Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(Valkiria @ 2010 04 14, 22:09)
Va čia sutinku:) Reikia nepersistengti. Bet visiškai numoti ranka, nes gaila nervų - irgi negalima.

Apie nepersistengimą ir kalbėjau. Nes tėvams ,manau ,vis atrodo, kad galėtų dar pasimokyti.O kai rezultatai tokie patys? Ar kali, kad reikia ,reikia mokytis ar ne. Tik karas namuose arba iš viso pareiškia ,kad '"varot ant manęs" ir išeina "kur nors". Beje mokslo rezultatai nėra labai prasti ,tai ir nebekovoju. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va aš ir siaubingai graužiuos, kad numojau ranka, gėda net prieš save kad nė pažymių nežiūriu, bet kad vistiek tas pats, nors ir pasiguodžiu, kad dar (tfiu tfiu) rezultatai pakenčiami, nors kiek mokykloj tiek tie patys mokytojų nusiskundimai: plepa, nesusikaupia, galėtų daugiau(čia tai tiesa, dievulis gabumų nepagailėjo, tik neišmastau kaip jam išsakyt, kad tereikia pačiam dar labai pasistengt ir viskas jam gali būt įmanoma.. gal pasakyt kad galės Lambordžą nusipirkt lotuliukas.gif nors kartą pasakė,. kad nė mano anūkai jo neįpirks.. O va, užvakar jis man ir mestelėjo"Eik tu.." Aš :"na ir kur man eit? .. o pats nenorti eit? Ką? gal nori kur eit?...!" Tai ką,. dabar būsiu kaltinama, varanti vaiką iš namų?...
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 16, 13:42)
Tai va aš ir siaubingai graužiuos, kad numojau ranka, gėda net prieš save kad nė pažymių nežiūriu, bet kad vistiek tas pats, nors ir pasiguodžiu, kad dar (tfiu tfiu) rezultatai pakenčiami, nors kiek mokykloj tiek tie patys mokytojų nusiskundimai: plepa, nesusikaupia, galėtų daugiau(čia tai tiesa, dievulis gabumų nepagailėjo, tik neišmastau kaip jam išsakyt, kad tereikia pačiam dar labai pasistengt ir viskas jam gali būt įmanoma.. gal pasakyt kad galės Lambordžą nusipirkt lotuliukas.gif  nors kartą pasakė,. kad nė mano anūkai jo neįpirks.. O va, užvakar jis man ir mestelėjo"Eik tu.." Aš :"na ir kur man eit? .. o pats nenorti eit? Ką? gal nori kur eit?...!" Tai ką,. dabar būsiu kaltinama, varanti vaiką iš namų?...

nebusi nebusi. schmoll.gif Viskas gerai, nusiramink, giliai ikvepk ir nusisypsok. mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiminiau kaip psichologė tėvams gimnazijoje šnekėjo. Sako -paaugliai labai stiprų nuolatinį spaudimą, stresą mokykloje jaučia ,tai namie tėvai neturėtų jų spausti dėl mokslo. Paauglys namie turėtų jaustis saugiai ,ramiai. Labai nustebino unsure.gif
Bet paklausius namuose ramiau pasidarė, tarpusavio santykiai pagerėjo. smile.gif O pažymiai tokie pat(nesuprastėjo).
Atsakyti
Dėėkui.. 4u.gif šiaip išvis aš labai gal net per ramiai reguoju.. nors pati galvoju, kad sveika tokį piktą veidą pamatyt su mintim, kad susimastytų ką daro ir kalba, kad tskant duris užuostų.. blush2.gif
Vo, gerai sakai, rimtai taip psi mokykloj pasakė? tada jau ir man ramiau pasidarė, nors vistik gal jaučiamas ir namie nemažas mano spaudimas, jam jau į kraują įaugę, kad motina visad kiša mokslus ir eit jei tik įveiki būtina biggrin.gif .. Tai kaip dabar surast tą aukso viduriuką.. Ale valio, vadinas beveik gerai kad nespaudžiu lotuliukas.gif
Dar vis knieti paklaus, o kaip jūsų vyriukams su skutimusi? Gal kur su vyru auga savaime paprasčiau, ale žiūriu kad aš pati geriau apie tas priemones nusimanau.. jau nors rausdamas paprašė nupirkau.. O jūsiškiai nuo kada pradeda?
Atsakyti
As savajam irgi nupirkau, kai paprase (nerausdamas hihihi.gif ). O kada, kaip ir kur skutasi- nu sunku klausima uzdavei. lotuliukas.gif NEZINAU ! schmoll.gif
ale ir smalsi ta musu Melynakrauje...... lotuliukas.gif Viska jai reik zinoti..... nono.gif
Atsakyti
Maniškis jau skutasi usiukus. Man tai labai juokingai atrodo su tais dygliukais hah.gif blush2.gif Be problemų, pasiemė mano peiliuką ir nusižirino.
Atsakyti
Ne ne, ne taip gal išsireiškiau, aš ta prasme, maždaug nuo kiek metų jaunuoliai pradeda skustis/ Nors turbūt gi ne amžiuj esmė, turbūt individualiai kaip pas kurį.. Taip? Hm, pagalvojau, kad ir šitą pati galiu pamokint, gi Amžinatilsy tėvelį ligoninėj skusdavau..
Atsakyti
Maniskis nuo 17 pradejo.Bet kompleksu del to neturejom.Jis pats man pareiske, kad jam riekia skutimuisi peiliuku.Bet musu susitarimas buvo toks- kadangi jis nenorejo mokytis gimnazijoje ir po 10 klasiu isejo i proftechnine, o ten gauna po 100 lt stipendijos, tai visas priemones, rubus, telefono saskaitas apmoka is savo kisenes.Jis nepriestaravo.Del to ir problemu nera- jis pasako ko jam reikia, duoda pinigu ir as jam nuperku.O mano dukra platina AVON, tai jam tuctuojau isiulo visokiu priemoniu skutimuisi.Ir visi patenkinti.
Atsakyti
Melynakrauje!!!! Nu jomajo...... ir vel tau velniu duot reikia! bash.gif nu nemokink tu jo bent jau skustis. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo 15 m. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Melynakrauje, esi super mama ! thumbup.gif
Atsakyti
Mano irgi nuo 15m,bet dar tik ūsiukus.Nors klasiokai kiti jau ir barzdas skutasi.Aš irgi vyrui sakiau,,eik,pamokink kaip skustis''o jis sako,,ką ten mokint,manęs irgi niekas nemokino,skutiesi ir viskas'' lotuliukas.gif
Atsakyti