Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 21, 17:46)
Ne, naršyklės atminties skleistinėj SM šios temos pavadinimas, ta prasme tiesiogiai čia, o aš neišsiregistravau, tik dažnai nepaspaudžiu "atsijungti', o net išjungus kompą šis forumas netjungia(visiška nesamonė), net ryte, vis dar būni prisijungus doh.gif. Tai kas belieka, tik ir stengiuos nesinervuoti, bet vis mastau ką rašiau, žinoma, tikrai laikiaus kad nieks nesuprastų nei kas mes nei iš kur, bet vistiek kažkokią gėdą jaučiu, juk laisvai visa LT gali skaityt, pačiai būt jaukiau tik šiam jau savam rate diskutuot, nes man tai svarbu ir nemažai gaunu, man labai noris dalintis šiais rūpesčiais ir kartais su nepažįstamais geriau.. ax.gif .., O nicka, tai žinoma matė, ir pastebėjęs tikrai manau neatsilakytų nepanaršęs.. O galima nicką pasikeist?

Ar gali man i zmoniu kalba isverst? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 21, 19:10)
Ačiukas, tik matai šaukštai po pietų, ir kompas tai ne mano, negaliu daryt tvarkos rolleyes.gif vakar tik tą eilutę ištryniau, bet bandau dar ieškot vilčių, kad gal nepadariau jam nesmagu,gal pati ką,tai o kas kada kodėl toj skleistinėj įsirašo? ta prasme kuomet ką padarius(po kokio veiksmo)išlieka adresas?

Tai jūs kompo nesugadinsit, tiesiog ištrinsite savo naršymo istoriją.
Atsakyti
Žinau aukseli, tai aš tik tą savo eilutę ir ištryniau, o kiti adresai tai jo matau bigsmile.gif , o aš labai rimtai žiūriu į tokius visokius, galop ir pavyzdį pagarbos noriu rodyt ir pati manau, kad kas ne tavo reik neliest.. tai ką buvau parašius ir ištryniau trumpai atsakau, kad taip, čia pasirodo dauguma vienos šešiolikinius augina biggrin.gif , ir iškart į sekantį atsakau, taip jie bendrauja, viskas tikrai normaliai, jis neblogas žmogus, mes ir dabar sutariam, tik jo pati maniškio kažkaip nelabai mėgsta..tai spėju jam nevisad smagu..
Užkniso tas jo išsidirbinėjimas su maistu negyvai, gal senai taip reikėjo, pasakiau aiškiai" mes gyvenam iš mažiau nei pusė minimalaus, reikia kažkaip suktis, tikrai negalim sau leisti taip.. Tipo suprato, bet gi senai aiškinu, kad ne turčiai negalim mėtyti maisto, vis atrodo supranta ir toliau išsip-a beribų.. Šiaip gražu tas jo estetizmas, bet viskas kai peržengia ribas nėr gerai... rolleyes.gif Ir nesakykit, kad neduok išalks valgys schmoll.gif jei nepatinka(nesvarbu kad prieš dieną dar patiko) nevalgys dvi pars, o neduot aš negaliu, mano pareiga (beje savanorė) jį užauginti, ir neturiu teisės jo nemaitinti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 21 balandžio 2010 - 18:55
Mėlynakrauje, nemaitinti ir šokti su padėklu aplinkui - tai du labai skirtingi dalykai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif kiek daug visko isgyvenam del vaiku,as irgi noriu paties geriausio ir mokiau nuo mazu dienu 4u.gif ,turiu dvynukus (dukra ir sunus)jiems jau greit bus 17 su mergaite viskas tvarkoj kiekvienas mes turime savo pliusu ir minusu,bet ka daryti su sunum g.gif nei nori mokytis,vaiksto su trumpom rankovem po mokykla kai visi jo klases draugai su megztiniais vaiksto,kad galeciau susirgti(nereiks eit i mokykla)o ir namuose nieko nenori daryti tik kompiuteris ir tai vaikiski zaidimai,sakyciau domina kazkas bet deje unsure.gif ir man kelia susirupinima,kad ir paneles nedomina,jo dienos rezimas miegu iki pietu kai prieina laikas prie kompo zaidymukai ir sitaip (pastoviai )valgyt ir i tualeta ir visi darbai,net lekste tingi issiplauti,o jei ir pasakai ka nors kodel to nepadarei ar ano visi kiti kalti,bet tik ne jis
Atsakyti
Lygiai, kaip "šokti su padėklu" ir kalbėti čia, kad tiesiog stengiuos ir bandau pasiteisinti(greičiausiai labiau sau), jog tenoriu gerai atlikt savo pareigą, irgi skirtingi dalykai ax.gif
Jau apsiraminau, tik pagalvojau, o kaip manot, kaip iš jo elgesio gal jaustūs kad skaitė?
Dar Vasari, sorry kad paišnaudoju blush2.gif bet pats turbūt nekart esi girdėjęs apie jau legendinę vyro kojinių ant grindų situaciją,ir keistai noriu, jog jo būsima žmona nuo to "nekentėtų" na išduok kokią paslaptį, kaip sukelti žmogučiui norą gyvent tvarkingoj aplinkoj? Jam dzin, jis reikalauja atsakyti: "o kaam??? Koodėl?? "
Atsakyti
De zavu,o man klausimas kilo-o kodėl nuo 10 metų nebuvo jam patikėti kažkokie buities darbai? Dabar aišku kad pasipriešinimas eina,bet jai tai nuo anksčiau būtų,kai nebuvo dygliukas toks,dabar jam tai į kraują jau būtų įaugę...
Mergaitės maniškio ir dar nedomina,gaila net kažkiek,priverstų pasitemti biški,labiau asmenine higiena rūpintis...

Mėlynakrauje,be reikalo jūs ten dėl maisto nerimaujat.Jis tą jaučia,gal dėl to kažkiek išsidirbinėja.Na nežinau,.aš sakysim palieku picai tešlą-su pasakymu kad išalksit ir patys išsikepsit,ar ten marinuotą vištieną-ir kad patys išsikeptų,bet jei matau kad nevalgė visą dieną-na ir velniai jų nematė,mano pareiga tuo apsiriboja kad maisto namie būtų,su šaukšteliu aš maitinti neprivalau,ne kūdikiškas amžius...
Atsakyti
Melinakrauje, kodel susidaro toks ispudis, kad visas tavo gyvenimas sukasi tik apie vaika. O kur tu pati visame tame? Gal tavo perdetas rupestis ji dusina ir tokiu budu jis tiesiog nori issilaisvinti is to mamisko glebio?... Kad ir del sio forumo matymo/nematymo: jeigu jausies kalta, tai ir vaikas tave kaltins, taciau jeigu visa tai pateiksi kaip nora suprasti jo elgesi - galbut tai ji privers susimastyti. Svarbu, kad ne tik mama zinotu, jog turi vaika, bet ir vaikas turi suprasti kad turi mama...
Atsakyti
Tai jam buvo paskirti darbai ka reikia padaryti,bet ju dirbti nenoredavo as i darba,o is darbo griztu velai ir darbai vistiek nepadaryti,jei pati jau su piktumais nepasakau, tai niekas ir nepadaryta irvis girdziu pasakymus tai as is mokyklos pavargstu noriu pailseti,bet as jam ir neliepiu parejus kazka daryti,o del higienos tas pats(o kam reikia),jau merginos ta pati ir be manes pasako blink.gif
Atsakyti
Žinote ką, man gera su jumis wub.gif drinks_cheers.gif Išties kažkaip kai matai, kad visos mes su savo bendraamžiai identiškai gyvenam, lyg ramiau pasidaro, kad beveik viskas normalu, juk visom taip biggrin.gif Ir gera kad mane suprantat, tikrai neatsistebiu jūsų pastabumu ir įžvalgumu, tik skaitau ir galva linkčioju, bet tikrai žinokit dėmesiu jo nedusinu, nuolat save kontroliuoju neperžengt jokių ribų, užtai ir čia nuolat, kad vis sveikiau pamastyt lotuliukas.gif Aš bandaus daryt įspūdį, kad ir turiu savo, ir kai valgyt prašo, būna sakau palauk truputi dabar pažiūrėt noriu ax.gif ir išvis į akis nelendu, net kaip tik tai jis pradeda man labai komentuot savo žaidimus lotuliukas.gif , ir nors aišku man jie nerūpi, bet man malonu, kad jam toks noras yra, ir jau pasirodo šį tą net nusimanau apie tuos žaidimus lotuliukas.gif Būna per duris draugam, nea, negali, jis reidina lotuliukas.gif
Tai va, išvados, kad mūsų bernai vis itingi, nesimoko, namie nieko nedaro, apsileidę(net dezodorantu patingi naudotis) ir dar mergų nekabina(nors jom jie jau rūpi), na čia galim išrast pozityvą, kad ramiau, bet aš ir manau, kad tai priverstų juos pasitemti, tai vadinas gal tiesiog tereikia dar truputi palaukti, savaime paaugus pradės tvarklytis ax.gif Gal.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 22 balandžio 2010 - 10:07
Pozityvas-dalykas sudėtingas..
Aš susimasčiau dabar-manęs tai niekas valgyt neprašo,,jei mato kad vakarienės negaminu-patys knisas šaldytuve ir kažką gamina nesudėtingo...
Ir kai grįžtu,irgi būna tokių variantų kad kriauklėj kalnas indų,grindys baisios o šiukšlės neišnestos..na primenu,bet be priekaištų jokių...na 90pr atveju puola iškart tvarkytis,būna kad pasako kad tuoj,va filmą dažiūrės ar žaidimą kompu baigs žaisti...
Aš nebandau suprasti ką jie veikia,kokius žaidimus žaidžia ar pan,bet įspūdžių dienos pastoviai nemažai išklausau,ka-kaip jie taip pripratę...nemanau kad aš turiu suprasti ką jie veikia,o jie suprasti ką aš veikiu...
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 22, 09:51)
Sveiki 4u.gif kiek daug visko isgyvenam del vaiku,as irgi noriu paties geriausio ir mokiau nuo mazu dienu 4u.gif ,turiu dvynukus (dukra ir sunus)jiems jau greit bus 17 su mergaite viskas tvarkoj kiekvienas mes turime savo pliusu ir minusu,bet ka daryti su sunum g.gif nei nori mokytis,vaiksto su trumpom rankovem po mokykla kai visi jo klases draugai su megztiniais vaiksto,kad galeciau susirgti(nereiks eit i mokykla)o ir namuose nieko nenori daryti tik kompiuteris ir tai vaikiski zaidimai,sakyciau domina kazkas bet deje unsure.gif  ir man kelia susirupinima,kad ir paneles nedomina,jo dienos rezimas miegu iki pietu kai prieina laikas prie kompo zaidymukai ir sitaip (pastoviai )valgyt ir i tualeta ir visi darbai,net lekste tingi issiplauti,o jei ir pasakai ka nors kodel to nepadarei ar ano visi kiti kalti,bet tik ne jis

Aš Jūsų vietoje pasidomėčiau kodėl nėra visiško noro eiti į mokyklą. Tai gali būti ne tik tingėjimas ar pan., o kokios nors problemos, kurių jis nepasipasakoja, nes bijo. JUk visaip būna. Yra tokių žmonių, kuriems viskas blogai, o jie visvien tyli ir bėga nuo problemų. Ir metų jam ne 10, kai būtų galima lėtai kažką bandyti keisti, o dabar, kai mokykloje metai - dveji likę... O kaip šiaip mokosi?
Atsakyti