Įkraunama...
Įkraunama...

Prasilošęs vyras...

QUOTE(Lakštingala @ 2005 05 02, 14:34)
Todel, kad neturi jie ka veikti vakarais namie: nei jiems rupi vakariene paruosti, nei grindis isplauti. Nu, kiek tu zmogus gali telika ziureti vakarais?

Čia manau, Lakštingala, ne tame klausimas buvo, man atrodo, kad mintis buvo tame, kur mes esam, kad jie geiminasi.Tipo gal iš mūsų nėra dėmesio ir t.ttttt todėl jie guodžiasi kompe leisdami laiką.
Atsakyti
QUOTE(sagule @ 2005 05 02, 14:49)
Čia manau, Lakštingala, ne tame klausimas buvo, man atrodo, kad mintis buvo tame, kur mes esam, kad jie geiminasi.Tipo gal iš mūsų nėra dėmesio ir t.ttttt todėl jie guodžiasi kompe leisdami laiką.

Nesamone! Zaidzia jie i ta kompa ilinde taip, kad net nepastebi, jog tu kazkur salia trinies. O jei prisiglaudi, ar nori pabuciuoti, tai sako "netrukdyk, dabar laaabai itemptas momentas (kaip ir visas zaidimas)". Zodziu, geiminimo priezastim tikrai nera demesio trukumas is moters. Ir manau, kad Lakstingala nesuklydo pasakiusi, kad daugiau jiem grizus is darbo del nieko neskauda galvos. Susiparinau! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 02, 14:54)
Nesamone! Zaidzia jie i ta kompa ilinde taip, kad net nepastebi, jog tu kazkur salia trinies. O jei prisiglaudi, ar nori pabuciuoti, tai sako "netrukdyk, dabar laaabai itemptas momentas (kaip ir visas zaidimas)". Zodziu, geiminimo priezastim tikrai nera demesio trukumas is moters. Ir manau, kad Lakstingala nesuklydo pasakiusi, kad daugiau jiem grizus is darbo del nieko neskauda galvos. Susiparinau! schmoll.gif

Paskaityk Jaronimo iškeltą klausimą, aš neprieštarauju lakštingalai, bet man atrodo, kad jaronimas klausė su gilia mintim kodėl vyrai geiminasi vūisą vakarą.
Atsakyti
QUOTE(sagule @ 2005 05 02, 14:57)
Paskaityk Jaronimo iškeltą klausimą, aš neprieštarauju lakštingalai, bet man atrodo, kad jaronimas klausė su gilia mintim kodėl vyrai geiminasi vūisą vakarą.

Jo, jau kai parasiau, pamaciau, kad truputi citata netinka smile.gif sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 02, 15:09)
Jo, jau kai parasiau, pamaciau, kad truputi citata netinka smile.gif sorry  4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai savajm pasakiau:jei sita deze prades atimineti musu brangu laika is seimos-tai net nesuabejojus as ja gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif kaipgi taip gyventi galima schmoll.gif ypac kai uz lango kiekviena diena vis grazesni orai,juk norisi i gamta kur pavaziuoti,pabuti kartu,o cia ilindes sedes stupid.gif na jau ne..reikes atjungsiu interneta,istrinsiu zaidimus arba isvis ismesiu kompa lauk mad.gif
reik turet proto ir saiko...ne mazi vaikai juk...nors apie vyrus to nepasakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeronimas @ 2005 05 01, 17:59)
Siūlau atsakyti į klausimą:
"KODĖL vyrai geimina namie visą vakarą".

Gal tada matysis daugiau būdų pakeisti šį elgsenos modelį.  g.gif
Kuo daugiau atsakymų, tuo pilnesnį vaizdą turesimę.

thumbup.gif cia geras klausimas thumbup.gif maniskis ir yra karta taip pasakes, bet as nesusimasciau, tiesiog pripratau prie visko ir man tai tapo netgi patogu rolleyes.gif
Atsakyti
Manau zaidzia todel, kad tai jo hobis ar kazkas panasaus. Karta jis man paasikino viska taip: tipo va, kitu vyrai vaziuoja zvejot, arba kasi zaist, o vat as sedziu namie, po tavo sonu, niekur neinu, negeriu, nebledavoju. Vos ne sventas, o vat jei paparasai indus suplaut, tai isgirstu "po 10 minuciu, nes mane tuoj uzmus"...bet sakau, maniskis dar ne taip ziauriai isitraukes i geimus. Ir i gamta nuvaziuojam ir siaip visur padalyvaujam.

Turi kelis draugelius irgi zaidziancius, tai kai jie suseda pakalbet, as nieko nesuprantu, kazkoks geiminiu zodziu kratinys gaunas doh.gif
O viena karta jie besnekedami savo "geimu" kalba, taksistui soka i vare, nes kalbejo apie kazkokius "melynus drakonus", as priekyje sedejau ir maciau zmogaus suglumima, tada as jam paaiskinau, kad cia apie zaidimus kalbama, o jis mzogelis, pagalvojo, jog narkomanus veza ir jiems neblogai vaidenasi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 05 02, 16:39)
Manau zaidzia todel, kad tai jo hobis ar kazkas panasaus. Karta jis man paasikino viska taip: tipo va, kitu vyrai vaziuoja zvejot, arba kasi zaist, o vat as sedziu namie, po tavo sonu, niekur neinu, negeriu, nebledavoju. Vos ne sventas, o vat jei paparasai indus suplaut, tai isgirstu "po 10 minuciu, nes mane tuoj uzmus"...bet sakau, maniskis dar ne taip ziauriai isitraukes i geimus. Ir i gamta nuvaziuojam ir siaip visur padalyvaujam.

Turi kelis draugelius irgi zaidziancius, tai kai jie suseda pakalbet, as nieko nesuprantu, kazkoks geiminiu zodziu kratinys gaunas doh.gif
O viena karta jie besnekedami savo "geimu" kalba, taksistui soka i vare, nes kalbejo apie kazkokius "melynus drakonus", as priekyje sedejau ir maciau zmogaus suglumima, tada as jam paaiskinau, kad cia apie zaidimus kalbama, o jis mzogelis, pagalvojo, jog narkomanus veza ir jiems neblogai vaidenasi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nesuprantu kam cia aiskintis pries taksista? Lai mano ka nori ax.gif Gal ir hobis kazkiek, sakau toks s..inas hobis tik hemoroju galima uzsiaugint, ale jis man atsako, kad reakcija lavina, ir pravercia vairuojant biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tiesa sakant man labiau patiktu, kad maniskis zvejot vazinetu, vis grynas oras , gamta.
Atsakyti
1.Manau zaidzia todel, kad tai jo hobis ar kazkas panasaus. ..
2.Todel, kad neturi jie ka veikti vakarais namie: nei jiems rupi vakariene paruosti, nei grindis isplauti. Nu, kiek tu zmogus gali telika ziureti vakarais?

Gerai, pasakysiu kodėl aš žaisčiau:
1 Žaidimas mane itraukia, smegenys gauna kažką, ką reikia spręsti, aš gaunu adrenalino, krūvas emocijų, kurios man suteikia jausmą, kad gyvenu o ne pasyviai žiūriu į savo gyvenimą kiurksodamas prie teliko. Dar toje erdvėje man gerai sekasi, todėl ten aš pasitikiu savimi, aš esu svarbus, esu vadas, man smagu bendrauti su kitais geimeriais, kurie mane vertina ar bijo kaip priešininko. Dar aš priklausau bendraminčių bendruomenei, kuri mane supranta, su kuria galiu aptarti NE TIK ŽAIDIMO temas. Kartais aš būnu laba greitas, ar sukuriu labai gerą strategiją ir tik laiko klausimas kada aš juos visus įveiksiu.
Mano studentišką aistrą gyvenimui labai smarkiai apribojo mano dabartinis nuobodokas darbas, šeima pasitinka su savo rūpesčiais, be jokio tikslo klykiančiais vaikas, nuo vaikų pavargusia žmona, kurios pagrindinis tikslas atimti iš manęs paskutinius gyvenimo džiaugsmus. Po viso net sekso nesinori, jau geriau pašaudyti, pabendrauti su chebra, išsikrauti, nes aš nusipelniau tureti nors truputi fun šitame gyvenime, nes aš sunkiai dirbu, šeimą aprupinu, tad ko jie dar iš manęs nori? Nei viena dar lėkšte nesupuvo pabuvus 10min neišplauta. Beje, žaisdamas aš galiu atsijungti nuo tu visų sunkių minčių, žmonos ar boso priekaištų, nuo visokių kvailų problemų, kurias žmonės patys sau išgalvoja.

Ramioj aplinkoj paklauskite vyrų kodėl jie žaidžia - jie tikrai pasakys, nes jiems malonu kalbėti apie žaidimą. O jei nepasakys - tai reiškia kad jau jaučiasi kalti ("vėl ji apie tai") arba buvo paklausti rankose laikant kočėlą.

O dabar galima galvoti, kaip galime jiems padėti atsisakyti šito malonumo.
Siūlykite idėjas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeronimas: 02 gegužės 2005 - 17:38
QUOTE(Jeronimas @ 2005 05 02, 17:34)
Gerai, pasakysiu kodėl aš žaisčiau:
1 Žaidimas mane itraukia, smegenys gauna kažką, ką reikia spręsti, aš gaunu adrenalino, krūvas  emocijų, kurios man suteikia jausmą, kad gyvenu o ne pasyviai žiūriu į savo gyvenimą kiurksodamas prie teliko. Dar toje erdvėje man gerai sekasi, todėl ten aš pasitikiu savimi, aš esu svarbus, esu  vadas, man smagu bendrauti su kitais geimeriais, kurie mane vertina ar bijo kaip priešininko. Dar aš priklausau bendraminčių bendruomenei, kuri mane supranta, su kuria galiu aptarti NE TIK ŽAIDIMO temas.  Kartais aš būnu laba greitas, ar sukuriu labai gerą strategiją ir tik laiko klausimas kada aš juos visus įveiksiu.
Mano studentišką aistrą gyvenimui labai smarkiai apribojo mano dabartinis nuobodokas darbas, šeima pasitinka su savo rūpesčiais, be jokio tikslo klykiančiais vaikas, nuo vaikų pavargusia žmona, kurios pagrindinis tikslas atimti iš manęs paskutinius gyvenimo džiaugsmus. Po viso net sekso nesinori, jau geriau pašaudyti, pabendrauti su chebra, išsikrauti, nes aš nusipelniau tureti nors truputi fun šitame gyvenime, nes aš sunkiai dirbu, šeimą aprupinu, tad ko jie dar iš manęs nori? Nei viena dar lėkšte nesupuvo pabuvus 10min neišplauta. Beje, žaisdamas aš galiu atsijungti nuo tu visų sunkių minčių, žmonos ar boso priekaištų, nuo visokių kvailų problemų, kurias žmonės patys sau išgalvoja. 

Ramioj aplinkoj paklauskite vyrų kodėl jie žaidžia -  jie tikrai pasakys, nes jiems malonu kalbėti apie žaidimą. O jei nepasakys - tai reiškia kad jau jaučiasi kalti ("vėl ji apie tai") arba buvo paklausti rankose laikant kočėlą.

O dabar galima galvoti, kaip galime jiems padėti atsisakyti šito malonumo.
Siūlykite idėjas  smile.gif

megalol.gif megalol.gif megalol.gif oi Jeronimas fainuolis, matosi, kad pats geimina, ir ne karta "zmona su kocelu" yra klaususi "kiek galima zaisti???!!" biggrin.gif Bet manau visa teisybe pasake . mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeronimas @ 2005 05 02, 18:34)
šeima pasitinka su savo rūpesčiais, be jokio tikslo klykiančiais vaikas

Nu kaip - jei aš būčiau vyras ir geiminčiau, tai tatai atlikčiau būtent dėl tų pačių priežasčių smile.gif Bet kadangi esu boba, tai pastebėsiu - be jokio tikslo vaikai neklykia. Jie klykia išimtinai tikslingai... ax.gif Čia ne į temą, aišku smile.gif
Atsakyti