Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Letta @ 2007 04 26, 15:29)
Norėjau paklausti būsimų piršlių. Ar jūs dėl visko tariates, viską, ką ruošiates daryti, kalbatės ir pasakojate Jauniesiems? Aš vis kažkaip nieko per daug nepasakoju, ką ketinu daryti, bet galvoju, gal visgi būtų geriau, kad žinotų (aišku kai ką pasilikti kaip staigmeną) g.gif
O kaip patys Jaunieji jaučiates, žinodami viską, kas bus per jūsų vestuves? Ar tai jums patinka, ar geriau būtų, kad būtų kuo daugiau netikėtumų, staigmenų? g.gif  unsure.gif

kas butina tai zinoma aptariam o ko jiems nereikia zinoti tai ir nesakau,pvz,kad darau laikrastuka,kokie zaidimai
Atsakyti
o as mastau, kaip butu galima transformuoti ta laikrastula, gal kokias veliaveles sveciams padaryti, vietoj to laikrastuko, na taip ant kotelio keli lapeliai, vis labiau netiketa, o gal dar kokia kita forma, dar nesumasciau g.gif gal turite ideju?
Papildyta:
QUOTE(GoŠa @ 2007 04 26, 16:21)
Aš irgi manau, kad su jaunaisiais reikėtų aptarti tik pagrindinius dalykus, kada, kur reikia nuvykti, kokias vietas gamtoje pasirinkti, o ką ir kur daryti, tai jau piršlių reikalas. thumbup.gif Kitu atveju manyčiau, kad piršliai nereikalingi, o reikalingas vestuvių planuotojas, kuris gauna pinigus už jaunųjų norų tenkinimus. doh.gif
    Kas liečia šeimos židinį, tai mes darėme su sausu kuru. Tam reikalui pirkome ,kaip ir žvakides, tačiau vietej žvakių naudojome sauso kuro tabletes ir tėvai jas įnešė visiškoje tamsoje skambant švelniai muzikai, kuria šiam atvejui manau turi visi muzikantai. Ir nuo sauso kuro tablečių šviesos pilnai pakako, kad tėvam būtų viskas matyti. thumbup.gif

o tevai turejo kiekvienas po viena tokia paruosta zvakide ar kaip? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramda: 26 balandžio 2007 - 20:54
o tevai turejo kiekvienas po viena tokia paruosta zvakide ar kaip? blink.gif
[/quote]
Ne, viena pora viena žvakidė. tongue.gif
Atsakyti
Beje is savo vestuvines patirties, tam laikui kai inesa zydini ar degina rutu vainikeli, nu kai tamsu o zodzius skaityt reikia turekit prie papkes koki sviestuva, nes iseis kose malose.
As savo scenariju visa zinojau, nes pati ir rasiau sau, atsiusciau jums tik kad is kompo istrintas. Aisku man buvo nelabai idomu.
Atsakyti
QUOTE(kliovaja @ 2007 04 27, 08:28)
Beje is savo vestuvines patirties, tam laikui kai inesa zydini ar degina rutu vainikeli, nu kai tamsu o zodzius skaityt reikia turekit prie papkes koki sviestuva, nes iseis kose malose.
As savo scenariju visa zinojau, nes pati ir rasiau sau, atsiusciau jums tik kad is kompo istrintas. Aisku man buvo nelabai idomu.

aciu, Kliovaja, kad pasidalini patirtimi, net mintis nekiltu del apsvietimo trukumo, kai sutemsta rolleyes.gif
Atsakyti
As radau intrentete scenariju, jau pradejau koreguoti, nes reikia visad paskaiciuoti laika. mum i santuoku rumus 11 valandai, o dar makijazas ir sukuosena, tai reikia mazint visas kalbas, tik palikt svarbiausias ir pirmyn. poryt susimatom su jaunuoju ir aiskinsimes del smulkmenu.
jau nustojau bijoti, liko menuo-laikrastis paruostas(reikia tik atspauzdinti) ir pakoreguoti iki smulkmenu scenariju, nes dabar pamirsiu kur zaidimus ar ka, paskui turesiu gedos smile.gif blush2.gif
radau, kad seimos zidini iteikia vidury baliaus, o as sugalvojau vakare prie lauzo lauke. liko tik suderinti su kavines valdzia. Svesim Kaune bajorkej, tai pasake yra grazus takas link kauno mariu (isklosiu zvakutem) ir ten yra lauzaviete...ten tevai padovanos zidini ir jaunieji nuo jo uzdegs dideli lauza, tada visi sveciai paleis i ora balionus su saltom ugnelem!...turi but grazu. tik svarsrau ar pakils nors kiek i ora paprasti balionai, ne su heliu g.gif
dar sugalvojau pirma valsa sokant leisti muilo burbulus... smile.gif
Atsakyti
Man tai labai graziai atrodo tie balionai su ugnelem. Darysiu ir as taip. Tik ar nebus rizikos,kad tos ugneles sukels gaisra g.gif ,man del to labai neramu doh.gif .
O jei balionai be helio bus,tai efektas man atrodo nalabai bus schmoll.gif
Atsakyti
bet helio balionai ziauriai kainuoja, tuo labiau kad sveciu bus apie 40! vienas kainuoja apie 4lt...brangoka. nebent reikia sugalvoti, kad TIK jaunieji su porom leidzia, o kiti gauna po zvakute nuo naujos seimos zidinio prisidegti
Atsakyti
Dar galima duoti porai po 1 balioną ir bus kažkur tik 20 balionų
Atsakyti
na tai irgi iseitis-po rai po baliona. poryt tiksliai suzino siu kiek bus zmoniu, tada jau rimciau pagalvosiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai irgi uzsakysiu porai baliona su ugnele smile.gif nes kiekvienam jau butu per brangu doh.gif
Atsakyti
Dar bandysiu atkasti sena pazistama, kuris balionu bizniu uzsiiminejo:))) gal kokia nuolaidele mes, butu visai neblogai:)
As dabar bandau viska sustatyt i vietas...jaunos ispirkimas, zagsas, baznycia,gamta, tevu priemimas, stalo ispirkimas, pasisedejimas, 1 valsas, sokiai su zaidimais, stalas, padekos zodziai tevam, palimkejimai kriksto tevu ir panasiai,zaidimai su balionais ir kopustais, sokiai, stalas(?), isejimas i lauka kur perduodamas seimos zidinys, balionai i ora, rutos vainikelio nuemimas ir.......kas sokt ir gert, kas namo. KAi jaunieji susiruos iseit-placiu marskiniu iteikimas.
Berots viska prisimeniau smile.gif
Atsakyti