Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

mano abu skirtingi,skirtumas tarp vaiku 3,3metu 4u.gif
pirmas nestumas buvo lengvesnis o gimdymas-antras thumbup.gif ,daug greiciau ir lengviau thumbup.gif
Atsakyti
Mano abu skirtingi. Skirtumas tarp vaikų keturi metai. Antras dvigubai greitesnis ir daug lengvesnis. Gydytoja perspėjo jei sumąstysiu trečią tai ligoninėn lėkti su pirmu gimdymo požymiu o tai mašinoj pagimdysiu, na bet pas mus ligoninė už penkų km nuo namų tai manau spėčiau kaip nors.
Atsakyti
man pirmas gimdymas buvo ilgas, skausmingas bet skandus, o antars gimdymas buvo laaabai greitas bet irgi skausmingas tongue.gif man iki ligonines 60 km , i ligonine nuvaziavau su 8 cm atsidarymu blink.gif ir per valanda pagimdziau smile.gif tarp vaiku 4.5 m skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 03 birželio 2009 - 07:01
pas mane du gimdimai laabai skirtingi 4u.gif
pirmas truko apie 17 val, bes gimda atsidare tik 4 cm ir daugiau niekaip, galu gale gavau epidiura ir pagimdziau, o vat antras gimdymas teuztruko apie 2.5 val daug greiciau ir lengviau pagimdziau bigsmile.gif
Atsakyti
Mano gimdymai buvo labai panašūs, antras ilgesnis kokia 15 min., skaudesnis į pačią pabaigą, bet stūmimas lengvesnis, gal dėl to, kad patyrus jau buvau ir žinojau, ką daryti biggrin.gif Aš panašiai kaip ir temos autorė gimdžiau greitai. Pirmą nuo vandenų nubėgimo pagimdžiau per 1 val. 15 min., antrą nuo vandenų nubėgimo maždaug per pusantros valandos. Irgi labai bijojau, susitariau su gydytoju, kuris praktiškai nespėjo atvažiuoti, nes per vėlai paskambinau doh.gif
Atsakyti
cia kaip kam, man visi trys buvo ilgi ir skausmingi ir nelabai kuo skiriantys vienas nuo kito
Atsakyti
Pirmas gimdymas truko 13 val. taip kaip pagalvojau, kad ir antras truks panasiai tai visai neskubejau, pagalvojau ko cia skubeti ir trintis toje ligonineje tiek valandu, tai kol susiruosiau, pirma saremi pajutai apie 1.00 val. atvaziavau i ligonine 6.00, tai nuo gydytojos gavau velniu, kad kur bastausi, nes gimda buvo atsidariusi jau 8 cm. 7.10 pagimdziau. O su treciu tai pati bijojau uztrukti tai kai tik pajauciau pirmus pozimius is kart ir vaziavau, bet taip pat prasitryniau gal kokias 4 val. kol pagimdziau. ax.gif
Atsakyti
Du gimdymai naturaliu ir skausmingu budu,pirmas 12val,antras per 6val,o trecias su epidurine nejautra 11val. Trecias gimdymas panasiai laiku,kaip ir pirmas,gal todel,kad po ilgos metu pertraukos... smile.gif
Atsakyti
Abu gimdymai truko 12 valandu nuo saremiu pradzios, tik antras - zymiai sunkesnis ir skaudejo labiau... unsure.gif Kazin kaip bus trecias g.gif
Temos autorei noreciau pasakyt, kad cia atsakymo nerasi kaip bus tau,nes kiekvienos musu organizmas yra individualus, taigi negali nuspet, kad tau bus taip, kaip kitai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
mano gimdimai skiresi, antras zimei greiciau viko ir lengviau, juk tu viska zinai jau. kai pirma dukriuka gimdziau, pirmi du stumimai buvo neveiksmingi, nes stumiau, kaip gyd issireiske ne tais raumenims, tai gi iseikvojau jiegu biski daugiau ir greiciau pavargau, o antra, vos trys pastenejimai ir jau pupa ant ranku buvo, maziu panokos, daugiau ramibes buvo, o ir nestumai skiresi, su antr maziau priaugau, lengviau nesiojau.
sekmes!
Atsakyti
Mano irgi skyresi. Pirmas lengvai gime, antras dar lengviau. Laukiau namie iki paskutiniuju. Butu dar pora valandu ir buciau niekur nebespejus
Atsakyti
Pirmaja pagimdziau gana greitai ir lengvai,nuo pirmo saremio iki gimdymo 6val.
Antraja gimdziau sunkiau,nors ir smulkesne buvo,truko 8val.
Atsakyti