Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 17:10)
--Resize_Images_Alt_Text--[IMG]

Vaje o cia tipo antausi skele? g.gif mad.gif Nu va tas vyriskas instinktas viska aiskintis kumsciais laugh.gif
Labai jau fainos Jusu fotkes,vis ateinu pasiziureti,pasigrozeti,mama tikrai jas graziai apipavidalina.Sekmes!!
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 10:06)
na,pasikapsciau po savo archyvus....
--Resize_Images_Alt_Text--

Ziuriu, mano panele kompromituoji!!!! ohmy.gif Prisipazink, is kur tas butelis atsirado... g.gif tongue.gif
Kokie abu mazuciai wub.gif wub.gif Mano tai tikra meskute palyginus su Aidanu tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 17:10)

Valentino dienai artejant.... thumbup.gif Jau cia tai forumo porele Nr. 1 clap.gif Jau taip tie maziai vienas kitam tinka- 2 burbuliukai. wub.gif wub.gif wub.gif Saunia panele turit- saugokit ir mylekit wink.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 07, 22:49)
mano vargselis Aidanelis... g.gif ko tie dedes su fotoaparatais skriaudzia...nors kartais imanoma sypsena isplest... biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text-- --Resize_Images_Alt_Text--

wub.gif wub.gif wub.gif Tikras grazuolis heart.gif Labai jam tos petnesos tinka- tikras vyras su jom wub.gif
Atsakyti
QUOTE (meya @ 2004 02 08, 13:56)

Ziuriu, mano panele kompromituoji!!!! ohmy.gif Prisipazink, is kur tas butelis atsirado... g.gif tongue.gif
Kokie abu mazuciai wub.gif wub.gif Mano tai tikra meskute palyginus su Aidanu tongue.gif rolleyes.gif

rolleyes.gif mano Aidanas vis atrodydavo toks didelis ir protingas pagal kitus parko vaikus...bet kai pamaciau tavo Kotryna...tuomet pradejau visiems sakyt,kad yra tokia mergaite....kuri jaunesne,bet ir didesne ir dar kalbet moka....
Atsakyti
QUOTE (meya @ 2004 02 08, 14:17)
wub.gif wub.gif wub.gif Tikras grazuolis heart.gif Labai jam tos petnesos tinka- tikras vyras su jom wub.gif

aha...ir man petnesos labai patinka.ir svarbiausia labai patogu...vienas sugadino,tai dabar naujas nupirkau.ir Dairidas tokias tures.reiks abu vienodai aprengti ir nufotkinti... rolleyes.gif na,neuzilgo....si sestadieni bus Dairiduko krikstynos.tai laukit nauju nuotrauku.jau po savaites... tongue.gif
Atsakyti
laugh.gif thumbup.gif pagaliau Aidanas nusisypsojo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nu mama-SAUNUOLE-taip graziai apipavidalinai nuotraukytes... thumbup.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text-- SU Šv.VALENTINO DIENA! --Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 01 21, 02:03)
ai...dar savo nuotrauka idesiu...atspekit kur originalas ir kiek cia man metu? rolleyes.gif

Nebuvau uzsukus, tai kai paziurejau - apakau! Kiek daug graziu nuotraukyciu! O sioje nuotraukoje man Daura panasi i kazkokia aktore thumbup.gif arba karaliskosios seimos atstove thumbup.gif .
Atsakyti
Su Meiles diena wub.gif
Atsakyti
Su Valentino diena heart.gif
Atsakyti