Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (LIUDAL @ 2004 02 07, 17:22)
Ale siais laikais jaunimas toks pijokaujantis ohmy.gif Visur tik buteliukai, taurytes drinks_cheers.gif Musu laikais taip nebuvo laugh.gif

bet jus ir pastabios...tokius mazycius ten pastaciau.. rolleyes.gif bet siaip tai jo...tas jaunimas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 17:27)
tas jaunimas... rolleyes.gif

Oi padykes laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Kuzia @ 2004 02 07, 17:25)
Labai jau martele tinka prie tavo mazulio thumbup.gif

martele labai mylesiu ir tikiuosi isaugosim,kol uzaugs... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 17:31)
martele labai mylesiu ir tikiuosi isaugosim,kol uzaugs... rolleyes.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
alia tikrai kaip jauna šeimynėlė, susėdę po visų darbų ant sofkutės laugh.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daurynka, avatare jaunėt pradėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laiva: 07 vasario 2004 - 19:47
QUOTE (laiva @ 2004 02 07, 19:47)

Daurynka, avatare jaunėt pradėjo rolleyes.gif

suvaikejau... biggrin.gif veliau idesiu dar jaunesne kai buvau...o paskui kai leliuke buvau... rolleyes.gif o paskui...isnyksiu... tongue.gif bet dar veliau vistiek atsirasiu. clap.gif
Atsakyti
mano vargselis Aidanelis... g.gif ko tie dedes su fotoaparatais skriaudzia...nors kartais imanoma sypsena isplest... biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Bet jau grazuciai tavo vaikuciai wub.gif
Vyresnelis tai toks gerutis atrodo (!), tikras angelelis rolleyes.gif biggrin.gif
O jaunelis tai toks apvalutis fainutis kukuliukas kaip maniskis thumbup.gif laugh.gif
heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 02 07, 22:56)
Bet jau grazuciai tavo vaikuciai wub.gif
Vyresnelis tai toks gerutis atrodo (!), tikras angelelis rolleyes.gif biggrin.gif
O jaunelis tai toks apvalutis fainutis kukuliukas kaip maniskis thumbup.gif laugh.gif
heart.gif

aciu aciu...vyresnelis ,sakai,gerutis atrodo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 22:49)
mano vargselis Aidanelis... g.gif ko tie dedes su fotoaparatais skriaudzia...nors kartais imanoma sypsena isplest... biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--  --Resize_Images_Alt_Text--

Tai aišku, įkišo į dėžę, sako šypsokis arba pilnai supakuosim, tai nusišypsojo laugh.gif laugh.gif
Lyriškos sielos tavo Aidanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2004 02 07, 23:04)
Lyriškos sielos tavo Aidanas wub.gif

palauk...jei susitiksim forumo gimtadienyje,paziuresim koks jis tau pasirodys "lyriskos sielos"... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 07 vasario 2004 - 23:09
labai zavus tavo berniukai. ypac Dairidukas wub.gif toks tvirtas vyrukas thumbup.gif o ten kur palyginimas tarp tatuko ir Dairiduko, tai tatukas toks "vargseslis: pries Dairiduka atrodo svorio prasme laugh.gif
Atsakyti