o kazi yra kokia meistre Alytuje,kuri kokybiskai priaugintu blakstieneles

O gal zinote kaip priklijuotas blakstienas paskuj nuimti?

QUOTE(ggiinnttaa @ 2010 02 22, 22:53)
Gal jau kuri cia rase apie tai, bet zinau, kad jei nori ilgu blakstienu per vestuves, tau puikiausiai jas priklijuos ta diena ir makiazas kainuos bragiau mazdaug 10 lt.
bent man taip sake(makiazas be blakstienu 80, su 90 lt).
galiu pasakyti, kad ziauriai graziai atrodo. mano sese daresi. ir vakare labai lengvai nusieme. nemanau, kad reikejo specialiu priemoniu. bet apie tai papasakos visaziste, manau.
na galma ir ta dienele prisiklijuoti blakstienas
bet prisiklijuoti salone apie 30-40lt kainuoja bent as tiek mokejau kaip buvau pamerge
Tiesa su jomis galma vaikscioti ir kokia svaite ar net dvi (jei nedazysite tusu) o jei norite nusiimti, tuomet uzsideti reikia koki kompreseli ant akyciu
ir graziausiai jos nusima

Sveikos merginos, matau, kad diskutuojate apie blakstienu priauginima. Jei ka domina priauginimas Vilniuje, prasau kreiptis per AZ.

Labai užsimaniau prisiaugint blakstienas, bet girdėjau, kad galima ir akių kampučiuos prisiaugint, gražiai ir daug pigiau tada, bet kiek tiksliai taip ir nesužinojau, kažin kiek maždaug kainuotų

QUOTE(Amelie* @ 2010 03 01, 23:39)
Labai užsimaniau prisiaugint blakstienas, bet girdėjau, kad galima ir akių kampučiuos prisiaugint, gražiai ir daug pigiau tada, bet kiek tiksliai taip ir nesužinojau, kažin kiek maždaug kainuotų 

Dalinis priauginimas ( iki puses akies) 70-80
Dalinio priauginimo korekcija 50

Ziuriu pasisiulo mergynos, tai gal atsiras is Klaipedos kas daro ?

QUOTE(Amelie* @ 2010 03 01, 21:39)

Čia gal priklauso kiek tų blakstienyčių kampučiuose deda. Mano visažistės nurodyta kaina - 20 lt.