Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglys namuose

QUOTE(winona @ 2010 04 26, 17:18)
Jei jau taip vienodai jam ant sunaus,jei tikrai jokio skirtumo,gal priimtu jusu norus(ka jis turetu sakyti,kada nuvyti ruosti ruosos darbu ir pan)-jam tereiketu trumpam pakilti nuo sofkutes ir riktelti,kad dabar reikia daryti tai ir tai.

abejoju to realumu g.gif turbūt bandyt kalbėt apie tai reikėjo anksčiau..gerokai anksčiau.. nes dabar, jei vyras per kelioliką metų to nedarė, tai nedaug šansų, kad persilauš. Žinoma, galimybė visada išlieka smile.gif
Atsakyti
Man tai keista, kad tokių nepaklusnių vaikų dar yra. Jei man mama, arba mano broliams pasakydavo eit ruošt pamokas, mes jas ir ruošdavome. Jei pasakydavo jog laikas susitvarkyti, jokių atsikalbinėjimų nebuvo.

Aišku būdavo visko, bet niekada neatsikalbinėdavom.
O Jums stiprybės visoms 4u.gif
Atsakyti
Dėkui, mums jos reikia.. unsure.gif Aš stebėjaus tik kol savo neturėjau..
Mergaitės, o kaip jūs, kai spygliukas dingsta, na tarkim išeina visai dienai "į lauką" ,ir bent iš maniškio nieekaip nieko neišgausi nei kur buvo nei ką veikė nei su kuo... Žinau, apie tą` pasitikėjimą ir t.t., bet ar jum nėra neramu? Juk na vistiek dar tėvai už jį atsakingi, gal jei bent neslėptų taip , o juk kai nežinai nė kur.. dar radau iš kišenės išsiėmęs gi builietas kito miesto..aš tai nieko prieš, gerai, tik man vistiek neramu, kai nežinai nei ką, nei kur su kuo veikia.. Kaip jūs darot, galvojat?
Atsakyti
Asakau lithium-kalbamair prasoma vyro pastoviai ir jau nuo seniai,kad jis turi dalyvauti seimos gyvenime,bet visi atsakymai,,as pavarges,as dirbu,o ko tu dar nori,as neturiu kada, o kam tu reikalinga,nesuprantu ko tu nori ir t.t.,,. Ir nors ir savaite ar kiek net neina i darba-atsakymai visada tie patys. Cia ,matyt,jau toks zmogus,todel kartais man nuosirdziai gaila saves ir vaiko,kuris tik teoriskai turi teva! doh.gif Melynakrauje,maniskis man ,paprastai,pasisako kur iseina,bet jei ilgokai negrizta,o telefona ne visada pasiima-tai irgi visko pradedu galvot,kad taip i kita miesta isvaziuotu nepasakes,aciu Dievui, irgi dar nebuvo,betgi visko gali dar buti! Gal iseitu jums susitarti,kad pasakytu kur eina,o jei visai nezinai kur-tada ivairiu itarimu kyla ir mintys lenda ne tokios,kokiu noretusi unsure.gif
Atsakyti
Mane tai užknisa kai pradeda kamantinėti kur buvai, su kuo buvai ir t.t. lyg ji nežinotų kur ir su kuo buvau. Kažin kur mūsų kaime galima nueiti, ir su kuo tikrai žino. Dar kažkada susigalvojo, kad nors kas valandą parašyčiau sms. Nesamonė. Jeigu ko nors reikės pats paskambinsiu. Bet šiaip man niekada nedraudžia eiti kur noriu.
Atsakyti
Tai aš ir nedraudžiu, dar nebuvo kad neleisčiau ar pan, ir kamandinėt visai nenoriu, bet supranti tėvai iki18 Privalo bent žinot kur jų vaikai. Taip jaučiu iki Vaiko T A daeitų, tai tuoj lėktų tikrint dėl asocialumo. Bet aš tikrai nė neįsivaizduoju kur jis būna, o dar kitam mieste, beje pinigai iš kur?, na gal seneliai vėl "padeda", ir koks tikslas taip slėpti? KĄ??? Juk neklausinėju ar turi paną ar išvis ko, elementariai motinai žinot, kur jos nepilnametis vaikas yra!
Atsakyti
Sveii, nuejau i mokykla 4u.gif issiaiskinti kas negerai su mano vaikais g.gif tai tos dvi mokytojos tiesiog rekia neina nei vieos nei kitos girdeti ka sako,per rekima neina suprasti ka nori pasakyti doh.gif ,jei as pasiuliau skviesti visa klase ,kad jie pasisakytu ar tiesiog ant lapo anonimiskai parasytu apie juos tai jos atsisake,bet gerai kad dukra eina i ta pacia klase tai pyle 2 metu senumo pamokos neismoko ar pavelavo,bet kad mokytojos gali buti tokios melages tai netikejau schmoll.gif buvo iskviesta kita klases mergaite kuri paliudijo viska tai ka jos primelavo man as tiesiog pakraupus i susirinkima is 30 tevu ateina tik 5 as neginu ir vaiku jie yra irgi kalti.
Atsakyti
? nesupratau,ko jus iskviete?
blink.gif

Atsakyti
As irgi nesupratau del ko jus i mokykla kviete? schmoll.gif
Atsakyti
Kviete ,kad pamokos neismoko pries du metus ar pavelavo ir gincas vyksta del pazymiu,nes pastoviai mazina pazymius g.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu Zavu @ 2010 05 04, 14:19)
Kviete ,kad pamokos neismoko pries du metus ar pavelavo ir gincas vyksta del pazymiu,nes pastoviai mazina pazymius g.gif

PAAUGLYS ( JO TĖVAI) NEGERBIA MOKYTOJŲ, SEKANTYS EILĖJE TIE PATYS TĖVAI. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barborytė009 @ 2010 05 06, 15:53)
PAAUGLYS ( JO TĖVAI) NEGERBIA MOKYTOJŲ, SEKANTYS EILĖJE TIE PATYS TĖVAI. doh.gif

Nereikia čia rašyti nesamonių.Žmonės gerbiami jei yra dėl ko gerbti.Aš mokytojų vaikų aplamai nesuprantu,po tėvų susirinkimo būdavo toks jausmas jie neturi supratimo kaip bendrauti su paaugliais,na ir aplami jokio supratimo apie pedagogiką ir bendravimą.Nežiūrint to ,vaikai mane labai gerbia,aš juos taip pat gerbiu,laikau mastančiom asmenybėm su visom iš to išplaukainčiom pasekmėm.
Atsakyti