Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

Antras gimdymas buvo ne maziau skausmingas,bet daug trumpesnis ir greitesnis.Ir nesuplysau visai bigsmile.gif [su pirma menesi sedet negalejau unsure.gif ] Beje ,antra dukra gime beveik kilogramu sunkesne uz pirma rolleyes.gif
Atsakyti
Skirtumas tarp vaikuciu 3,5metu. Dabar kai lyginu abu gimdymus, tai pirmas buvo "siemku valgymas". Antras nepalyginamai sunkesnis, tiksliau visiskai sunkus, ir nesklandus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 22 kovo 2010 - 17:32
Mane su pirmuoju turejo skatinti net 3 kartus... apie 10 val jau nubego vandenys ir prasidejo rimtoki saremiai, o pagimdziau 23.13 mirksiukas.gif Tikiuosi, kad su antru nereikes skatinimu ir placenta pati gims, o tai labai jau nemalonu, kai ja reikia renkomis pasalinti doh.gif Cia turbut ir buvo pati blogiausiai dalis verysad.gif
Atsakyti
pirmą pagimdžiau per keturias valandas nuo pirmų sąrėmių... per porą stūmimų... svajonė ne gimdymas... net gydytojai apsiskaičiavo... sakė gimdysiu dar po poros valandų.. o man jau po penkiolikos minučių buvo pilnas atsidarymas... antras gimdymas... baigėsi cezariu... sąrėmiai kankino visą mėnesį jei ne daugiau... vaikas nesisuko taip ir gulėjo viršuje... galvojau, kad per skrandį pagimdysiu doh.gif gydytojai nusprendė, kad reikalingas cezaris, o aš jau ie nebesipriešinau...
svoriai... antras buvo dviem šimtais gramų didesnis 4u.gif
Atsakyti
o man du gymdymai buvo skirtingi, nors abu cp buvo. per pirma is pradziu bandziau pati, bet paskui nusprende kad darys cp, nes pradejo vaiko tonusai kristi. labai nepatiko epidura, per antra karta viskas buvo greiciau, maziau skaudziau ir atsigavau daug greiciau. po pirmo cp negalejau dar ilgai vaiksciuoti, prakaitas pile, per 2gymdyma labai biajojau pacios gymgymo proceduros, nors 1karta tos baimes nebuvo. o po 2gymdymo visai nebijociau ir 3karta gymdyti, taip kad butent man 2gymdymas praejo daug lengviau. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisa: 07 balandžio 2010 - 11:44
abu gimdymai skirtyngi, pirmas ilgas ir skausmingas doh.gif o antras lengvas ir greitas smile.gif
Atsakyti
Pirmas 6val. ir vidutiniskai skausmingas,antras,6val ir laaaabai labai skausmingas,na o trecias 1val ax.gif ,o i skausma nespejau isijausti thumbup.gif
Atsakyti
pirma gimdziau sunkiai,buvo uzspaustas inkstas,kateterizuota buvau,vaika vakumu istrauke,nes nuo eiduro veikla sustojo ir vaikas dust pradejo.nu zodziu nesekmiu eile doh.gif o antraja tai pagimdziau greitai ir sklandziai.12 val nuvaziavau i ligonine su 6cm atsidarymu,o 13 val jau glaudziau dukrele.sakiau jei taip vaikai gimtu galeciau dar kokius 5 pagimdyt biggrin.gif tikiuosi treciasis taip pat greitai ir sklandziai gims.
Atsakyti
man asmeniskai, antras gimdymas nebuvo lengvesnis...tik gal trumpesnis sakyciau..
Atsakyti
Mano pirmas gimdymas truko 12 val, bet dariausi epidura tai kaip ir nepajutau tu ilgu valandu, pagimdziau greitai, be jokiu plysimu ir kirpimu, o antra dukryte pagimdziau per 2,5 val kai pajutau stiprius saremius, be jokiu plysimu ir kirpimu biggrin.gif
Atsakyti
Aš pirmąją dukrelę gimdžiau labai ilgai, net 18 val. Dariausi epidiūrą, sąremių skausmo beveik nejaučiau. Stūmimas praėjo labai greitai, kirpo. Jokių komplikacijų.
Antrąją dukrelę gimdžiau žaibiškai. 5 val. nubėgo vandenys, prasidėjo sąremiai, 9,30 buvau ligoninėje su 4 cm atsidarymu ir 10,50 jau turėjau leliuką wub.gif Skaismas žvėriškas, vaistų jokių nespėjo, nes galėjo pakenkti vaikeliui. Prasidėjo kraujavimas, placenta ne visa išėjo, narkozė ir gimdos revizija. verysad.gif
Atsakyti
man tai skyrėsi antras nuo pirmo biggrin.gif
Atsakyti