Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

As bijau blush2.gif Pirmaji pagimdziau ganetinai lengvai, bet po gimdymo tas gyjimas, nes kirpo, tai buvo siaubas doh.gif Tai to ir bijau su situ busimu gimdymu...
Atsakyti
Pirmaji gimdziau lengvai, anta taip pat tikejausi lengvai pagimdyti, bet isejo atvirksciai. Ir akusere patvirtino, kad antrasis gimdymas trunka trumpiau, bet buna sunkesnis
Atsakyti
abu vaikus gimdziau be nuskausminimo,kai pirmas buvo,tada dar tokio dalyko net nebuvo,o su antru nespejo suleist,nes gime greiciau. Antra baisiau,nes jau zinai ka tai reiskia,bet kai visos dabar gimdo su epidura,tai cia net ner ka lygint su naturaliu gimdymu smile.gif
Atsakyti
Antras gimdymas buvo geitesnis, bet kartu ir sunkesnis, nes gimdziau be nuskausminamuju ir su skatinamaisiais ax.gif
Atsakyti
Pirmas nuo vandenu nuleidimo truko 7,5 val. buvo pernesiota, o antra sumane 2 dienom anksciau pati isvysti pasauli smile.gif ir tetruko nuo vandenu nuleidimo 2 val.

Matyt pasimokiau kad su pirmaja visa laika gulejau, tai veikla visa buvo sustojus, tai si karta praktiskai visa laika isstovejau kad tik tas kakliukas kuo daugiau prasidarytu blush2.gif tai manau labai palengvino, ir be to pirma skatino vaistais, o antra viskas sava eiga ax.gif tad ir skausmas buvo antra karta daug mazesnis thumbup.gif
Atsakyti
Nors tarp vaiku 8m.skirtumas,bet antras buov greitesnis,lengvesnis,neskatino,todel maziau skaudejo thumbup.gif Mano savijauta tai is vis nepalyginama,su pirmu buvau,kaip apkvaitus,nieko nesinorejo,tik miego.Po antro gimdymo buvau pasiruosus ir namo vaziuoti ta pacia diena,bet teko pernakvoti dar naktele,kadangi savitgalis buvo ax.gif
Atsakyti
MAn skiresi, pirma gimdziau 20valandu, antra 5val. Taigi maniskiai skiresi ax.gif
Atsakyti
Mano abu gimdymai buvo gana lengvi. Pirma vaikuti pagimdziau per 3,5 h nuo pirmojo saremio, o antraji per 1,5h. Su antruoju i GN atvaziavau su pilnu atsidarymu ax.gif Tarp gimdymu 7,5 metu tarpas.
Atsakyti
Pirmas ir antras gimdymai buvo per ankstyvi, pagimdžiau du neišnešiotukus. Pati gimiau 32 sav. Mano mama taip pat gimė anksčiau, tokia jau mūsų giminės moterų organų sandara, kad lemia ankstyvus gimdymus. Abu kartus gimdžiau be nuskausminamųjų. Pirmą nėštumą gimda LABAI susitraukinėjo nuo 6-to mėnesio (kas trečią naktį net kas tris-keturias minutes), o antrą nėštumą, deja, nuo 5-to mėnesio. Pirmas gimdymas buvo labai komplikuotas dėl kalio trūkumo, supalerižavo, tiksliau buvo viso kūno mėšlungis (jeigu žinote, ką reiškia kai sutraukia blauzdą, mane suprasite), tiksliau sutraukė viso kūno raumenis. Išsukiojo rankas, pirštus, sąnariai persilenkė į priešingą pusę, sutraukė net veidą, liežuvį, negalėjau kalbėti, absoliučiai nebevaldžiau kūno. Skausmas buvo nežmoniškas. Sąrėmių skausmas pagal tai buvo palyginti mažytis smile.gif Antras gimdymas kaip minėjau irgi buvo su ankstyvais sąrėmiais, bet dėkui Dievui nesutraukė, vos spėjau atvairuoti iki ligoninės. Streso buvo per akis. Pajutau, ką reiškia pagimdyti ir auginti gilų neišnešiotuką. Kam įdomu, pažiūrėkit mano paraše smile.gif Tiesa, pirmą vaiką gimdžiau 34-35 sav., antrą - 33 sav.
Atsakyti
su pirmu i ligonine atvykau 6 val.ryto, o leliu jau turejau 6.5 tai galvoju labai ilgai, o dar ir skausmingai schmoll.gif o dabar tikiuosi kad bus daug lengviau, nors ka cia gali zinoti g.gif
Atsakyti
Pirmą skatino, epidūras. Antrą kartą nieko. Pirmą pagimdžiau 4 dienom anksčiau termino. Antrą kartą 2 savaitėm. Antras buvo greitesnis, lengvesnis, sekėsi geriua, neplyšau, greičiau išstūmiau.
Atsakyti
as pirma karta gimdziau pries 7 metelius. labai idomiai pas mane viskas vyko. smile.gif kaklelis atsidarinejo penkias dienas be jokiu skausmu. pirmadieni nuvaziavau i ligonine gyd. apziurejo buvo 3 cm., antradieni isejo gleiviu kamstis, penktadieni nuvaziavau be skausmu tik siaip pasitikrinti i ligonine, nes judesiukai sumazejo, daktare apziurejo ir sako kad 7 cm. norejo isleist namo, nes skausmu nebuvo. bet sakau as jau nebezinosiu kada tada atvaziuoti, tai pasilikau ligonineje, vakare kaklelis atsidare iki 8,5 cm. tuomet prakirpo vandenu pusle tada ir prasidejo smagumelis ax.gif po 2,5 val. pagimdziau dukryte 4u.gif
dabar laukiuosi antro vaikelio, vakar nuvaziavau i ligonine eilinei apziurai, gyd. apziurejo mane ir sako kad jau atsivere 3 cm g.gif tai neaisku kiek laiko ir kaip bus si karta... rolleyes.gif
Atsakyti