Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

Na taip, tikrai tų mokytojų visokių pasitaiko.. šiaip gal labiausiai tai užjaučiu juos nes tikrai sunkiai įsivaizduoju kaip susitvarkyt su būriu harmoninių bombų biggrin.gif
Aš truputi ant ribos, visai nekas su sveikata, ruošiuos į ligoninę, o spyglys toks jausmas kad visai išnaglėjo, nenešu, laukiu, nuo vakar lėkščių nuo kompo nenusineša, šiandien valgyt sako noriu, gerai, sakau, na kad supratau, bus, kadangi įsigilinus skaičiau dokumentą, norėjau baigti, tai po kelių minučių su kiek pakeistu jau nekantriu tonu, perklausė, mintyse pyktelėjau, tipo spragt pirštais"ei padavėjau aš noriu!", sakau tuoj baigsiu.. Paskui jau baigiant gamint atėjo draugas, nebeklausia ar galima kviest.. Pagaminus sudėjau virtuvėj ir sakau, eik valgyt, bet ir po keliolika min tebežaidė, pakartojau, sakau šala, atšovė ko čia šūkauji, nors kalbėjau ramiai ir tik rodžiau nepasitenkinimą, sakau tai kam dariau, sako kad būtu, koks tau skirtumas kada suvalgysiu, piktas piktas, kai galop nuėjo tai pomidorus paliko, paskui su arbata atnešiau, bet vistiek išėjo į lauką jų nesuvalgęs.. Sakau išvis man toks jausmas, kad jis paskelbė man karą.. tipo kerštauja, kad kompas ne jo kambary pastatytas.. labai jau vyras, rimtai atsirado jausmas kad gyvenu ne su sūnum o su eiliniu diedu.. su visais pribombasai, t.y. kojinėm ir Klz.dangč...Jei pasakysit kad tipo tai dėl mano netinkamo auklėjimo- nušausiu! biggrin.gif Nuo mažens, labai griežtai ir reikliai auklėtas, beje, beveik visada pasako ačių, tai vistik išauklėtas..
Atsakyti
Mėlynakrauje, o tu niekad nebandei bizūnu per sprandą truktelt??? Taip nuo dūšios, kiek valioji. Kažkaip įtariu, kad padėtų.
Jis turi šokinėti apie tave sergančią, o ne atvirkščiai.
Kažkada žalioj jaunystėj draugavau su tokiu berneliu. Paruošiau valgyt, pakviečiau, o jis vis palauk ir palauk. Pasiutau ir visą jo lėkštę šuniui po nosim pakišau. kai gražuolis prisiruošė ateiti, mano šuniukas jau lėkštę laižė... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Po to mes dar pora metų draugavom, bet nėra buvę taip, kad antrą kartą reikėtų valgyt kviesti.
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 05 06, 21:42)
Mėlynakrauje, o tu niekad nebandei bizūnu per sprandą truktelt??? Taip nuo dūšios, kiek valioji. Kažkaip įtariu, kad padėtų.
Jis turi šokinėti apie tave sergančią, o ne atvirkščiai.
Kažkada žalioj jaunystėj draugavau su tokiu berneliu. Paruošiau valgyt, pakviečiau, o jis vis palauk ir palauk. Pasiutau ir visą jo lėkštę šuniui po nosim pakišau. kai gražuolis prisiruošė ateiti, mano šuniukas jau lėkštę laižė... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif . Po to mes dar pora metų draugavom, bet nėra buvę taip, kad antrą kartą reikėtų valgyt kviesti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Aga, man ir tokių visokių minčių kyla, pamenu buvo noras lėkštę ant galvos suverst lotuliukas.gif , na bet čia tik agresijos priepuolis, o šiaip tai jis nepripažįsta mano nesveikatos... nors pradžioj buvau pasinaudojus jo teisingais žodžiais moterišku ginklu ašarom ir nusivedus pas gyd, kuri tipo bandė jam paaiškint, kad man dabar viskas sunkiau, bet kad vistiek jis netiki.. ir ne jis vienas, kai žmonės mato sveiką fiziškai kūną, mato galinčią kalbėt tai ir nesupranta kokia čia nesveikata.. o vakar jau norėjau rašyt, kad viskas atsileido, kad tik išsiliejau čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes grįžęs iš lauko priėjo visas lėkštes surinko ir išnešė bigsmile.gif O va užvažiuot, nors ir labai knieti, bet jau dar nuo kažkurio amžiaus įsivedus tipo teisingą politiką- jokio smurto lotuliukas.gif , o ir šiaip, jau ne tas amžius, gi atgal kai truktels lotuliukas.gif Ir! Pirmą kart ruošė darbą! gal kad kompiuteriu(powerpointu) lotuliukas.gif labai nusiminiau, kad mano smegenys nė iš tolo taip gerai nebedirba, bet vistiek stengiaus kiek galiu padėt, smagu kad klausė bigsmile.gif mano vaikas- man ir nuolat reik pritarimo paskatinimo.. O šiaip nuspręndžiau kad piktas ir nervuotas.. mastau kaip gražioj formoj gal kokių nervitaminų įsiūlyt..kažin ar pavyks, nedurnas ir šiaip pritariu antitabletinei politikai biggrin.gif bet pragmatiškai tai būt naudinga..ir amžius ir egzai.. Atrodo aš labai jį užjaučiu.. o jis turbūt laukia atostogų kada aš dingsiu į tą ligoninę lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu žinok pyktis ima paskaičius. Ką reiškia ,,nepripažįsta mano nesveikatos''? Kad nesimato, tai sveika??? O iš kur tau žinot kad jis alkanas? Juk irgi nesimato. Kodėl tu turi tikėti jo pasakymu ir pulti vykdyti jo pageidavimų, o jis net gydytojui paaiškinus nesiteiokia į tai atsižvelgti? Galiausiai, tu gali būti pati sveikiausia bet tiesiog pavargus ar ne nuotaikoj gaminti - jis pakankamai suaugęs pasigaminti valgyti pats.
Man susidaro toks įspūdis, kad jam pataikauji, nes labai bijai būti jam nereikalinga. Tik rezultatas atvirkštinis... Ne meilė ir supratimas ar dėkingumas, o nesiskaitymas ir išnaudojimas iš jo pusės.
Piktai aš čia kažkaip šiandien..... unsure.gif Bet mylėti visų pirmiausia turi pati save.
Atsakyti
Dėėkui 4u.gif jaučiu palaikymą ir gerų minčių gavau kai ką pasakyt norėsiu:4u: ir greičiausiai dėl visko teisi.. Gaminti noriu pati, (žinoma ir gal būti reikalinga) nes bijau pamiršti kaip išvis tai daroma. ax.gif man dabar patinka, kad su dviračiu sezoną atidarė, ir kad ir pats supranta, kad sveikiau nei prie kompo thumbup.gif , tik kvailas man tas baisinis slaptumas , pasisakė kik km numynė,, bet valstybinė paslaptis net į kurią pusę, ir net keliese.. žinau norą būt savarankišku, bet čia juk visai ne tai, be to manau bent pilnametystės reik sulaukt, kad man tokias teises reikšt, beje galvoja kad tada laikys teises ir mano mašina jam bus(aš nebevairuoju), truputi įžulokai man tas jo mastymas.. Štai matyt ką reiškia vienturtėlis(o kaip kadais norėjau antro), kai viskas tik jam vienam.. doh.gif šiandien išvis nieko nevalgė.. kažkaip sunku patikėt, kad taip nieko nė į burną neėmė.. greičiausiai su draugais ką nors, gal net tas važiavimas į kokį sodą, bet vistiek juk nusipirkt pinigų reikia, o iš kur, iš manęs niekad net neprašo.. Gal vėl seneliai "padeda".. g.gif gerai, tik paskutinį šansą turėt įtakos atima.. kaip ir su tuo kompu.. savo namuos nė savaip tvarkos negaliu padaryt..Na, kaip iki šiol, taip ir toliau.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melynakrauje: 08 gegužės 2010 - 00:56
Na, mano irgi vienturtėlis. Tačiau tikrai neapšokinėtas. Nenoriu, kad marti mane keiktų taip, kaip aš savo anytą už išaugintą neatsakingą liurbį doh.gif
O dėl žinojimo, kur eina, aš jam aiškinu taip: visada gali atsitikti kažkas svarbaus, kad man prireiks tave rasti. Kaip galėsiu tai padaryti, jei nežinosiu, kur tu esi? O jei kažkas atsitiks ir tu negįši - kur ieškoti turėsiu? Telefonas turi būti visada įjungtas, prieš išeinant būtina pasitikrinti, ar pakrautas. Jei nesako, kur eina - neina visai. Žinoma, nesakau, kad yra atsiskaitoma už kiekvieną ne namie praleistą minutę, bet bent apytiksliai žinau, kur jis. Ar parke, ar baseine, ar krepšinio aikštelėj.
Atsakyti
O as siandien labai pikta. Ant savo spyglio. Sugalvojo vaikinas pajuokaut, bet labai nejuokinga, greiciau liudna.....
Atsibudau labai anksti nuo zadintuvo skambejimo. Puoliau ieskot, suradau komodos stalciuke prie lovos. atidarau- ogi cirskia laikrodis puse septyniu ir salia guli lapelis. nupiestas veidukas, iskistas liezuvis ir "hahaha". Kazko man juokinga visai nepasirode, bandziau uzmigt toliau- kur tau. Teko keltis, vos keturias valandas pamiegojus, galva skauda, kaip primustas suo slankioju. Nei kava nepadeda.
Mano karalaitis is lovos issikrapste neperseniausiai. Is karto puole ziuret kas valgyt padaryta. Niekas nepadaryta. Namie tyla.
Suprasciau, kad mazas vaikas nevykusiai pajuokavo, bet cia juk beveik 17 metu bernas.

Atsakyti
O jūs pakvieskit jį valgyti, o kai ateis, paduokit tuščią lėkštę, į vidų įdėjusi lapelį su užrašu "hahaha tongue.gif "

Atsakyti
QUOTE(sapnuok @ 2010 05 08, 14:51)
O jūs pakvieskit jį valgyti, o kai ateis, paduokit tuščią lėkštę, į vidų įdėjusi lapelį su užrašu "hahaha  tongue.gif "

clap.gif Aciu, fantastiska ideja! 4u.gif
Atsakyti
Sapnuok,nu geras! thumbup.gif Labai gera cia temute-atrodo taip uzknisa tie spygliavimai,o ateinu cia ir randu minciu lobi,kaip pasielgt vienu ar kitu atveju... Maniskis irgi ,,uznervino,,-seniau rase chemijos kontrolini,gavo 3 doh.gif ! Buvau pakviesta pas mokytoja del aplamai prastu chemijos pazymiu ir del to,kad nedirba pamokoj. Susitarem su mokytoja,kad leis ta kontrolini perrasyti. Klausimai aiskus-tik pasimokyti reikejo. Na ir ,,pasimoke,,-perrases gavo lygiai 3 doh.gif ! Nu,uzsiutino! Dabar laukiu signalinio pusmecio rezultatu-turetu buti neigiamu pazymiu doh.gif ! Ir graziuoju,ir piktuoju spaudziu ,kad mokytusi,o jam dzin! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melynakrauje @ 2010 04 28, 01:04)
Tai aš ir nedraudžiu, dar nebuvo kad neleisčiau ar pan, ir kamandinėt visai nenoriu, bet supranti tėvai iki18 Privalo bent žinot kur jų vaikai. Taip jaučiu iki Vaiko T A daeitų, tai tuoj lėktų tikrint dėl asocialumo. Bet aš tikrai nė neįsivaizduoju kur jis būna, o dar kitam mieste, beje pinigai iš kur?, na gal seneliai  vėl "padeda", ir koks tikslas taip slėpti? KĄ??? Juk neklausinėju ar turi paną ar išvis ko, elementariai motinai žinot, kur jos nepilnametis vaikas yra!

Aš atsimenu irgi per daug nepasakodavau, kur buvau, ką veikiau, nes nebūna taip, kad paaugliai susirenka parke ant suoliuko ir sėdi iki vakaro. O juk nepradėsi kaskart sms mamai rašinėt: 'mamyte, dabar aš parke; o dabar mes einam į parduotuvę; dabar mes sėdim pas draugą, kuris gyvena ten ir ten; dabar mes sugalvojom aplankyti draugą, kuris gyvena kitam mieste' ir t.t. smile.gif Visko prisigalvodavom smile.gif
Atsakyti