QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 22, 09:51)
Sveiki
kiek daug visko isgyvenam del vaiku,as irgi noriu paties geriausio ir mokiau nuo mazu dienu
,turiu dvynukus (dukra ir sunus)jiems jau greit bus 17 su mergaite viskas tvarkoj kiekvienas mes turime savo pliusu ir minusu,bet ka daryti su sunum
nei nori mokytis,vaiksto su trumpom rankovem po mokykla kai visi jo klases draugai su megztiniais vaiksto,kad galeciau susirgti(nereiks eit i mokykla)o ir namuose nieko nenori daryti tik kompiuteris ir tai vaikiski zaidimai,sakyciau domina kazkas bet deje
ir man kelia susirupinima,kad ir paneles nedomina,jo dienos rezimas miegu iki pietu kai prieina laikas prie kompo zaidymukai ir sitaip (pastoviai )valgyt ir i tualeta ir visi darbai,net lekste tingi issiplauti,o jei ir pasakai ka nors kodel to nepadarei ar ano visi kiti kalti,bet tik ne jis

Mano pusbrolis lygiai toks pat. Tie žaidimai jam gyvenimas yra, nieko nenori, niekas neįdomu, jeigu kur išvykstam visada zyzia, kad jau gal važiuokim, eikim į mašiną, kam aš čia bereikalo važiavau, geriau galėjau likti namuose ir t.t. ir nuo tų smurtinių žaidimų tapo labai agresyvus. Apie merginas jau net nėra kalbos, jų net nepastebi. Tokiems yra priklausomybė nuo žaidimų, todėl reikia kuo greičiau uždrausti prie jų sėdėti dieną naktį, nes paskui bus dar blogiau. Kaip tai padaryti jau priklauso nuo tėvų. O kas nors blogai mokykloje?
Papildyta:
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 22, 09:56)
Lygiai, kaip "šokti su padėklu" ir kalbėti čia, kad tiesiog stengiuos ir bandau pasiteisinti(greičiausiai labiau sau), jog tenoriu gerai atlikt savo pareigą, irgi skirtingi dalykai
Jau apsiraminau, tik pagalvojau, o kaip manot, kaip iš jo elgesio gal jaustūs kad skaitė?
Dar Vasari, sorry kad paišnaudoju
bet pats turbūt nekart esi girdėjęs apie jau legendinę vyro kojinių ant grindų situaciją,ir keistai noriu, jog jo būsima žmona nuo to "nekentėtų" na išduok kokią paslaptį, kaip sukelti žmogučiui norą gyvent tvarkingoj aplinkoj? Jam dzin, jis reikalauja atsakyti: "o kaam??? Koodėl?? "

Jau apsiraminau, tik pagalvojau, o kaip manot, kaip iš jo elgesio gal jaustūs kad skaitė?
Dar Vasari, sorry kad paišnaudoju

Jeigu jis skaitė, tai nemanau, kad jums dėl kažko priekaištautų. Ir būtų gerai, kad viską perskaitytų, tada gal situacija pagerėtų

O dėl kojinių......