Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, Atsiliepimai

Perku tik užsienietiška kortele, tai nieko patart negaliu.
Atsakyti
Asmeniskai man iseina apsimoketi tik su kreditine kortele g.gif
Atsakyti
Uzsisakiau pagaliau thumbup.gif puses giminiu ir draugu korteles isbandzius doh.gif
Einu pradesiu gyvent keliones nuotaikom daba biggrin.gif
P.S. Nuskaite 35 lt uz atsiskaityma kortele
Ir labai padejo patarimai kaip apeit ta mokesti uz nulini bagaza thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutellee @ 2007 04 19, 21:48)
o geras blink.gif
mes praeita savaitgali buvom stokholme, manau, kad nemazai zmoniu skrenda ten ir atgal...nesuprantu kodel...tai gerai, kad spejom, nes kelione liuksiska, tikrai verta pamatyti ta miesta. siaip pirma karta skridau su ryanair, tai nesiskundziu, viskas pasiseke gerai. kadangi dar pirkom bilietus internetu ir neturejom su savimi i bagazine priimamu daiktu, tai gvaom priority. aisku liteuvoj nieks nekreipia ir lenda i prieki kas gali, o vat skrendant is stokholmo pirmiausiai ileido visus su priority  thumbup.gif

Lenda visi Lietuvoj į priekį, kas tik gali, bet vis tiek pasako, kad pirmiausia praleis tuos, kas turi priority kortelę. Ir tiems besibraunantiems tenka praleisti pirmenybę turinčius. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rezidente @ 2007 04 20, 13:56)
Ir labai padejo patarimai kaip apeit ta mokesti uz nulini bagaza thumbup.gif

rezidente, prašom papasakoti ir man, nes aš kažkaip pražiopsojau tokį dalyką. blush2.gif O labai aktualu būtų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 20, 14:02)
rezidente, prašom papasakoti ir man, nes aš kažkaip pražiopsojau tokį dalyką. blush2.gif O labai aktualu būtų.  g.gif

Helianta rašė temos pradžioje:
"įmanoma išsisukti, tik reikia žinoti, kaip
Anglijoje net skandaliukas dėl to buvo kilęs, bet Ryanair laimėjo ginčą, nes vis dėlto galima 'atžymėti' tą priority, nors tai nėra labai akivaizdu.

Paslaptis skrendančioms be bagažo ir nenorinčioms priority:
pažymite '0 bags', automatiškai 'paslaugiai pasiūlo' priority ir už tai susimokėti
žemiau yra tekstas:
You have selected our Online Check-In/Priority Boarding service, passengers who qualify for this service can avoid check-in queues and be priority boarded onto the aircraft. Don’t forget to check-in online from 2 days up to 4 hours prior to the scheduled flight departure time. Click to Remove this service and just travel with 0 bags.
spaudžiate Remove (išskirtas mėlyna spalva), Ryanair paklausia, ar tikrai nenorite priority, atsakote 'OK', ir tada atsiranda meniu punktas, kurio anksčiau nebuvo - '0 bags' ir be jokių priority "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soulmate: 20 balandžio 2007 - 14:11
Ryanair i stokholma nebeskraidins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Soulmate @ 2007 04 20, 15:09)
Helianta rašė temos pradžioje:
"įmanoma išsisukti, tik reikia žinoti, kaip 
Anglijoje net skandaliukas dėl to buvo kilęs, bet Ryanair laimėjo ginčą, nes vis dėlto galima 'atžymėti' tą priority, nors tai nėra labai akivaizdu.

Paslaptis skrendančioms be bagažo ir nenorinčioms priority:
pažymite '0 bags', automatiškai 'paslaugiai pasiūlo' priority ir už tai susimokėti
žemiau yra tekstas:
You have selected our Online Check-In/Priority Boarding service, passengers who qualify for this service can avoid check-in queues and be priority boarded onto the aircraft. Don’t forget to check-in online from 2 days up to 4 hours prior to the scheduled flight departure time. Click to Remove this service and just travel with 0 bags.
spaudžiate Remove (išskirtas mėlyna spalva), Ryanair paklausia, ar tikrai nenorite priority, atsakote 'OK', ir tada atsiranda meniu punktas, kurio anksčiau nebuvo - '0 bags' ir be jokių priority "

Ačiū. 4u.gif Aš kažkaip supratau, kad galima skristi su bagažu ir išsisukti nuo jo mokesčio. blush2.gif O čia kalba ėjo tik apie priority. hihihi.gif
Atsakyti
Rezidente, tai vis delto su kokia kortele pavyko? rolleyes.gif

Ryanair'as panaikino, airbaltic'as prades... rolleyes.gif

"Nuo šių metų balandžio mėn. airBaltic savo keleiviams pasiūlys papildomus tiesioginius reisus iš Vilniaus į Stokholmą.

Stokholmas nuo LTL 225"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 20 balandžio 2007 - 17:06
QUOTE(Sejle @ 2007 04 20, 22:02)
Rezidente, tai vis delto su kokia kortele pavyko?  rolleyes.gif

Su Visa, bet ne electron, kreditine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 04 20, 16:09)
Ačiū.  4u.gif Aš kažkaip supratau, kad galima skristi su bagažu ir išsisukti nuo jo mokesčio.  blush2.gif O čia kalba ėjo tik apie priority.  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neblogai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
gaila,kad panaikino skrydi i stocholma, o taip patogu buvo! ir miestas nerealiai grazus. o siaip neturiu priekaistu ryanair! karta skridau ir nieko nenutiko, be to labai paslaugiau aptarnavo - viskas tiesiog super. net sakyciau, kad labiau patiko,nei airbaltic ar flylal! aisku su persedimu skrydziu per juos gal nepirkciau, bet siaip kaip pigus reisas tai super thumbup.gif
Atsakyti
pokstininkai tie ryanair smile.gif
Atsakyti