QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 14:55)
sutinku, kad lieknumas ir grožis ne visada eina greta. čia daugiau kalba eina apie savęs priežiūrą, meilę sau ir savo kūnui. Sutinku visiškai, a
kad būna apkūnių ir be galo patrauklių, šarmingų moterų, kurios sukūdusios gal net prarastų tą patrauklumą, bet tokios save prisižiūri, daug laiko skiria aprangai, ką reikia moka paslėpti, ką reikia išryškina. Va, kaip pavyzdį galiu paminėti Nomedą M... Nu ji nėra kūduolė, bet man tokia simpatiška, patraukli moteris
jai net netiktų, turbūt, būti itin kūdai
Kallba eina, gal ir negražiai pasakysiu, apie apsileidėles
kurioms viskas dzin - imkit mylėkit ir grožėkitės manim, o aš ir toliau būsiu apkerpėjusi 
kad būna apkūnių ir be galo patrauklių, šarmingų moterų, kurios sukūdusios gal net prarastų tą patrauklumą, bet tokios save prisižiūri, daug laiko skiria aprangai, ką reikia moka paslėpti, ką reikia išryškina. Va, kaip pavyzdį galiu paminėti Nomedą M... Nu ji nėra kūduolė, bet man tokia simpatiška, patraukli moteris

Kallba eina, gal ir negražiai pasakysiu, apie apsileidėles

Iš šarmingos moters šarmo taip lengvai neatimsi. Charizma stiprus dalykas. Nepavaldus kilogramams ar išoriniam grožiui.
O dėl apsileidėlių...jų teisė rinktis..Man nuo jų apsileidimo neskauda. Niekas neprivalo man patikti. Kaip ir aš niekam nieko neprivalau