idomu tada kokiu greiciu gimtu antras?
dauguma parasiusiu kad plyso per pirmaji gimdyma, per antraji sito isvenge. o man kaip tik baisiausia dalis ir buvo plysimas ir po to siuvimas, nes pats gimdymas (pirmas) tetruko kelias val: 3 val nakties atvaziavau i ligonine, 6 val gime maziukas.
na as dar tik laukiu antrojo karto bet kazkaip neabejoju kad bus lengviau
Mano gimdymu laikas smarkiai skiriasi... Per abu gimdymus buvo leidziami skatinamieji ir gimdziau be epiduro. Pirmas gimdymas vyko nuo atvykimo i GN iki uzgimimo 15.5val skatinancius pradejo leisti lygiai 24 nakties,tad smagu ir nepakenciama buvo nuo to laiko iki 9.30 kitos dienos. Antras gimdymas irgi pradetas irgi skatinti 24val (atvaziau i GN 22val) gime maziuke 2.49val. Per pirma gimdyma mane kirpo,tad atsigauti reikejo daugiau nei menesio,antra karta vos itruko,tad sukabino 2siulem ir jau iskart galejau sedeti.
QUOTE(Nedulė @ 2012 01 15, 01:43)
pirmas gimdymas truko 1 val 30 min
antrasis 53 min
per pirmaji plysau, o antrasis praejo lengvai, be plysimu :-)
antrasis 53 min
per pirmaji plysau, o antrasis praejo lengvai, be plysimu :-)
Ar laika skaiciuojate nuo saremiu pradzios, vandenu nubegimo, atvykimo i ligonine, stumimo ar dar kaip? Nes 53 minutes labai trumpa
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 25, 22:23)
Ar laika skaiciuojate nuo saremiu pradzios, vandenu nubegimo, atvykimo i ligonine, stumimo ar dar kaip? Nes 53 minutes labai trumpa 
Ir man nerealu
QUOTE(Ambercity @ 2012 01 26, 01:48)
Ir man nerealu
Pirma gimdziau 27 val su skatinamaisiais, vandenu kirpimu, epiduru bei daug daug siuvimu...
Tai dabar man ir 8 val butu pasaka 
pamatysi antras bus žymiai greičiau
QUOTE(viilda @ 2012 01 26, 09:50)
Aciu aciu
Pirmas-6
Antras -4
Trecias-tikiuosi 2
Antras -4
Trecias-tikiuosi 2
QUOTE(ciuke @ 2012 01 26, 12:35)
Kiek skirtingu moteru, tiek skirtngu istoriju. Manau kiekvienas gimdymas yra unikalus ir negalima lyginti su pirmais ar antrais
skaitau ir netikiu, kad taip buna. gimdymas trunka 4 val, arba keliolika minuciu
nerealu, pas mane truko 38 val pirmas, aisku pradzi buvo praktiskai neskausminga, bet antra nakti jau skaudejo stipriau (bent as taip galvojau), todel nemiegojau, nebegalejau. (pirma nakti nemiegojau, nes jau saremiai prasidejo, o as naivuole galvojau kad jau tuoj tuoj lelius, is susijaudinimo neuzmigau, o be reikalo)
beveik visai neatsidarinejo, reikejo skatinamuju, po kuriu pajutau ka reiskia skauda
dabar laukiuosi antro. sako bus viskas daug greiciau, nes tik pora metu skirtumas. o as meldziuosi, kad bent 10 val truktu, jau apie 3 net nesvajoju.
dabar laukiuosi antro. sako bus viskas daug greiciau, nes tik pora metu skirtumas. o as meldziuosi, kad bent 10 val truktu, jau apie 3 net nesvajoju.
Na paskaicius, tai bendra statistika guodzia
Parasysiu ar pas mane antras bus greiciau
QUOTE(kitokia31 @ 2012 01 26, 13:54)
Kiek skirtingu moteru, tiek skirtngu istoriju. Manau kiekvienas gimdymas yra unikalus ir negalima lyginti su pirmais ar antrais

O kodel negalima?
Net gydytojai klausia apie ankstesni/ ankstesnius.
Aisku, unikalus. Ir trecias ir ketvirtas