Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

o airbaltic ? nepasakyčiau kad pigi aviakompnija, bet va, neseniai, ką padarė...taip pat nepasirūpino klientais, nei vandens, nei viešbučių parūpino, keleiviai naktį praleido oro uoste miegodami ant grindų doh.gif
visos aviakompanijos stengiasi nusimuilint nuo atsakomybės...
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 15, 11:42)
o airbaltic ? nepasakyčiau kad pigi aviakompnija, bet va, neseniai, ką padarė...taip pat nepasirūpino klientais, nei vandens, nei viešbučių parūpino, keleiviai naktį praleido oro uoste miegodami ant grindų  doh.gif
visos aviakompanijos stengiasi nusimuilint nuo atsakomybės...

Skridau su airbaltic gruodžio pradžioj į Kopenhagą. Lėktuvas vėlavo net 2 valandas. blink.gif Nieko nepaaiškino, tik pranešinėjo, kad atidemas 30 min., po 30 min vėl tą patį sakė ir t.t. daugiau nieko. Reikėjo patiems klaust stiuardesių, kodėl vėluoja, kas atsitiko, ar skris ar kitą dieną skris (skrydis vakare turėjo būt). Šiaip esu skridusi ir su Lietuvos avialinijom, ir su airbaltic, ir su Ryanair'u, bet toks atvejis buvo pirmas mano skrydžių istorijoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 15 balandžio 2007 - 10:46
QUOTE(visiems-sava @ 2007 04 15, 00:54)
nzn kaip ten del kainu, bet viena karta ziurejau laida, kurioje buvo filmuojama labai daug raynair skrydziu, daug pokalbiu su darbuotojais. tai as buvau pakraupusi: igyula dirba virsvalandzius, neissimiega, uzsnusta savo kajutese.... nu baisu buvo ziuret... o jei kokia kritine situacija, tai budraus proto ne su ziburiu nerasi. o jei lektuvas negali pakilti del kokiu techniniu priezasciu, tai laukiantieji zmones negaus nei vandens kol nepakils, ir nesvarbu kiek jie stoves...  daug skundu buvo parasyta, bet atsakymas mazdaug, pasirinkot pigiausia, tai tokia ir skrydzio kokybe.

Su ryanair skridau tik karta, ir kai velavo kitas ju lektuvas, zmonems buvo pateikta uzkandziu ir atsigert, taip pat atsiprasyta. Man ryanair patiko daug labiau uz flylal.
Del darbuotoju isnaudojimo... Ju niekas ten nevercia dirbti, jei situacija butu tikrai tragiska - iseitu. Maximoj dar ne taip su zmonem elgiasi, tai dabar nebepirkt ten? Ir dar - ne visada reikia tiketi tuo, ka matai per TV smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif Gal as ka ne taip darau, bet kiek esu skridusi ir visada uzsisakiusi bilietus internetu, tai uz tases imdavo po 5svarus, bet dabar jau 10. Ar pakilo kainos?
Atsakyti
Labukas,

Kas skraidot į Vokietiją, patarkit kur ir kaip perkat bitietukus? Kokiom kainom? Kur ieškot skrydžių ? Visai nieko nesusigaudau.
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2007 04 15, 15:51)
Labukas,

Kas skraidot į Vokietiją, patarkit kur ir kaip perkat bitietukus? Kokiom kainom? Kur ieškot skrydžių ? Visai nieko nesusigaudau.

Aš skrendu su ryanair į Frankfurt Hann...
Perku arba per ryanair.com arba per tiesiai.lt
Kaunas - Frankfurt Hann

jeigu perki per ryanair puslapį, turi turėti kortelę, su kuria gali atsiskaityt jų puslapyje. Aš negaliu su savo visa electron, todėl perku per tiesiai.lt...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 15 balandžio 2007 - 16:59
Norejau jusu paklausti ka reikia rasyte ten kur pildot ryanaire rezervacija prie grafos: "Name of Card or Account holder". Reikia greito atsakymo.Aciu
Atsakyti
QUOTE(Shristain @ 2007 04 16, 07:59)
Norejau jusu paklausti ka reikia rasyte ten kur pildot ryanaire rezervacija prie grafos: "Name of Card or Account holder". Reikia greito atsakymo.Aciu

korteles, kuria moki savininko vardas pavarde.. nes nebutinai sava kortele gali atsiskaitinet blush2.gif
Atsakyti
O kaip jus rasot korteles numeri prieki rasot LT ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 15, 17:58)
Aš skrendu su ryanair į Frankfurt Hann...
Perku arba per ryanair.com arba per tiesiai.lt
Kaunas - Frankfurt Hann

jeigu perki per ryanair puslapį, turi turėti kortelę, su kuria gali atsiskaityt jų puslapyje. Aš negaliu su savo visa electron, todėl perku per tiesiai.lt...
Sėkmės  4u.gif

Dėkui, einu pirkt į tiesiai.lt, nes pas mane ir Visa E.
Atsakyti
QUOTE(ramintyte @ 2007 04 16, 11:40)
Dėkui, einu pirkt į tiesiai.lt, nes pas mane ir Visa E.

Tai pirmiau pabandyk ryanair puslapy pirkti, kai kurias Visa electron priima, ten juk pigiau smile.gif
Atsakyti
o ka daryti jei nori pigaus bilieto, o per ryanair atsiskaityti negali, o tiesiai.lt nesiulo to, ko noriu? g.gif
Atsakyti