Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

o kazi yra kokia meistre Alytuje,kuri kokybiskai priaugintu blakstieneles g.gif
Atsakyti
O gal zinote kaip priklijuotas blakstienas paskuj nuimti?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ggiinnttaa @ 2010 02 22, 22:53)
O gal zinote kaip priklijuotas blakstienas paskuj nuimti?smile.gif

Gal jau kuri cia rase apie tai, bet zinau, kad jei nori ilgu blakstienu per vestuves, tau puikiausiai jas priklijuos ta diena ir makiazas kainuos bragiau mazdaug 10 lt.
bent man taip sake(makiazas be blakstienu 80, su 90 lt).
galiu pasakyti, kad ziauriai graziai atrodo. mano sese daresi. ir vakare labai lengvai nusieme. nemanau, kad reikejo specialiu priemoniu. bet apie tai papasakos visaziste, manau.
Atsakyti
na galma ir ta dienele prisiklijuoti blakstienas wub.gif bet prisiklijuoti salone apie 30-40lt kainuoja bent as tiek mokejau kaip buvau pamerge blush2.gif Tiesa su jomis galma vaikscioti ir kokia svaite ar net dvi (jei nedazysite tusu) o jei norite nusiimti, tuomet uzsideti reikia koki kompreseli ant akyciu ax.gif ir graziausiai jos nusima bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 23 vasario 2010 - 11:52
Esu Blakstienų priauginimo profesionali sertifikuota
stilistė.
Tiesiog ka domina informacija arba proceduros kreipkites:
ruta.pukyte@gmail.com
arba tel.nr 867929402 Ruta

Mielai padesiu arba pakonsultuosiu
Kaunas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prutele: 23 vasario 2010 - 14:02
Blakstienos dar:

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 01 kovo 2010 - 00:56
Super! Vasarai būtinai puošimės smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, matau, kad diskutuojate apie blakstienu priauginima. Jei ka domina priauginimas Vilniuje, prasau kreiptis per AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neri 1984: 01 kovo 2010 - 18:24
Labai užsimaniau prisiaugint blakstienas, bet girdėjau, kad galima ir akių kampučiuos prisiaugint, gražiai ir daug pigiau tada, bet kiek tiksliai taip ir nesužinojau, kažin kiek maždaug kainuotų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 03 01, 23:39)
Labai užsimaniau prisiaugint blakstienas, bet girdėjau, kad galima ir  akių kampučiuos prisiaugint, gražiai ir daug pigiau tada, bet kiek tiksliai taip ir nesužinojau, kažin kiek maždaug kainuotų  mastau.gif

Dalinis priauginimas ( iki puses akies) 70-80
Dalinio priauginimo korekcija 50
4u.gif
Atsakyti
Ziuriu pasisiulo mergynos, tai gal atsiras is Klaipedos kas daro ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 03 01, 21:39)
Labai užsimaniau prisiaugint blakstienas, bet girdėjau, kad galima ir  akių kampučiuos prisiaugint, gražiai ir daug pigiau tada, bet kiek tiksliai taip ir nesužinojau, kažin kiek maždaug kainuotų  mastau.gif

Čia gal priklauso kiek tų blakstienyčių kampučiuose deda. Mano visažistės nurodyta kaina - 20 lt.
Atsakyti