Įkraunama...
Įkraunama...

Blakstienų priauginimas

QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 13:32)
gal galite atsakyti kiek laiko jos ?

Paprastai neatliekant korekcijos blakstienos gali laikytis iki keliu menesiu (kol iskris paskutine blakstiena), kartais ir ilgiau. Korekcija rekomenduojama atlikti kas 3-5savaites, priklausomai nuo blakstienu augimo ciklo, prieziuros iprociu ir kt. Korekcijos metu priauginama ant paaugusiu blakstienu, kurios priauginimo metu buvo visai trumputes ir paliktos laisvos, taip pat kai kurios nuaugusios blakstienos nuimamos ir ant ju auginama vel:4u:

Papildyta:

Dar vienas darbelis bigsmile.gif
user posted image user posted image user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 26 sausio 2010 - 22:44
QUOTE(sojertoma @ 2010 01 27, 00:42)
Paprastai neatliekant korekcijos blakstienos gali laikytis iki keliu menesiu (kol iskris paskutine blakstiena), kartais ir ilgiau. Korekcija rekomenduojama atlikti kas 3-5savaites, priklausomai nuo blakstienu augimo ciklo, prieziuros iprociu ir kt.  Korekcijos metu priauginama ant paaugusiu blakstienu, kurios priauginimo metu buvo visai trumputes ir paliktos laisvos, taip pat kai kurios nuaugusios blakstienos nuimamos ir ant ju auginama vel:4u:

Papildyta:

Dar vienas darbelis bigsmile.gif
user posted image user posted image user posted image
4u.gif

aciu 4u.gif
blakstienos tai wub.gif bet visa kita blink.gif
Atsakyti
profes, pasakykit man viena dalyka, kaip yra su paprastu blakstienyciu kuoksteliu klijavimu....
as neseniai dariausi vakarini makiaza pas visaziste, paprasiau, kad priklijuotu blakstienas, nes galvojau, kad atrodys ispudingiau nei mano padazytos. bet pirmas dalykas, mano pridazytos blakstienos atrodo daug graziau nei klijuotos kuoksteliais, o antras dalykas ji man priklijavo kuokstelius taip, kad as savo puse blakstienu issiroviau noredama juos nusiimti doh.gif pati seniau klijuodavausi ne kuokstelius, o visa blakstienu eilute su tokiais baltais klijais, jie isdziudavo ir nieko nesimatydavo, kad klijuota, o ta visaziste atrodo man su superglue priklijavo ir ne virs blakstienu,o ant paciu mano blakstienyciu. Nu tai jus paaiskinkit kaip cia turi buti, nes dabar tepu ricinos aliejumi ir bandau atgaivinti vargsiukes.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 16, 18:03)
profes, pasakykit  man viena dalyka, kaip yra su paprastu blakstienyciu kuoksteliu klijavimu....
as neseniai dariausi vakarini makiaza pas visaziste, paprasiau, kad priklijuotu blakstienas, nes galvojau, kad atrodys ispudingiau nei mano padazytos. bet pirmas dalykas, mano pridazytos blakstienos atrodo daug graziau nei klijuotos kuoksteliais, o antras dalykas ji man priklijavo kuokstelius taip, kad as savo puse blakstienu issiroviau noredama juos nusiimti  doh.gif  pati seniau klijuodavausi ne kuokstelius, o visa blakstienu eilute su tokiais baltais klijais, jie isdziudavo ir nieko nesimatydavo, kad klijuota, o ta visaziste atrodo man su superglue priklijavo ir ne virs blakstienu,o ant paciu mano blakstienyciu. Nu tai jus paaiskinkit kaip cia turi buti, nes dabar tepu ricinos aliejumi ir bandau atgaivinti vargsiukes.

Klijuoti turejo ne ant blakstienu, bet prie odos virs blakstienu, aisku, visko pasitaiko, gal kokia viena blakstienyte ir prisiklijuoja, bet israuti nebutina, nes dazniausiai klijai skirti kuoksteliams klijuoti buna tarsi guminiai ir galima juos nukrapstyti..
Pritariu, jog kai kuriais atvejais saviskes kruopsciai padazytos atrodo geriau nei su kuoksteliais, nes kai juo priklijuoji, negali taip drasiai dailinti, kaip savu, nes reik ziureti, kad per daug pajudinus neatsiklijuotu g.gif Realiai galima padazyti savas ir tik po to klijuoti kuokstelius, taciau reikes dar pora kartu perbraukti su tusu, kad susilietu i bendra vaizda, o tada yra rizika su tuso perteklium.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 16, 18:15)
Klijuoti turejo ne ant blakstienu, bet prie odos virs blakstienu, aisku, visko pasitaiko, gal kokia viena blakstienyte ir prisiklijuoja, bet israuti nebutina, nes dazniausiai klijai skirti kuoksteliams klijuoti buna tarsi guminiai ir galima juos nukrapstyti..
Pritariu, jog kai kuriais atvejais saviskes kruopsciai padazytos atrodo geriau nei su kuoksteliais, nes kai juo priklijuoji, negali taip drasiai dailinti, kaip savu, nes reik ziureti, kad per daug pajudinus neatsiklijuotu  g.gif  Realiai galima padazyti savas ir tik po to klijuoti kuokstelius, taciau reikes dar pora kartu perbraukti su tusu, kad susilietu i bendra vaizda, o tada yra rizika su tuso perteklium..  g.gif

reiskiasi visaziste neismanele buvo, nes as pati klijuojuosi nuo senai su tokiais kaip Tu ir sakei guminiais klijais, jie balti, po to pasidaro kuno spalvos, o patraukus labai graziai nusiima. Ot kokiu buna veplu, visa laika kol daze mane, tai gyresi kokia ji gera meistre doh.gif o priklijavo tai tikrai ne ant odos ir ne su tais klijais kur turejo klijuoti.
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 16, 18:21)
reiskiasi visaziste neismanele buvo, nes as pati klijuojuosi nuo senai su tokiais kaip Tu ir sakei guminiais klijais, jie balti, po to pasidaro kuno spalvos, o patraukus labai graziai nusiima. Ot kokiu buna veplu, visa laika kol daze mane, tai gyresi kokia ji gera meistre  doh.gif  o priklijavo tai tikrai ne ant odos ir ne su tais klijais kur turejo klijuoti.

Na, sunku pasakyti ar ji neismanele biggrin.gif

Esu girdejusi, kad kai kurios meistres isigudrina klijuoti tuos kuokstelius su klijais, kurie skirti blakstienu priauginimui ir atseit tada laikosi savaite, bet as tam nepritariu schmoll.gif nebent kliente pati pageidautu... g.gif Tik tiek, kad Jusu turbut nieks neklause biggrin.gif Del idomumo, galite pasiteirauti, kokiais klijais klijavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 02 16, 18:29)
Na, sunku pasakyti ar ji neismanele  biggrin.gif

Esu girdejusi, kad kai kurios meistres isigudrina klijuoti tuos kuokstelius su klijais, kurie skirti blakstienu priauginimui ir atseit tada laikosi savaite, bet as tam nepritariu  schmoll.gif  nebent kliente pati pageidautu...  g.gif  Tik tiek, kad Jusu turbut nieks neklause  biggrin.gif  Del idomumo, galite pasiteirauti, kokiais klijais klijavo  g.gif

pas ja as daugiau niekada negrisiu schmoll.gif
Atsakyti
oj kaip mane vilioja sitos blakstienos wub.gif nerealiai grazu, bet nzn kazkodel dvejoju... nes mano pacios blakstienos tikrai ilgos ( bet aisku dar ilgesniu noriu), bet va bijau, kad paskui po priauginimo net savuju neteksiu... o juk visa gyvenima nedarysiu to blaktienu papildymo, tai va kad paskui nelikciau plikom akytem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiminga_saule @ 2010 02 16, 20:37)
oj kaip mane vilioja sitos blakstienos  wub.gif  nerealiai grazu, bet nzn kazkodel dvejoju... nes mano pacios blakstienos tikrai ilgos ( bet aisku dar ilgesniu noriu), bet va bijau, kad paskui po priauginimo net savuju neteksiu... o juk visa gyvenima nedarysiu to blaktienu papildymo, tai va kad paskui nelikciau plikom akytem  verysad.gif

po mano priauginimo praejo 8 menesiai ir dar neatsigavo blakstienos. tepu ricinos aliejum kiekviena vakara ir sudas, daugiau niekada nesidarysiu to priauginimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2010 02 16, 18:03)

Del grozio nezinau manau jie tikrai graziau atrodo nei tik su savom blakstienom, o va del kliju tai jums nereikejo ju rauti, o uzsitepti riebalo (aliejuko,kremo) ir su siltu vandenuku turetu nusiimti, buna kartais, kad kai klijuoji blakstienytes nors ir ant virsaus prisikabina ji prie kokios mazystes vos matomos, o ji kaip zinia skaudziausia yra (pati taip buvau prisiklijavus)...
Kliju yra dvieju rusiu, vieni kaip guma (lipalas) ir atsiklijuoja vos gave dregmes, dazniausiai galima juos nusipirkti paprastoje parduotuveje ir naudoti paciom.
Kiti klijai yra skaidrus ir tvirtesni, nusiima su nuemeju arba riebiu kremu, aliejuku.

As pati naudoju tuos tvirtesnius, nes ypac nuotakos susigraudina ir gali pamesti kampuciuose blakstienytes, kitas variantas, po vakaruskos dabar madoje lekti i pirtele ir t.t. tad jos nenukrenta ir tuomet, sekancia diena mergaites pasidazo ir vel graziom akimis buna...

Atsakyti
QUOTE(Genardita @ 2010 02 16, 20:55)
po mano priauginimo praejo 8 menesiai ir dar neatsigavo blakstienos. tepu ricinos aliejum kiekviena vakara ir sudas, daugiau niekada nesidarysiu to priauginimo  doh.gif

Liudna, kad jusu tokia patirtis.. Is tikro tai viskas priklauso nuo keliu dalyku, pirmiausia nuo paties priauginimo, jis turi buti atliktas labai kruopsciai, kad viena blakstienyte butu priauginta tik prie vienos naturalios ir nebutu sukibusi su keliom, kadangi sukibus blakstienoms, jos tempia viena kita, neleidzia normaliai augti ir tuomet nusiemus kartu nusiema ir nemazai naturaliu blakstienu. Jeigu taip atsitiko, laikas kada jos atsigaus priklauso nuo jusu blakstienu augino ciklo, jeigu jos auga leciau, atsistatys taip pat leciau. Ricinos aliejukas augimui neturi jokios reiksmes, jis tik uzpildo jas, padaro glotnesnes, elastingesnes, labiau blizges. Taip pat nemazai itakos turi ir klijai, esu ne karta maciusi, kai merginoms atejusioms i korekcija is kitos meistres, jos "senosios" priaugintos blakstienos nekrito iki kokios 3 korekcijos pas mane. Vadinasi tikrai yra kliju (ivairiausiu neaiskiu firmu), kurie pristabdo blakstienu augima, matyt poto irgi daugiau laiko reikia, kad jos atsigautu ir augtu.
Linkiu greiciau atsiauginti savasias blakstienytes 4u.gif
Atsakyti
Rodausi ir as savo darbeli ax.gif
blakstienyciu papildymas 4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti