Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Pas mano vaikys skirtumas 11 m. Kada gimdziau dukra buvo labai skausmingi saremai blink.gif o su sunumi as irgi laukiau kada bus toke pat saremai vos name nepogimdziau doh.gif bet antra gimdyti buvo sunkiau.
Atsakyti
Man sunkiausias ir skausmingiausias buvo pirmas gimdymas, antras - kaip šventė thumbup.gif - labai greitai, lengvai, skaudėjo paskutinį pusvalanduką, trečias - kažkas tarp pirmo ir antro - greitai, bet skausmingiau - leido skatinamųjų, nes nebuvo reguliarių sąrėmių ir jie nestiprėjo, tai tikriausiai dėlto ir užsivedė po vaistukų veikla kaip reikalas smile.gif
Atsakyti
mano pirmas gimdymas tikrai lengvas. ir nestumas be jokiu rupesciu, nei pykino, nei ka skaudejo. o antras nestumas tikras siaubas doh.gif ligoninej tris kartus gulejau. stiprus paruosiamieji saremiai para truko, o kai jau kaklelis pradejo darinetis tik 40 min uztrukau ir jau turejau leliu. tikrai nemaniau, kad gali nestumai ir gimdymai tai skirtis...
Atsakyti
Mano antras gimdymas buvo po dvylikos metu.. smile.gif Gyd sake, kad antras bus kaip negimdziusios.... blink.gif deje jie klydo... Antras buvo ir greciau ir gerokai skaudziau... verysad.gif
Atsakyti
tikrai skiriasi smile.gif
Atsakyti
Zymiai greiciau ir lengviau wub.gif Dar ir 3-ia galeciau taip gimdyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2007 03 30, 12:36)
Turbūt antras ne tiek lengviau, kiek griečiau.
Iš forumo mamų patirties būtent toks įspūdis ir susidaro.
Antras gimdymas vyksta daug greičiau, bet tuo pačiu ir skausmingiau, nes kaklelis greičiau atsidarinėja smile.gif

Oi, tai kas laukia manes...Pirma 3,5 h pagimdziau, greiciau nelabai noriu, tikrai labai skausmingai veriasi kakellis kai taip staiga, o dar baisu ka dnespes epiduro padaryt...
Atsakyti
antras gimdymas daug lengvesnis,nors skirtumas tarp vaiku beveik 13metu,antrasis 200gramu sunkesnis,pirmaji pagimdziau su daug plysimu,3dienos iki nustatytos datos,antraji 1diena po datos,visai be plysimu
Atsakyti
Antras dauuug sunkesnis, skirtumas tarp vaikuciu 3,5 metu, pirmo ir antrojo svoris toks pats 3500 g, tik pirmasis laiku, o antrasis pusantros savaites uztruko... nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Antras buvo daug skausmingesnis, nors užtruko tiek pat, o mažiukas buvo mažesnis.
Atsakyti
Skirtumas tarp vaikų 1 metai ir 3mėnesiai. Abidvi gimdžiau su skatinamaisiais. Svoris abiejų virš 4 kg. Su pirmąja kirpo.su antrąja vos vos plyšau. Antrąją pagimdžiau per dvi valandas,bet žymiai skausmingiau.
Atsakyti
Antras kartas buvo žymiai sunkesnis ir ilgesnis. Pirmas gimdymas truko 6 val., o antras 14 val. (tarp dukryčių 9 metai skirtumas) Įdomu kiek trečias val. tęsis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamytėEvelina: 22 vasario 2010 - 21:13