Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 14:55)
sutinku, kad lieknumas ir grožis ne visada eina greta. čia daugiau kalba eina apie savęs priežiūrą, meilę sau ir savo kūnui. Sutinku visiškai, a
kad būna apkūnių ir be galo patrauklių, šarmingų moterų, kurios sukūdusios gal net prarastų tą patrauklumą, bet tokios save prisižiūri, daug laiko skiria aprangai, ką reikia moka paslėpti, ką reikia išryškina. Va, kaip pavyzdį galiu paminėti Nomedą M... Nu ji nėra kūduolė, bet man tokia simpatiška, patraukli moteris smile.gif jai net netiktų, turbūt, būti itin kūdai smile.gif
Kallba eina, gal ir negražiai pasakysiu, apie apsileidėles ax.gif  kurioms viskas dzin - imkit mylėkit ir grožėkitės manim, o aš ir toliau būsiu apkerpėjusi bigsmile.gif

Iš šarmingos moters šarmo taip lengvai neatimsi. Charizma stiprus dalykas. Nepavaldus kilogramams ar išoriniam grožiui.
O dėl apsileidėlių...jų teisė rinktis..Man nuo jų apsileidimo neskauda. Niekas neprivalo man patikti. Kaip ir aš niekam nieko neprivalau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:02)
Iš šarmingos moters šarmo taip lengvai neatimsi. Charizma stiprus dalykas. Nepavaldus kilogramams ar išoriniam grožiui.
O dėl apsileidėlių...jų teisė rinktis..Man  nuo jų apsileidimo neskauda. Niekas neprivalo man patikti. Kaip ir aš niekam nieko neprivalau rolleyes.gif

Man irgi neskauda irnesakyk.gif bet ko tada inkščia, kad rūbai blogi, vaikinai blogi, nes nežiūri ir tt..
O dėl šarmo biggrin.gif pabandykit savaitę nesiplauti galvos, dings ne tik šarmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:08)
Man irgi neskauda irnesakyk.gif  bet ko tada inkščia, kad rūbai blogi, vaikinai blogi, nes nežiūri ir tt..
O dėl šarmo biggrin.gif  pabandykit savaitę nesiplauti galvos, dings ne tik šarmas biggrin.gif

Inkštimas yra nacionalinis bruožas, pasireiškiantis įvairiom formom, pas įvairius žmones. Jei norint išbūt puikios nuotaikos, reikia įprasti, kad aplinkui dažnai kažkas skundžiasi. Aš jau truputį įpratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:14)
Inkštimas yra nacionalinis bruožas, pasireiškiantis įvairiom formom, pas įvairius žmones. Jei norint išbūt puikios nuotaikos, reikia įprasti, kad aplinkui dažnai kažkas skundžiasi. Aš jau truputį įpratau blush2.gif

biggrin.gif
jūsų teisybė
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 14:55)
sutinku, kad lieknumas ir grožis ne visada eina greta. čia daugiau kalba eina apie savęs priežiūrą, meilę sau ir savo kūnui. Sutinku visiškai, a
kad būna apkūnių ir be galo patrauklių, šarmingų moterų, kurios sukūdusios gal net prarastų tą patrauklumą, bet tokios save prisižiūri, daug laiko skiria aprangai, ką reikia moka paslėpti, ką reikia išryškina. Va, kaip pavyzdį galiu paminėti Nomedą M... Nu ji nėra kūduolė, bet man tokia simpatiška, patraukli moteris smile.gif jai net netiktų, turbūt, būti itin kūdai smile.gif
Kallba eina, gal ir negražiai pasakysiu, apie apsileidėles ax.gif  kurioms viskas dzin - imkit mylėkit ir grožėkitės manim, o aš ir toliau būsiu apkerpėjusi bigsmile.gif

oi ,kokia įdomi tema bigsmile.gif
sutinku su posakiu,kad jei labai nori viskas įmanoma,bet iš kur rasti laiko,daug laiko,kaip rašote,jei eini į darbą,turi šeimą,vaikus,kuriuos reik spėt pasiimt iš darželio,iš kur gaut kas mėn pinigėlių naujiems drabužiams ,kai paskola kaba 30-čiai metų į priekį,o nuo ne ytin kokybiško maisto ir mažo judėjimo kaupiasi papildomi kg...kada gi tuomet skirti daug laiko drabužių paieškai ir derinimui...kai nueini į kokią parduotuvę tai viskas tik iki 42 dydžio,kai nueini į didelių dydžių,viskas bobiška-tad patarkite kur pirkti tuos stilingus drabužius g.gif ,siūdintis pas dizaionerius man per brangu.Ir tada lieki apkerpėjusia,nes nešioji tai,į ką telpi,dažniausiai juodos kelnės,nes plonina,ir bliuzelės

ir sulieknėti noriu ne dėl kitų,o dėl to kad galėčiau rūbų daugiau pasirinkti,kad sveikata neblogėtų,nes viršsvoris,tai apkrova sąnariams ir širdžiai,nuo ko ir kitos bėdos prasiseda

gaunasi užburtas ratas...

o pamiršau apie Marčėnaitę...aš tokias vadinu normaliom,o neapkūniom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naminė: 08 gegužės 2013 - 14:19
Lindexe yra puikus generous skyrius. Per išpardavimus dažnai lieka XL dydžių. Tik jau nesiskųskite kad rūbų nėra. Kas nori, turi skonį, randa, nuogos nevaikšto. Apsileidusios irgi.
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:17)
oi ,kokia įdomi tema bigsmile.gif
sutinku su posakiu,kad jei labai nori viskas įmanoma,bet iš kur rasti laiko,daug laiko,kaip rašote,jei eini į darbą,turi šeimą,vaikus,kuriuos reik spėt pasiimt iš darželio,iš kur gaut kas mėn pinigėlių naujiems drabužiams ,kai paskola kaba 30-čiai metų į priekį,o nuo ne ytin kokybiško maisto ir mažo judėjimo kaupiasi papildomi kg...kada gi tuomet skirti daug laiko drabužių paieškai ir derinimui...

oi, kaip negaliu as klausyt tokiu kalbu doh.gif , nepykit 4u.gif mes tai visos bedarbes, bevaikes ir sikam pinigais turbut..
labai gera patarle yra " kas nenori - iesko priezasciu, kas nori - galimybiu" thumbup.gif
nereikia kiekviena menesi nauju drabuziu.
o kas yra ne itin kokybiskas maistas nuo kurio kaupiasi riebalai ant sonu g.gif ? o del pajudejimo... begiojimas, vaiksciojimas nieko nekainuoja, o rezultatas thumbup.gif
Papildyta:

ir sulieknėti noriu ne dėl kitų,o dėl to kad galėčiau rūbų daugiau pasirinkti,kad sveikata neblogėtų,nes viršsvoris,tai apkrova sąnariams ir širdžiai,nuo ko ir kitos bėdos prasiseda

noret neuztenka smile.gif o kodel nelieknejat? kas neleidzia?
Atsakyti

jau vien iš šitų žodžių matosi, kad jūsų požiūris teisingas ir nesate abejinga sau 4u.gif
išties sudėtinga kai turi vaikų, dirbi, plius namų ruoša ir visa kita, bet laiko sau, kad ir minimaliai įmanoma rasti. Pas mane du vaikai mažiukai irgi. Bet man vyras daug padeda, išleidžia sportuoti po darbo, pasivažinėti dviračiu. Kartais pasportuoju namie kai miega vaikai, žodžiu ieškau ir randu laiko. Oi ir nevalgau kas papuola po ranka, bet tai nereiškia, kad valgau kažką ypatingo. tiesiog vengiu nesveiko maisto. O ryte ,kaip merginos minėjo, elementarus pasigražinimas - kelių minučių reikalas.
Dėl rūbų patarti negaliu, nes tikrai nežinau kur jų galima gauti. Bet manau, netgi second hand'uose įmanoma rasti dėmesio vertų drabužių ir įvairaus dydžio. Ir ne apsirengimo mandrume visa esme, o susitvarkyme. Man svarbiau atrodyti tvarkingai, negu "šūstrai" 4u.gif
Papildyta:

o pamiršau apie Marčėnaitę...aš tokias vadinu normaliom,o neapkūniom

nepavadinsi jos ir lieknuole 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:20)
Lindexe yra puikus generous skyrius. Per išpardavimus dažnai lieka XL dydžių.  drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 08, 15:20)
Lindexe yra puikus generous skyrius. Per išpardavimus dažnai lieka XL dydžių. Tik jau nesiskųskite kad rūbų nėra. Kas nori, turi skonį, randa, nuogos nevaikšto. Apsileidusios irgi.

o jei xl per mažas biggrin.gif ką tada siūlot g.gif ir xxxl mažas g.gif matyt čia skundžiasi tos kurios sveria iki 70 kg

Vaiva 1-aš nesiskundžiu,jei taip pasirodė,aš tik konstatuoju,kad gyvenime vien noro kartais neužtenka,reikia galimybių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:28)
Vaiva 1-aš nesiskundžiu,jei taip pasirodė,aš tik konstatuoju,kad gyvenime vien noro kartais neužtenka,reikia galimybių 4u.gif

kokiu galimybiu reikia valgyti maziau ( kilogramai auga ne nuo maisto kokybes, o nuo kiekio wink.gif) ir pajudeti daugiau? kilogramai per viena diena neuzaugo, per diena ir nenukris. reikia laiko ir noro. galimybiu atsiras, kai bus noro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 08 gegužės 2013 - 14:31
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 15:28)
o jei xl  per mažas biggrin.gif ką tada siūlot g.gif  ir xxxl mažas g.gif 

tada nieko kito nebelieka tik imtis veiksmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carlet @ 2013 05 08, 15:27)
jau vien iš šitų žodžių matosi, kad jūsų požiūris teisingas ir nesate abejinga sau 4u.gif
išties sudėtinga kai turi vaikų, dirbi, plius namų ruoša ir visa kita, bet laiko sau, kad ir minimaliai įmanoma rasti. Pas mane du vaikai mažiukai irgi. Bet man vyras daug padeda, išleidžia sportuoti po darbo, pasivažinėti dviračiu. Kartais pasportuoju namie kai miega vaikai, žodžiu ieškau ir randu laiko. Oi ir nevalgau kas papuola po ranka, bet tai nereiškia, kad valgau kažką ypatingo. tiesiog vengiu nesveiko maisto. O ryte ,kaip merginos minėjo, elementarus pasigražinimas - kelių minučių reikalas.
Dėl rūbų patarti negaliu, nes tikrai nežinau kur jų galima gauti. Bet manau, netgi second hand'uose įmanoma rasti dėmesio vertų drabužių ir įvairaus dydžio. Ir ne apsirengimo mandrume visa esme, o susitvarkyme. Man svarbiau atrodyti tvarkingai, negu "šūstrai" 4u.gif

o mano vyras dirba net savaitgaliais,ir visa ruoša ant mano pečių,o kad valios trūkumas pagrindinė mano konkrečiai bėda -pripažįstu.kai vakare grįžti ir matai kaip šeimyna kerta keptas bulves su mėsa ,o tu esi alkana kaip šuo,tai valia išeina atostogų biggrin.gif

o Humanose kuistis reik turėt laiko,ten vien prie kabinos išstovėt 20 min prireikia,ypač per laimingą pusvalandį
Atsakyti