QUOTE(Upsiukas @ 2005 05 02, 16:39)
Manau zaidzia todel, kad tai jo hobis ar kazkas panasaus. Karta jis man paasikino viska taip: tipo va, kitu vyrai vaziuoja zvejot, arba kasi zaist, o vat as sedziu namie, po tavo sonu, niekur neinu, negeriu, nebledavoju. Vos ne sventas, o vat jei paparasai indus suplaut, tai isgirstu "po 10 minuciu, nes mane tuoj uzmus"...bet sakau, maniskis dar ne taip ziauriai isitraukes i geimus. Ir i gamta nuvaziuojam ir siaip visur padalyvaujam.
Turi kelis draugelius irgi zaidziancius, tai kai jie suseda pakalbet, as nieko nesuprantu, kazkoks geiminiu zodziu kratinys gaunas
O viena karta jie besnekedami savo "geimu" kalba, taksistui soka i vare, nes kalbejo apie kazkokius "melynus drakonus", as priekyje sedejau ir maciau zmogaus suglumima, tada as jam paaiskinau, kad cia apie zaidimus kalbama, o jis mzogelis, pagalvojo, jog narkomanus veza ir jiems neblogai vaidenasi
Nesuprantu kam cia aiskintis pries taksista? Lai mano ka nori

Gal ir hobis kazkiek, sakau toks s..inas hobis tik hemoroju galima uzsiaugint, ale jis man atsako, kad reakcija lavina, ir pravercia vairuojant

Tiesa sakant man labiau patiktu, kad maniskis zvejot vazinetu, vis grynas oras , gamta.