Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:35)
o mano vyras dirba net savaitgaliais,ir visa ruoša ant mano pečių,o kad valios trūkumas pagrindinė mano konkrečiai bėda -pripažįstu.kai vakare grįžti ir matai kaip šeimyna kerta keptas bulves su mėsa ,o tu esi alkana kaip šuo,tai valia išeina atostogų biggrin.gif

o Humanose kuistis reik turėt laiko,ten vien prie kabinos išstovėt 20 min prireikia,ypač per laimingą pusvalandį

kai beda tokia, tai ir vyras, nedirbantis savaitgaliais, situacijos nepakeis 4u.gif
Atsakyti
o mano vyras dirba net savaitgaliais,ir visa ruoša ant mano pečių,o kad valios trūkumas pagrindinė mano konkrečiai bėda -pripažįstu.kai vakare grįžti ir matai kaip šeimyna kerta keptas bulves su mėsa ,o tu esi alkana kaip šuo,tai valia išeina atostogų biggrin.gif

o Humanose kuistis reik turėt laiko,ten vien prie kabinos išstovėt 20 min prireikia,ypač per laimingą pusvalandį

Na, jūsų teisė rinktis, prieš mus teisintis nereikia smile.gif matau, kad jums viskas netinka biggrin.gif nieko nedarant nieko ir nebus, bet tada ir burbėti nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:31)
tada nieko kito nebelieka tik imtis veiksmų 4u.gif

dėkui už patarimą smile.gif 4u.gif kažkaip Jūsų postai tokie geranoriškumo prieskonį turi o Vaivos 1 paniekinimo cool.gif .Aš juk nesiskundžiu kad manęs nemyli,esu apsileidus ar dar kažkas,tiesiog norėjau ir kitokį požiūrį pateikti smile.gif
Atsakyti

tai norint kažką nusipirkti visur kuistis reikia - tiek Humanose, tiek šiaip parduotuvėse. Okaip jūs tada tas juodas kelnes su bliuzelėm nusiperkat? Įbėgat, pačiumpat kas papuola ir viskas? nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:41)
dėkui už patarimą smile.gif  4u.gif kažkaip Jūsų postai tokie geranoriškumo prieskonį turi o Vaivos 1 paniekinimo cool.gif .Aš juk nesiskundžiu kad manęs nemyli,esu apsileidus ar dar kažkas,tiesiog norėjau ir kitokį požiūrį pateikti smile.gif

unsure.gif kazkas su manim turbut negerai doh.gif kazkaip visom iskart atrodo, kad as niekinu, puolu ar stengiuosi "igelt" unsure.gif neniekinu as, tik sakau, kad zmogus, kuris nori, bet nieko nedaro tiesiog mazai nori smile.gif o jei pasirode , kad as niekinu, tai taip nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:42)
tai norint kažką nusipirkti visur kuistis reikia - tiek Humanose, tiek  šiaip parduotuvėse. Okaip jūs tada tas juodas kelnes su bliuzelėm nusiperkat? Įbėgat, pačiumpat kas papuola ir viskas? nesuprantu.

nu ne,bet tiesiog nemėgstu šliaužiot po parduotuves ir matuotis daugybę rūbų,esu iš tų kurios turi porą savo numylėtų rūbelių ir juos pakaitom nešioja.

ir visai aš čia nesiteisinu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 14:17)
oi ,kokia įdomi tema bigsmile.gif
sutinku su posakiu,kad jei labai nori viskas įmanoma,bet iš kur rasti laiko,daug laiko

forumui randate laiko, tai kodėl nerandate mankštoms..?
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:17)
Siūdintis pas dizaionerius man per brangu.Ir tada lieki apkerpėjusia,nes nešioji tai,į ką telpi,dažniausiai juodos kelnės,nes plonina,ir bliuzelės

Aš vis dažniau audžiu mintį, kad galbūt reiktų ieškoti geros siuvėjos, ne dizainerės, bet kuri galėtų patarti dėl Jūsų pasirinkto modelio ir medžiagos. Žinoma ir pasiūti smile.gif

QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:20)
Lindexe yra puikus generous skyrius. Per išpardavimus dažnai lieka XL dydžių. Tik jau nesiskųskite kad rūbų nėra. Kas nori, turi skonį, randa, nuogos nevaikšto. Apsileidusios irgi.

Nežinau nežinau, aš tai nerandu, bet aš ir be skonio lotuliukas.gif

QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:27)
jau vien iš šitų žodžių matosi, kad jūsų požiūris teisingas ir nesate abejinga sau 4u.gif
išties sudėtinga kai turi vaikų, dirbi, plius namų ruoša ir visa kita, bet laiko sau, kad ir minimaliai įmanoma rasti. Pas mane du vaikai mažiukai irgi. Bet man vyras daug padeda, išleidžia sportuoti po darbo, pasivažinėti dviračiu. Kartais pasportuoju namie kai miega vaikai, žodžiu ieškau ir randu laiko.

Bet sakote, kad jums vyras namie padeda, o jei nepadeda, jei dirba pvz pamainom arba toli nuo namų? Arba ilgai labai. Tikiu, kad vaikams sumigus pietų miego galima ištaikyti valandėlę sportui ar sau, o jeigu vaikai maži darželinukai ir jau dirbi? Tada tikrai visa ruoša ant pečių ryte atsikeli, kol suruoši vaikus, priduodi daržan, dirbi, pasiimi iš daržo (ne visi baigia darbą 17 val) namo, pro parduotuvę gal nes reik maisto, kol paruoši vakarienę, atlieki minimalią namų ruošą, ji juk kaip sportas neužsiskaito, užsiimi vaikais, nuvarai miegot tai gerai, gali paskaityti knygą, pasidaryti manikiūrą, nu 10 atsilenkimų padaryti, bet nepulsi juk kroso bėgti. Ypač jei esi toks žmogus, kuris po sporto pažvalėjęs negali užmigti laiku, tada jau ir rytas sunkesnis gaunasi. O būna žmonės dar darbo namo nešasi, nes reikia. Visaip būna su tuo laiku.

Dėl secondhandų, kažkaip labai nurpastėjusi ten kokybė drabužių, o kainos labai išaugusios. Net medžioklėn nebetraukia...
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:28)
o jei xl  per mažas biggrin.gif ką tada siūlot g.gif  ir xxxl mažas g.gif  matyt čia skundžiasi tos kurios sveria iki 70 kg

Siūlau labiau pasidomėt Lindex Generous, nes ten 42 dydis yra tik pradžia. Rūbai skiriasi nuo rūbų standartinėm moterim. Būna gražių rūbų, o dydis man netinka verysad.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 08, 15:31)
kilogramai auga ne nuo maisto kokybes, o nuo kiekio wink.gif)

Suabejojau jūsų sveikos mitybos žiniom...Nesat skaičiusi apie skonio stipriklius, kitus priedus?Suvalgius tokį pat kiekį fast fūdo ir tokį pat kiekį daržovių manot gausit tiek pat kalorijų bei riebalų, baltymų, angliavandenių kiekį, nes maisto kiekis tas pats? Žiauriai nusikalbėjote.

QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:42)
tai norint kažką nusipirkti visur kuistis reikia - tiek Humanose, tiek  šiaip parduotuvėse.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:51)
nu ne,bet tiesiog nemėgstu šliaužiot po parduotuves ir matuotis daugybę rūbų,esu iš tų kurios turi porą savo numylėtų rūbelių ir juos pakaitom nešioja.

Porą sezonų "pašliaužiojusi" po pardes, atsirinksite, kuriose modeliai jums tinka, kur būna gerų pasiūlymų, kurio gamintojo kelnės gerai "sėdi" ant jūsų. Man šliaužiojimas seniai praeitas etapas, dabar aš žinau savo taškus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Marla @ 2013 05 08, 16:06)
Nežinau nežinau, aš tai nerandu, bet aš ir be skonio  lotuliukas.gif

Nuogos tamstos nemačiau smile.gif Faktas, kad ne kiekvienu užėjimu kažką parsinešame. Klausė ką aš siūlau, tai pasiūliau Lindexą, kaip vieną iš galimų variantų.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 16:07)

Suabejojau jūsų sveikos mitybos žiniom...Nesat skaičiusi apie skonio stipriklius, kitus priedus?Suvalgius tokį pat kiekį fast fūdo ir tokį pat kiekį daržovių manot gausit tiek pat kalorijų bei riebalų, baltymų, angliavandenių kiekį, nes maisto kiekis tas pats? Žiauriai nusikalbėjote.
drinks_cheers.gif

as nekalbejau apie fast food'a mirksiukas.gif kalbejo moteris apie nekokybiska maista ( nu cia as pati isvadas pasidariau turbut, kas pagal ja yra nekokybiskas maistas ax.gif ).temoj apie moteru figuras kazkas mane bande itikinti, kad sveikas maistas yra tik lasisa, triusu kepeneles ir pan. o jau kruopos, makaronai ir t.t. nekokybiskas maistas. tai as apie tai kalbu, kad kiekis maisto svarbus. apie greita maista ir visokius macdonaldus as net nesneku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 gegužės 2013 - 15:17
QUOTE(Marla @ 2013 05 08, 16:06)

Nežinau nežinau, aš tai nerandu, bet aš ir be skonio  lotuliukas.gif

Bet sakote, kad jums vyras namie padeda, o jei nepadeda, jei dirba pvz pamainom arba toli nuo namų? Arba ilgai labai. Tikiu, kad vaikams sumigus pietų miego galima ištaikyti valandėlę sportui ar sau, o jeigu vaikai maži darželinukai ir jau dirbi? Tada tikrai visa ruoša ant pečių ryte atsikeli, kol suruoši vaikus, priduodi daržan, dirbi, pasiimi iš daržo (ne visi baigia darbą 17 val) namo, pro parduotuvę gal nes reik maisto, kol paruoši vakarienę, atlieki minimalią namų ruošą, ji juk kaip sportas neužsiskaito, užsiimi vaikais, nuvarai miegot tai gerai, gali paskaityti knygą, pasidaryti manikiūrą, nu 10 atsilenkimų padaryti, bet nepulsi juk kroso bėgti. Ypač jei esi toks žmogus, kuris po sporto pažvalėjęs negali užmigti laiku, tada jau ir rytas sunkesnis gaunasi. O būna žmonės dar darbo namo nešasi, nes reikia. Visaip būna su tuo laiku.   

Dėl secondhandų, kažkaip labai nurpastėjusi ten kokybė drabužių, o kainos labai išaugusios. Net medžioklėn nebetraukia...

na va pasirodo ne aš viena iš kito pasaulio biggrin.gif ,nes mano požiūris su tampa su jūsiškiu 4u.gif

QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 16:14)
Siūlau labiau pasidomėt Lindex Generous, nes ten 42 dydis yra tik pradžia. Rūbai skiriasi nuo rūbų standartinėm moterim. Būna gražių rūbų, o dydis man netinka verysad.gif
drinks_cheers.gif
Porą sezonų "pašliaužiojusi" po pardes, atsirinksite, kuriose modeliai jums tinka, kur būna gerų pasiūlymų, kurio gamintojo kelnės gerai "sėdi" ant jūsų. Man šliaužiojimas seniai praeitas etapas, dabar aš žinau savo taškus cool.gif
Papildyta:

Nuogos tamstos nemačiau smile.gif  Faktas, kad ne kiekvienu užėjimu kažką parsinešame. Klausė ką aš siūlau, tai pasiūliau Lindexą, kaip vieną iš galimų variantų.

gal galit tuos savo taškus paviešinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 16:17)
na va pasirodo ne aš viena iš kito pasaulio biggrin.gif ,nes mano požiūris su tampa su jūsiškiu 4u.gif

gal nuskambes ziauriai, bet ... ir sveriat Jus turbut panasiai ax.gif
tai tik irodo, kad viskas priklauso nuo poziurio. kai tingi ir valios nera, tai ir pasiteisinimu trys milijonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 gegužės 2013 - 15:20