Įkraunama...
Įkraunama...

Aidanas ir Dairidas(daurynka)

Su meiles diena jusu grazia seimyna wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Atsakyti
oj mielos mamos...kaip nustebau galybe jusu sveikinimu pamacius--Resize_Images_Alt_Text--....labai aciu...labai jus myliu...ir ka as be jusu daryciau...fainuoles jus mano... wub.gif wub.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 15 vasario 2004 - 00:47
QUOTE (Sesilija @ 2004 02 13, 20:11)

Nebuvau uzsukus, tai kai paziurejau - apakau! Kiek daug graziu nuotraukyciu! O sioje nuotraukoje man Daura panasi i kazkokia aktore thumbup.gif arba karaliskosios seimos atstove thumbup.gif .

oj... rolleyes.gif kaip tu cia apie mane graziai parasei...reiks gimines medi pasidaryt.gal tikrai? rolleyes.gif o panasi as gal i kokia tai pelene ar seleste.... biggrin.gif
Atsakyti
labai aciu uz sveikinimus ir grazius paveiksliukus meiles dienos proga...meduza-aciu...RAMASKA-dekoju...Kuzia-thanks...Liudal-ir mes jus mylim...Strazdute-ir tave...sveikinam... clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Atsakyti
zuikelee-labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 02 15, 09:59)
zuikelee-labas rytas biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip krikstynos??? wub.gif
Atsakyti
Oi, daurynka, kokia fainuolė ilgakasė mergytė buvo clap_1.gif clap_1.gif Dar jaunėsi?
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2004 02 15, 12:08)
Oi, daurynka, kokia fainuolė ilgakasė mergytė buvo clap_1.gif clap_1.gif Dar jaunėsi?

taip...dar leliukas busiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (zuikelee @ 2004 02 15, 11:26)
wub.gif wub.gif wub.gif kaip krikstynos??? wub.gif

oj oj oj... unsure.gif antradieni ar treciadieni bandysiu nuotraukas ideti...bet....ojojojoj....kiek buvo asaru...
Atsakyti
kai mama iseina be vaiku...
Atsakyti