Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 22, 15:26)
I dusa tai merginos isveja nes neapsikencia ,o jei ne jos tai dar tikrai apkerpetu,o del aprangos tai nesitycioja,nes paneles(dukros) aprengia,nes i ta pacia mokykla eina ir tas apsirengimas jam visiskai nesvarbu  blush2.gif taigi siandien is klases aukletojos gavau skambuti,kad ir mokykloje nieko dirbti nenori,taigi su sunum eisim issiaiskinti del visko g.gif

Žiūriu mes gyvename tame pačiame mieste smile.gif kurią mokyklą lanko jūsų vaikai,jei nepaslaptis? Gerai,kad jis turi seses, kurios neleidžia jam visai apsileisti smile.gif
Atsakyti
labai malonu,kad is to pacio miesto 4u.gif jokia paslaptis jie lanko 3 vid,o pats mokaisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 04 22, 15:57)
labai malonu,kad is to pacio miesto 4u.gif jokia paslaptis jie lanko 3 vid,o pats mokaisi g.gif

O tai kuri yra trečia vidurinė? 4u.gif Sodai? Aš račkauske mokausi smile.gif
Atsakyti
Taip sodai biggrin.gif
Atsakyti
Oi Besitikinti kaaip užpavydėjau.. wub.gif Maniškis jau kelinti metai IŠVIS nėra namie nė prisėdęs schmoll.gif neįsivaizduoju kaip dar apie 6 vidurkį turi, gabus, faktas, nu kad pasistengtų noprs kiek, bet jau nebe tas amžius kai gali diržą paimt.. O va dabar jau aš užsiožiavau kaip vaikas, nieko jis su valgiu nesuprato, vistiek kai dvi dienas nustumdė, ir vistiek tenka išmest, man jau trūko, norėjau kelt toną, kad kol viena patiekta nesuvalgyta kito nebus, bet gi neversi sudžiūvusio dešrainio valgyt, padariau, be insidento ir kažkokio kamandinėjimo kiek tiksliai laiko, minučių gaminsiu doh.gif , pasakiau kad jau yra jei nori įsidėk, ir susinešė pavalgė, esmė, kad gal suprato, kad jau rimtai pykstu.. Graužiau save, kad nesugebu uždirbt, dabar su maža grupe išvis nežinau kaip išsilaikysim,. kai kas sako, kad sveika vargo pamatyt, gal tikrai leist ir nepavalgius pabūt. g.gif
O va ir mintis!, bandysiu ir aš pasiūlyt korepetitorių, galop bent padarius viską būsiu iš savo pusės.. Ot bjauri, ane, tik žiūri kad atsakomybę nusimest lotuliukas.gif
Winona, žinok nepatikėsi, man pačiai neįtikima, bet tikrai į vonią nenuvarysi, nieks nepadeda, nei užuominos apie kvapą, nei brangių dezikų pirkimas, nieekas, ačd kad kojines kasdien keičia(ant grindų matosi lotuliukas.gif )..
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 22, 18:43)

nagi dar grauztis...tikrai nereikia,jum ir taip nelengva vienai augint ir dar turint sveikatos problemu,tegul dziaugias,kad ta desraini gauna,kai kuriem siandien tai prabanga.Ir po sito pykcio parodymo ryt tik nepulkit palepint jo maistu biggrin.gif tada nelabai suveiks tie jusu reti pykcio parodymai wink.gif
del duso tai tiesiai sakykit,jus mama,ne mergina kokia kad varzytumetes,pasakykit, kad kvapas nekoks ir pries einant miegot,kad nusimaudytu wink.gif kartokit,o jei neina dar pakartokit ir nueis.Siaip manau kai prades dometis merginomis problema turetu issispresti,nebent jis bus is tu vaikinu,kurie patys budami neprisiziureje,nori labai grazios ir prisiziurejusios paneles,tuomet nekas.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Iraš taip galvoju drinks_cheers.gif Niu žinok kad ir kiek kartroji neina, bet nieko, jau keliskart buvo iš lauko į vonią ėjo, tai jau kaip ir įsitikinus, kad su laiku, bus tikras švaruolis lotuliukas.gif , na juk negali būti pedantės vaikas visai neetvarkingas, ania lotuliukas.gif
Atsakyti
Mėlynake,užrėkti reikia kad eik maudytis,kito varianto nėra...galiu saviškiui kartoti iki pamėlynavimo-neina..va kai susikaupiu,įkvepiu oro ir garsiai užrėkiu,tada sunkiai atsidūsta ir eina maudytis smile.gif Na dar reikia į rankas naujus apatinius įkišti,nes priešingu atveju atveju apsirengs tasi pačiais...
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 22, 18:43)
kai kas sako, kad sveika vargo pamatyt, gal tikrai leist ir nepavalgius pabūt. g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu blem, prajuokinai kaip reikiant lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Moteriske, kaip tu VARGA isivaizduoji? lotuliukas.gif Kad reikes paciam saldytuva atsidaryt ar puoda atidengt?

Atsakyti
QUOTE(daivinycia @ 2010 04 23, 10:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu blem, prajuokinai kaip reikiant lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Moteriske, kaip tu VARGA isivaizduoji?    lotuliukas.gif Kad reikes paciam saldytuva atsidaryt ar puoda atidengt?

Kodėl? O tai iš kur tam šaldytuve ar puode atsiras?
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 23, 09:18)
Kodėl? O tai iš kur tam šaldytuve ar puode atsiras?

Juk neiskentesi neisvirus. tongue.gif
Isvaziuok kur keliom dienom ar savaitei. Pati pailsesi ir jam bus "krutai"- vienas namuose. Esu isitikinus, kad gryzus ji gyva rasi. Sto balov! ax.gif
Atsakyti
Neišvirsi kai neturi iš ko.. patikėkit su tokiom atseit pajamom ir taip iš nupigintų tegyvenam.. Tai greičiausiai teks gul į ligoninę.. žinoma išgyvens, tik man kai jo šalia nėr blogiau, jis man labiau nei aš jam reikalingas kad išgyvent..
Atsakyti