QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:17)
Siūdintis pas dizaionerius man per brangu.Ir tada lieki apkerpėjusia,nes nešioji tai,į ką telpi,dažniausiai juodos kelnės,nes plonina,ir bliuzelės
Aš vis dažniau audžiu mintį, kad galbūt reiktų ieškoti geros siuvėjos, ne dizainerės, bet kuri galėtų patarti dėl Jūsų pasirinkto modelio ir medžiagos. Žinoma ir pasiūti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:20)
Lindexe yra puikus generous skyrius. Per išpardavimus dažnai lieka XL dydžių. Tik jau nesiskųskite kad rūbų nėra. Kas nori, turi skonį, randa, nuogos nevaikšto. Apsileidusios irgi.
Nežinau nežinau, aš tai nerandu, bet aš ir be skonio
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:27)
jau vien iš šitų žodžių matosi, kad jūsų požiūris teisingas ir nesate abejinga sau
išties sudėtinga kai turi vaikų, dirbi, plius namų ruoša ir visa kita, bet laiko sau, kad ir minimaliai įmanoma rasti. Pas mane du vaikai mažiukai irgi. Bet man vyras daug padeda, išleidžia sportuoti po darbo, pasivažinėti dviračiu. Kartais pasportuoju namie kai miega vaikai, žodžiu ieškau ir randu laiko.
Bet sakote, kad jums vyras namie padeda, o jei nepadeda, jei dirba pvz pamainom arba toli nuo namų? Arba ilgai labai. Tikiu, kad vaikams sumigus pietų miego galima ištaikyti valandėlę sportui ar sau, o jeigu vaikai maži darželinukai ir jau dirbi? Tada tikrai visa ruoša ant pečių ryte atsikeli, kol suruoši vaikus, priduodi daržan, dirbi, pasiimi iš daržo (ne visi baigia darbą 17 val) namo, pro parduotuvę gal nes reik maisto, kol paruoši vakarienę, atlieki minimalią namų ruošą, ji juk kaip sportas neužsiskaito, užsiimi vaikais, nuvarai miegot tai gerai, gali paskaityti knygą, pasidaryti manikiūrą, nu 10 atsilenkimų padaryti, bet nepulsi juk kroso bėgti. Ypač jei esi toks žmogus, kuris po sporto pažvalėjęs negali užmigti laiku, tada jau ir rytas sunkesnis gaunasi. O būna žmonės dar darbo namo nešasi, nes reikia. Visaip būna su tuo laiku.
Dėl secondhandų, kažkaip labai nurpastėjusi ten kokybė drabužių, o kainos labai išaugusios. Net medžioklėn nebetraukia...