Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(mylimuke @ 2013 05 07, 09:40)
Aha, kam slėpti visokias pigmentines dėmes ir spuogus, jeigu turi, juk tai taip gražu. biggrin.gif
O ką tu po lūpų blizgiu slepi, turbūt neturi lūpų?
Aš pati tik akių tušą naudoju, bet juokingi tokie pasisakymai, kad kažką slepi/nusipieši. O tai kam tada makiažas reikalingas? Paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus.

Na kam slepti spuogus nežinau, jie yra kartais ir netrugdo . O man lūpų blizgio skonis patinka, jei ne jis matyt ir to nenaudočiau lotuliukas.gif . Mano pasakymas nėra visuotinai primetama nuomuonė, jis yra asmeniškas, tai nereiškia kad jis teisingas ar ne, jis yra priimtinas man.
Kiekvienam gerai , taip kaip jam gerai, tai neverčia elgtis vienaip ar kitaip.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 07, 09:40)
Aha, kam slėpti visokias pigmentines dėmes ir spuogus, jeigu turi, juk tai taip gražu. biggrin.gif
O ką tu po lūpų blizgiu slepi, turbūt neturi lūpų?
Aš pati tik akių tušą naudoju, bet juokingi tokie pasisakymai, kad kažką slepi/nusipieši. O tai kam tada makiažas reikalingas? Paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus.

na,aš manau, kad kitoms moterims tiesiog to nereikia ir tiek.. bet aš irgi tada nesuvokiu kam tas lūpas blizgint, neva tai labai skiriasi nuo pasidažymo tušu biggrin.gif juokinga doh.gif
ir dar nesuprantu, kodėl nebūti gražesniai? Man asmeniškai, tas perdėtas natūralumas kai išeina visa perblyškusi, nusispuogavusi ar dar kokia kitokia visai nežavi.. Bet juk taip natūralu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(renax @ 2013 05 07, 11:30)
Na kam slepti spuogus nežinau, jie yra kartais ir netrugdo . O man lūpų blizgio skonis patinka, jei ne jis matyt ir to nenaudočiau  lotuliukas.gif . Mano pasakymas nėra visuotinai primetama nuomuonė, jis yra asmeniškas, tai nereiškia kad jis teisingas ar ne, jis yra priimtinas man.
Kiekvienam gerai , taip kaip jam gerai, tai neverčia elgtis vienaip ar kitaip.

o man be galo akių tušo kvapas patinka, ko gero dėl to ir dažausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 07, 15:21)

o man be galo akių tušo kvapas patinka, ko gero dėl to ir dažausi  g.gif

thumbup.gif jei ne duso zeles man patinkanti spalva, as isvis nesiprausciau user posted image
Atsakyti
Jei nebūtų dantų pastos apelsininės, tai dantų nevalyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gana šaipytis,grįžkit prie temos 4u.gif biggrin.gif O tai man aktuali ši tema ,o nėra ką skaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2013 05 08, 09:29)
Gana šaipytis,grįžkit prie temos  4u.gif  biggrin.gif O tai man aktuali ši tema ,o nėra ką skaityt  mirksiukas.gif

griztant prie temos as apskritai manau, kad liekneti ( ne tiek liekneti, kiek sveikai maitintis ir kazkiek pajudeti ) dar nei vienam nepakenke smile.gif tikrai moteriai netrukdo keli papildomi kg. bet kai vaiksto moteriskes nukarusiais pilvais, liulanciom rankom ir uzpakaliais tai nieko grazaus schmoll.gif
Atsakyti
verta,dėl saves
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2013 05 08, 09:43)
verta,dėl saves

tai tik del saves.
Atsakyti
Manau, kad visokie išsisukinėjimai kaip: kas mylės - mylės ir tokią.. esu pati sau graži nors ir stambi ir tt.. yra paprasčiausias tinginystės pateisinimas, sąžinės nuraminimas, saviapgaulė..
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 11:09)
Manau, kad visokie išsisukinėjimai kaip: kas mylės -  mylės ir tokią.. esu pati sau graži nors ir stambi ir tt.. yra paprasčiausias tinginystės pateisinimas, sąžinės nuraminimas, saviapgaulė..

drinks_cheers.gif pirmiausia pačiai save mylėti reikia, o jei nebeįtelpi į suknelę ar džinsus, tai kokia čia meilė, tada ir lieka save apgauti, kad ir tokia esi graži.
Iš ties gal ir per stipriai čia pasakiau, juk tikrai yra nemažai apkūnių, bet gražių moterų, kurios moka gražiai, stilingai apsirengti. Visos lieknos negali būti.. bet tikrai daug matau moterų, kurios visai neskiria sau dėmesio - vadinasi, tokią ją, imkite ir mylėkite g.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 12:09)
Manau, kad visokie išsisukinėjimai kaip: kas mylės -  mylės ir tokią.. esu pati sau graži nors ir stambi ir tt.. yra paprasčiausias tinginystės pateisinimas, sąžinės nuraminimas, saviapgaulė..

Dar daugiau moterų save apgauna, manydamos, jog sulieknėjusios taps gražesnės, geidžiamesnės smile.gif
Sako negražių moterų nėra...bet juk yra...ir tokiai -10kg nepadės. Kokia buvo tokia ir liks, tik lieknesnė smile.gif Liekna nelygu graži.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 13:00)
Dar daugiau moterų save apgauna, manydamos, jog sulieknėjusios taps gražesnės, geidžiamesnės smile.gif
Sako negražių moterų nėra...bet juk yra...ir tokiai -10kg nepadės. Kokia buvo tokia ir liks, tik lieknesnė smile.gif  Liekna nelygu graži.

sutinku, kad lieknumas ir grožis ne visada eina greta. čia daugiau kalba eina apie savęs priežiūrą, meilę sau ir savo kūnui. Sutinku visiškai, a
kad būna apkūnių ir be galo patrauklių, šarmingų moterų, kurios sukūdusios gal net prarastų tą patrauklumą, bet tokios save prisižiūri, daug laiko skiria aprangai, ką reikia moka paslėpti, ką reikia išryškina. Va, kaip pavyzdį galiu paminėti Nomedą M... Nu ji nėra kūduolė, bet man tokia simpatiška, patraukli moteris smile.gif jai net netiktų, turbūt, būti itin kūdai smile.gif
Kallba eina, gal ir negražiai pasakysiu, apie apsileidėles ax.gif kurioms viskas dzin - imkit mylėkit ir grožėkitės manim, o aš ir toliau būsiu apkerpėjusi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlet: 08 gegužės 2013 - 13:57