Antras buvo psichologiskai lengvesnis, nes jau mokejau gimdyt (t.y. elgtis saremiu metu ir stumt), bet link pabaigos skausmingesnis. Trukme panasi, iki 7 cm kaklelis darinejosi apie 14 val, paskutiniai cm atsidare per kokia valanda.
Tarp dukreliu 6.5 metu skirtumas, pirmas gimdymas truko 4 val, mazyle gime 3700 gr.
Antrasis gimdymas daug sunkesnis, truko 12 val, vaikas gime menesiu anksciau, svere 2930 gr.
Abu gimdymai prasidejo taip pat - nubego vandenys.
Antrasis gimdymas daug sunkesnis, truko 12 val, vaikas gime menesiu anksciau, svere 2930 gr.
Abu gimdymai prasidejo taip pat - nubego vandenys.

Vienareikšmiškai - taip. Pirmas baigės vakuumu, mergaitė gimė traumuota, o mažiukas gimė pats (nors scenarijaus pradžia buvo panaši), svorio panašaus (4195 ir 4140) ir dviem savaitėm anksčiau

QUOTE(youste @ 2010 02 04, 15:34)
Man sunkiausias ir skausmingiausias buvo pirmas gimdymas, antras - kaip šventė
- labai greitai, lengvai, skaudėjo paskutinį pusvalanduką, trečias - kažkas tarp pirmo ir antro - greitai, bet skausmingiau - leido skatinamųjų, nes nebuvo reguliarių sąrėmių ir jie nestiprėjo, tai tikriausiai dėlto ir užsivedė po vaistukų veikla kaip reikalas 

na man panasiai antras labai lengvas

Man antras gimdymas buvo greitas tik 2 val nuo saremiu pradzios ir lengvas, o pirmas 15 val kanciu su kirpimais plysimais , nukraujavimais, gimdos valymosi problemos ir tt
Skirtumas tarp vaikuciu 1m. 10men. pirma pagimdziau per 3,5 val o antra per 1,5 val. skaudejo vienuodai tik antra karta viskas vyko zaibishkai, vos spejom iki GN davaziuot

as pirmaji pagimdziau per 5val. tikrieji skaudus saremiai tai tik kokia valandziuke buvo, gal maziau
kazi kaip su antruoju bus

QUOTE(tigra_111 @ 2010 03 18, 14:25)
Tikrai skiriasi
kaip ir visoms
Pirmas trunka ilgiau, labiau issikankini
O antrasis labai greitai, tad ir lengviau viska iskesti 

Man antras buvo lengvesnis nei pirmas
Pirmas buvo ilgas ir skausmingas. I ligonine atvaziavau su 3 cm atsidarymu ir stipriais skausmais, o su antru su 5 cm ir skausmai buvo tikrai pakeliami. Viskas vyko gerokai greiciau nei su pirmu. Su pirmu atvaziavau 3 val. nakties, o pagimdziau 11.20 ryto. Su antru vaikiuku 8.30 val. ryto, o pagimdziau 11.35 val. ryto. Taigi skirtumai akivaizdus. Tarp mano vaikiuku tarpas ilgi nedidelis- 1.8 metu. Kaip sakant pirmas takeli pramyne