Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

antras gimdymas daug lengvesnis buvo, nors praėję 6 metai buvo. ir trumpesnis, ir neskausmingas, ir kirpt nereikėjo thumbup.gif nepalyginsi su pirmuoju košmaru doh.gif
Atsakyti
As dukra pagimdziau per 3.5 val., gime mazute 2.720 ir 47 cm, bet plysau nerealiai, paskui beveik valanda operacinej siuvo.
O pries beveik 2 menesius gime sunelis. truputi didesnis 3.110 ir 48 cm, bet gime per nepilnai 2 val. nuo saremiu pradzios ir plysau tik truputi, nes gime rankyte pasiremes smakriuka. Pati parejau is gimdyklos i palata ir praktiskai is karto sedeti galejau,kai po pirmo gimdymo apie poa menesiu skaudejo ir normaliai atsisesti negalejau smile.gif
Atsakyti
na, o as atvirksciai, su pirmaja visai nebijojau, nes nzn kas tai yra, na o dabar laukiuosi antro, ir jau dabar yra kazkokia baime.. tik jau del auginimo turiu patirti, tai manau, kad bus lengviau bigsmile.gif nors sako, kad antra karta gimdyti yra langviau.. ax.gif
Atsakyti
bijojau tik skausmingu saremiu, bet pamacius mazyli viskas pasimirso. o antrojo gimdymo visai nebijojau, dabar treciojo gimdymo tiesiog laukiu, nes zinau,nes jauciu, kad viskas bus gerai 4u.gif wub.gif wub.gif ir jus nebijokit ir vis sau kartokit VISKAS BUS GERAI, NER CIA KO BIJOT wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 03 spalio 2008 - 05:58
Antro išvis negimdysiu.. Jau pasakiau kategorišką NE.. Nesu viena daugiavaikių cool.gif
Atsakyti
Tai kad su dviem vaikais seima dar nesiskaito daugiavaike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 10 05, 11:27)
Tai kad su dviem vaikais seima dar nesiskaito daugiavaike  biggrin.gif

Man asmeniškai tai jau daugiavaikystė... lotuliukas.gif
Atsakyti
nebijau schmoll.gif esu nusiteikusi pagimdyt lengvai ir greitai kaip ir pirmą. O ko ten bijoti? g.gif
Atsakyti
o pagal savo antru gimdymu eiga - ar rekomenduotumet vaziuot gimdyt is Vilniaus i Trakus? Na, ta prasme, kad ar nepagimdysiu pakeliui? smile.gif
mat pirma vaika gimdziau ten, patiko, noreciau ten ir antra, bet gal baisoka toli vaziuot?

pirma pagimdziau per kokia 5-6val, naturaliai, be nuskausminimo ar skatinimo, neplysau, skaudejo, aisku, be proto...
Atsakyti
Aš abu vaikus gimdyt važiavau iš Vilniaus i Trakus.Kadangi abu gimdymai uztrko panasiai pirmas apie 13 val, antras apie 10val.Tai man galimybės pagimdyt pakeliui.O jei nenukrypstant nuo temkos tai antars gimdymas buvo sunkesnis uz pirma ir skausmingesnis.Tačiau po antro gimdymo(per abu gimdymus buvau kirpta), greičiau galėjau atsisėst, (jau antra diena šiek tiek galėdavau pasėdėt)ir greičiau atsigavau.
Atsakyti
Antras gimdymas daug trumpesnis(pirmas 17 val. antras 4val),bet daug skausmingesnis. Abu be nuskausminimu.
Atsakyti
Taip, nerealiai lengvesnis thumbup.gif Trumpesnis, beveik neskausmingas smile.gif
Atsakyti