Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas, antras, trečias gimdymas -

dauguma parasiusiu kad plyso per pirmaji gimdyma, per antraji sito isvenge. o man kaip tik baisiausia dalis ir buvo plysimas ir po to siuvimas, nes pats gimdymas (pirmas) tetruko kelias val: 3 val nakties atvaziavau i ligonine, 6 val gime maziukas. thumbup.gif
idomu tada kokiu greiciu gimtu antras? lotuliukas.gif
Atsakyti
na as dar tik laukiu antrojo karto bet kazkaip neabejoju kad bus lengviau nestuke.gif
Atsakyti
Mano gimdymu laikas smarkiai skiriasi... Per abu gimdymus buvo leidziami skatinamieji ir gimdziau be epiduro. Pirmas gimdymas vyko nuo atvykimo i GN iki uzgimimo 15.5val skatinancius pradejo leisti lygiai 24 nakties,tad smagu ir nepakenciama buvo nuo to laiko iki 9.30 kitos dienos. Antras gimdymas irgi pradetas irgi skatinti 24val (atvaziau i GN 22val) gime maziuke 2.49val. Per pirma gimdyma mane kirpo,tad atsigauti reikejo daugiau nei menesio,antra karta vos itruko,tad sukabino 2siulem ir jau iskart galejau sedeti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedulė @ 2012 01 15, 01:43)
pirmas gimdymas truko 1 val 30 min
antrasis 53 min
per pirmaji plysau, o antrasis praejo lengvai, be plysimu :-)

Ar laika skaiciuojate nuo saremiu pradzios, vandenu nubegimo, atvykimo i ligonine, stumimo ar dar kaip? Nes 53 minutes labai trumpa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 25, 22:23)
Ar laika skaiciuojate nuo saremiu pradzios, vandenu nubegimo, atvykimo i ligonine, stumimo ar dar kaip? Nes 53 minutes labai trumpa ax.gif

Ir man nerealu smile.gif Pirma gimdziau 27 val su skatinamaisiais, vandenu kirpimu, epiduru bei daug daug siuvimu... lotuliukas.gif Tai dabar man ir 8 val butu pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambercity @ 2012 01 26, 01:48)
Ir man nerealu smile.gif Pirma gimdziau 27 val su skatinamaisiais, vandenu kirpimu, epiduru bei daug daug siuvimu...  lotuliukas.gif Tai dabar man ir 8 val butu pasaka smile.gif

pamatysi antras bus žymiai greičiau mirksiukas.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2012 01 26, 09:50)
pamatysi antras bus žymiai greičiau mirksiukas.gif sekmes 4u.gif

Aciu aciu ax.gif Tas ir teguodzia...
Atsakyti
Pirmas-6
Antras -4
Trecias-tikiuosi 2 g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2012 01 26, 12:35)
Pirmas-6
Antras -4
Trecias-tikiuosi 2 g.gif  biggrin.gif

Kiek skirtingu moteru, tiek skirtngu istoriju. Manau kiekvienas gimdymas yra unikalus ir negalima lyginti su pirmais ar antrais biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
skaitau ir netikiu, kad taip buna. gimdymas trunka 4 val, arba keliolika minuciu bigsmile.gif nerealu, pas mane truko 38 val pirmas, aisku pradzi buvo praktiskai neskausminga, bet antra nakti jau skaudejo stipriau (bent as taip galvojau), todel nemiegojau, nebegalejau. (pirma nakti nemiegojau, nes jau saremiai prasidejo, o as naivuole galvojau kad jau tuoj tuoj lelius, is susijaudinimo neuzmigau, o be reikalo) doh.gif beveik visai neatsidarinejo, reikejo skatinamuju, po kuriu pajutau ka reiskia skauda doh.gif
dabar laukiuosi antro. sako bus viskas daug greiciau, nes tik pora metu skirtumas. o as meldziuosi, kad bent 10 val truktu, jau apie 3 net nesvajoju.
Atsakyti
Na paskaicius, tai bendra statistika guodzia thumbup.gif Parasysiu ar pas mane antras bus greiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kitokia31 @ 2012 01 26, 13:54)
Kiek skirtingu moteru, tiek skirtngu istoriju. Manau kiekvienas gimdymas yra unikalus ir negalima lyginti su pirmais ar antrais biggrin.gif  ax.gif

O kodel negalima?

Net gydytojai klausia apie ankstesni/ ankstesnius.

Aisku, unikalus. Ir trecias ir ketvirtas mirksiukas.gif

Atsakyti