QUOTE(Lineta* @ 2010 02 16, 18:03)
profes, pasakykit man viena dalyka, kaip yra su paprastu blakstienyciu kuoksteliu klijavimu....
as neseniai dariausi vakarini makiaza pas visaziste, paprasiau, kad priklijuotu blakstienas, nes galvojau, kad atrodys ispudingiau nei mano padazytos. bet pirmas dalykas, mano pridazytos blakstienos atrodo daug graziau nei klijuotos kuoksteliais, o antras dalykas ji man priklijavo kuokstelius taip, kad as savo puse blakstienu issiroviau noredama juos nusiimti

pati seniau klijuodavausi ne kuokstelius, o visa blakstienu eilute su tokiais baltais klijais, jie isdziudavo ir nieko nesimatydavo, kad klijuota, o ta visaziste atrodo man su superglue priklijavo ir ne virs blakstienu,o ant paciu mano blakstienyciu. Nu tai jus paaiskinkit kaip cia turi buti, nes dabar tepu ricinos aliejumi ir bandau atgaivinti vargsiukes.
Klijuoti turejo ne ant blakstienu, bet prie odos virs blakstienu, aisku, visko pasitaiko, gal kokia viena blakstienyte ir prisiklijuoja, bet israuti nebutina, nes dazniausiai klijai skirti kuoksteliams klijuoti buna tarsi guminiai ir galima juos nukrapstyti..
Pritariu, jog kai kuriais atvejais saviskes kruopsciai padazytos atrodo geriau nei su kuoksteliais, nes kai juo priklijuoji, negali taip drasiai dailinti, kaip savu, nes reik ziureti, kad per daug pajudinus neatsiklijuotu

Realiai galima padazyti savas ir tik po to klijuoti kuokstelius, taciau reikes dar pora kartu perbraukti su tusu, kad susilietu i bendra vaizda, o tada yra rizika su tuso perteklium..