Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Aš irgi abejonėse dėl tų žiedlapių... o į ką juos sudeda? Ir kiek žmonių juos turi mesti lotuliukas.gif
Jau man stogas važiuoja. Man tai vestuvės jau šį savaitgalį, o dar tiek daug visko liko nudirbti, kad ojojojojoooooj.....
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 04 28, 13:16)
As radau intrentete scenariju, jau pradejau koreguoti, nes reikia visad paskaiciuoti laika. mum i santuoku rumus 11 valandai, o dar makijazas ir sukuosena, tai reikia mazint visas kalbas, tik palikt svarbiausias ir pirmyn. poryt susimatom su jaunuoju ir aiskinsimes del smulkmenu.
jau nustojau bijoti, liko menuo-laikrastis paruostas(reikia tik atspauzdinti) ir pakoreguoti iki smulkmenu scenariju, nes dabar pamirsiu kur zaidimus ar ka, paskui turesiu gedos smile.gif  blush2.gif
radau, kad seimos zidini iteikia vidury baliaus, o as sugalvojau vakare prie lauzo lauke. liko tik suderinti su kavines valdzia. Svesim Kaune bajorkej, tai pasake yra grazus takas link kauno mariu (isklosiu zvakutem) ir ten yra lauzaviete...ten tevai padovanos zidini ir jaunieji nuo jo uzdegs dideli lauza, tada visi sveciai paleis i ora balionus su saltom ugnelem!...turi but grazu. tik svarsrau ar pakils nors kiek i ora paprasti balionai, ne su heliu  g.gif
dar sugalvojau pirma valsa sokant leisti muilo burbulus... smile.gif

Va su balionais ir man klausimas, greiciausiai nieko neiseis, nes tai burna pusti nekila i ora, su heliu pripust kad skristu reik pries val nes jei anksciau tai man sake kad puse balionu nekila i ora.
Atsakyti
Dėl tų žiedlapių, tai juos gali mesti ir svečiai jei jų yra nemažai, nebūtinai pulkas, ane? Paduoti svečiams prieš ceremoniją ir paaiškinti. Jaunieji tada gali išeiti su pulku normaliai kaip ir įjėjo. O kur juos geriau sudėti ir kiek jų maždaug reikia?

Dėl balionų, tai buvau vestuvėse, kur jie buvo atvešti į vietą jau pripūsti iš pat ryto, ir labai normaliai viskas buvo.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 05 01, 15:13)
Dėl tų žiedlapių, tai juos gali mesti ir svečiai jei jų yra nemažai, nebūtinai pulkas, ane? Paduoti svečiams prieš ceremoniją ir paaiškinti. Jaunieji tada gali išeiti su pulku normaliai kaip ir įjėjo. O kur juos geriau sudėti ir kiek jų maždaug reikia?

Dėl balionų, tai buvau vestuvėse, kur jie buvo atvešti į vietą jau pripūsti  iš pat ryto, ir labai normaliai viskas buvo.

Mes tai vietoj žiedlapių naudojom muilo burbulus thumbup.gif , tai iš patirties nelabai galiu ką pasakyti, tačiau aš manau doh.gif , kad tam labai gerai tiktų mažos pintinės , ar kas nors panašaus.
Atsakyti
QUOTE(GoŠa @ 2007 05 01, 18:14)
Mes tai vietoj žiedlapių naudojom muilo burbulus thumbup.gif , tai iš patirties nelabai galiu ką pasakyti, tačiau aš manau doh.gif , kad tam labai gerai tiktų mažos pintinės , ar kas nors panašaus.

Ir as svarstau apie muilo burbulus iseinant is baznycios, tik kaip, jei vejuota diena pasitaikys?! gali i kita puse nuskriet tie burbulai, jokio efekto tuomet g.gif GoŠa, kaip jums sekesi su burbulais? nemazai zmoniu ko gero turejo sustoti ju pusti, ar ne?
Atsakyti
Man labai patiko kai vienose vestuvese jaunasis antra diena padovanojo savo jaunajai zmonelei didele puokste baltu roziu wub.gif ir muzikantai uzdainavo Pugaciovos 'milijon belyh roz'. Vaizdelis buvo labai grazus thumbup.gif
Tik tai aisku turetu buti staigmena jaunajai, tad pirsliai galetu pakuzdeti sia ideja jaunikiui mirksiukas.gif galima ir kokia lietuviska daina apie geles uzdainuoti ax.gif
Atsakyti
O gal pirslienei butu patogiau daryt puokste ant rankos g.gif .Kazkur nuotraukose maciau,kad pamerges su tokiom buvo. Kaip manot? Gal kas jau bandet ta varianta? ax.gif
Atsakyti
na galwojam komendantams prikabinti etiketes pvz. muzikantui, tai ant etiketes turi buti kazkoks prikolnas paweiksliukas susijes su muzika ir apacioje parasysime, kad tarkim muzikanto komendantas...
Atsakyti
as turesiu puokste - rankinuka, na toks rutulys su gelem ir "rankena", jei prireiks, uzsimetu ant rankos ir darau , ka man reikia. Tik sako, kad pakankamai sunki tokio tipo puokste g.gif
Atsakyti
http://www.magiagifs.com.br/
cia pilna visokiu paveiksleliu smile.gif
Atsakyti
Pas mus tai tik pirslys ir pabroliai bus su pokstitem, nes nusprendem vis tiek aisku kuri pora su kuo nes vienodos bus, tai koks skirtumas.
Atsakyti
Priimkit dar viena svociute i savo rateli 4u.gif
Svocia busiu jau 8 karta, bet vis dar ieskau kokiu idomiu dalykeliu biggrin.gif
Perskaiciau scenarijus visai thumbup.gif
Man labai patiko mano seses vestuves, nebuvo jokiu palydu is namu:tevai jaunuosius palaimino baznycioje (tik reikia susitart su kunigu).
Atsakyti