad.gif

hmm geras klausimas unsure.gif sakyt nieko neiseis turbut neteko, dazniausiai stengiuos surasti iseiti. Jeigu blakstienytes visai plonos, trumpos auginu ploniausias blakstienas ir kuo trumpesnes, kad paryskinti, bet neapsunkinti blakstienu. Siek tiek ilgiau priauginimas uztrunka, kai naturalios blakstienos labai susikryziavusios, skirtingo riestumo, susilanksciusios kampuciuose, ypatingai trumpos ir sviesios, bet iseiti rasti visada galima. Taip pat kai merginos labai megsta dazytis tusu ir kruopsciai jo nenuplauna, tuomet tusas ant blakstienu lieka nuo keliu kartu, ilgiau uztrunka ju nuvalymas, nuriebalinimas, kadangi priauginant blakstienas labai svarbu, kad jos butu svarios g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2010 01 20, 18:43)
hmm geras klausimas unsure.gif sakyt nieko neiseis turbut neteko, dazniausiai stengiuos surasti iseiti. Jeigu blakstienytes visai plonos, trumpos auginu ploniausias blakstienas ir kuo trumpesnes, kad paryskinti, bet neapsunkinti blakstienu. Siek tiek ilgiau priauginimas uztrunka, kai naturalios blakstienos labai susikryziavusios, skirtingo riestumo, susilanksciusios kampuciuose, ypatingai trumpos ir sviesios, bet iseiti rasti visada galima. Taip pat kai merginos labai megsta dazytis tusu ir kruopsciai jo nenuplauna, tuomet tusas ant blakstienu lieka nuo keliu kartu, ilgiau uztrunka ju nuvalymas, nuriebalinimas, kadangi priauginant blakstienas labai svarbu, kad jos butu svarios  g.gif  smile.gif

tai va, mano kai kurios auga susikryziavusios, tai kosmetologe priauginusi man blakstienas prasikeike. g.gif sake, geriau nebutu uzsiemusi. o ir rezultatas buvo tik kelios blakstienos wink.gif . nepatiko man ji schmoll.gif . pasiziuriu i tavo darbus ir sveikas pavydas apima ax.gif . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2010 01 20, 21:42)
tai va, mano kai kurios auga susikryziavusios, tai kosmetologe priauginusi man blakstienas prasikeike. g.gif  sake, geriau nebutu uzsiemusi. o ir rezultatas buvo tik kelios blakstienos wink.gif . nepatiko man ji schmoll.gif . pasiziuriu i tavo darbus ir sveikas pavydas apima ax.gif . 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na tiesiog ilgiau laiko atima jas atskirt, bet tai darbo nei sugadina nei pagerina. O del to, kad nebutu uzsiemusi keista, nes visas blakstienu priauginimo procesas reikalauja kantraus ir kruopstaus darbo smile.gif negi dabar dirbti tik su idealiom blakstienom smile.gif
aciu dar karteli uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
gal ne nuotaikoj moteris ta diena buvo blush2.gif
Atsakyti

Mano darbelis 4u.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
labai grazu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 01 20, 23:20)
Mano darbelis  4u.gif

super! thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
labai graziai
o tas priauginimas nekenkia savom blakstienom ?? ax.gif
jei prisiauginciau jauciu kasdien net nesidazyciau tik iseinant kur, nes ir taip ilgos ir tamsios butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 01 24, 02:19)
labai graziai
o tas priauginimas nekenkia  savom blakstienom ?? ax.gif
jei prisiauginciau jauciu kasdien net nesidazyciau tik iseinant kur, nes ir taip ilgos ir tamsios butu  blush2.gif

Kazkiek kenkia. Kaip ir priauginami nagai smile.gif
Blakstiena pasensta ir iskrenta, uzauga nauja . mirksiukas.gif
Atsakyti
Idedu ir as kelis savo naujus darbelius ax.gif

user posted image user posted image

O cia tik akiu kampuciai..

user posted image user posted image

4u.gif
Atsakyti
as visai noreciau kampucius savo sventei, kad zvilgsnis butu grazus, nesidomejau visai tuo, gal galite atsakyti kiek laiko jos ? 4u.gif ir aisku kur tikrai matosi profesionales tai klaipedoje jauciu sunku bus rasti ax.gif o gal kas ka gali rekomenduoti ?
bigsmile.gif
Atsakyti