QUOTE(Melynakrauje @ 2010 05 09, 15:19)
Nežinau, turbūt sakysit, kad aš vėl neteisi, kad džiaugtis reikia kad duoda, ir kad turi būt pasitikėjimas ir pan, bet patys matot ką kalba bendraamžiai ir kokie buvom patys, negi nesutinkat, kad tokiam amžiuj bent šiokia tokia finansinė priklausomybė turi būt?..
Bet matot, čia irgi nesureguliuosi. Pvz., mes, kai paauglystėje norėdavom ko stipresnio nusipirkt, susimesdavom po 4lt

Pirkdavom kokteilio 'pūslę' už 8lt, tai dviese ligi kaklo būdavo

O parodykit vaiką, kuris šiais laikais neturi kišenėje 4lt

aišku, dabar ir kokteilis brangesnis, bet esmės tai nekeičia

Taip kad, jei norės, viską paragaus, visko pabandys... Žinau, kraupiai skamba, bet tokia realybė.
Man mama buvo pasakiusi, kai dar kokių 13 metų buvau: 'jei pradėsi rūkyti, ateik man ir pasakyk, kartu rūkysim, nes nenoriu, kad slapstytumeis pakampėm'. Aišku, dabar kai pakalbu su ja, tai sako, kad nežinia, ką dariusi būtų, jei taip ir būčiau pareiškusi kurią dieną

Bet va, visi draugai mano aplinkoje rūkė, visos draugės, o aš - ne

Ir nerūkau iki šiol
Papildyta:
QUOTE(daivinycia @ 2010 05 09, 15:38)
Maniskis gauna kiekviena menesi nustatyta suma kisenpinigiu, ir gali su jais veikti ka nori- ne mano reikalas. Jeigu man uzeina retkarciais "gerumas" ir as jam papildomai kelis eurus duodu- velgi viskas ok. Jeigu is kitu pinigu gauna- as ju nekontroliuoju, pinigai jo. Nu bet kad po pinigine ar rankinuka landziotu??????

Ir visai nesvarbu ko, korteles kokios, ar dar ko. Rankinukas ir pinigine yra MANO, todel NIEKAM nevalia po ji landzioti be mano zinios. Niekam!!!!
Tavo spyglys Melynakrauje kaip matau, su tavim visai nesiskaito. Juk nesunku paklaust ar bent jau pasakyt ko reikia. Bet tik ne sitaip.....
Kompas tai jo "nuosavybe". tu turbut be jo "leidimo" neatsisedi, kai ponaitis namie?
Gal as cia ir per grieztai, bet man nepatinka kai po mano daiktus kazkas knisasi, ar vyras, ar vaikas, ar dar kas. As irgi nesiknaisioju po kitu.