Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Mano antras gimdymas daug greitesnis (antras - 5,5 val., o pirmas - 16,5 val), lengvesnis ir žymiai mažiau skausmingas, nors tarp vaikiukų ir beveik 6 metų skirtumas ax.gif
Atsakyti
niu prisiskaiciau cia visko, ziuresim kaip man bus g.gif Pirma gimdziau 15 val. nuo paciu pirmuju saremiu, pats gimdymas uztruko 25 min., siaip gimdymas praejo sklandziai, niekur neplysau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 05 liepos 2008 - 18:57
Pirmas gimdymas truko 4 val., o antras nuo saremiu pradzios iki sunaus gimimo 2 val. biggrin.gif trecia ir as bijau planuot. biggrin.gif
Atsakyti
Pirma gimdziau 13 val. nuo vandenu nutekejimo, pradejo skaudeti po 2 val. kai nubego vandenys. Siaip ilgai kankinausi labai skaudejo doh.gif Per gimdyma kirpo verysad.gif O po gimdymo jauciausi siaubingai, kaip po gero marotono fitness3.gif O antra gimdziau 4 val. skaudejo, bet per du stumimus dukryte islindo thumbup.gif ir jokiu plysymu kirpimu ax.gif Po gimdymo savijauta fantastine buvo thumbup.gif nieko neskaudejo yahoo.gif
Atsakyti
Pirmą gimdžiau sunkiai, antrą dar sunkiau, trečią kartą kai nusibodo gydytojams žiūrėt kaip kankinuosi-padarė cezarį. Visus kartus skatino ir buvo gerokai po gimdymo termino. Bet nebijokit, čia tikriausiai tik man taip buvo. Nesigirdėjo kad dar kam nors taip nesisektų.
Atsakyti
Antras gimdymas buvo trumpesnis, bet del skausmo g.gif
Atsakyti
man antras gimdymas buvo daug sunkesnis, vien del to kad zinojau kad skaudes, kaip ir kas bus blush2.gif
pirma karta kai gimdziau tai kazkaip to nesureiksminau smile.gif
Atsakyti
antras gimdymas buvo daug lengvesnis uz pirma. paskaudejo pora valandu, ant stalo uzteko 6 minuciu ir jau supau antra dukra. va o su treciu tai prisikankinau. doh.gif gal todel kad trecia gimdziau po 11metu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malena44: 22 liepos 2008 - 20:29
man antrasis gimdymas, tikriausiai, kaip ir daugumai jusu, buvo zymiai lengvesnis. galima pasakyti, kad nuo saremiu pradzios, kuriuos is pradziu palaikiau tik pakutenimais, paruosiamaisiais saremiais, procesas truko apie 3 val, is kuriu tik 1 val ligonineje. Sake, jei dar buciau delsusi, butu teke vyrui gimdyma priimti blush2.gif .
Atsakyti
man antras gimdymas tikrai nebuvo lengvesnis,tik trigubai greitesnis mirksiukas.gif mirksiukas.gif Pirma karta gimdziau ilgai,bet ne taip skausmingai,kaip antraji.Aislu antrasis gime toks didokas-4kg.Aciu Dievui, abu kartus nei plysau,nei kirpo mirksiukas.gif Tik antraji suneli isgimdyti buvo daug sunkiau blush2.gif
Atsakyti
mano antras gimdymas buvo ir ilgesnis ir sunkesnis. Pirma, t.y. sunu, pagimdziau per 2 val., o dukryte per 7val., nors ji dar ir lengvesne puse kilo buvo...Turbut tam itakos turejo tai, kad antras gimdymas buvo po beveik 10 metu pertraukos unsure.gif
Atsakyti
Pirmas gimdymas nuo pirmų sąrėmių truko apie 4 val. Atvažiavus į ligoninę pagimdžiau po 2,5 val. Antras gimdymas buvo daug greitesnis ir daug skaudesnis. Sąrėmiai prieš stūmimą buvo be pertraukų. Gimdykloje trukau apie 20 min. ir turėjau dukrytę. Trečią turbūt namie gimdysiu biggrin.gif
Atsakyti