Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 20:04)
Asmeniskai as neturiu valios...turiu prisiest iki braskanciu sonu.. doh.gif Aisku man kudet ir nereikia.34-36 deviu,bet kaip atsikratyt alkio jausmo...va ir dabar..pavalgiau..preis gera valanda...mazokai aisku,bet sukirsciau dar ka nors... blush2.gif

nžn kokio jūs amžiaus ,bet mano problemos dėl svorio prasidėjo po antro gimdymo .Po pirmo pavyko su nedideliu pliusu numesti,o po antro matyt persitvarkė organizmas,yra genetinis polinkis,amžius,gyvenimo būdas ir mitybos įpročiai daro savo.
Nesuprantu,kam čia reikia linčiuoti,kad negyvenu taip kaip derėtų,juk tema ne NORIU SULIEKNĖTI,o AR VERTA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 19:28)
nžn kokio jūs amžiaus ,bet mano problemos dėl svorio prasidėjo po antro gimdymo .Po pirmo pavyko su nedideliu pliusu numesti,o po antro matyt persitvarkė organizmas,yra genetinis polinkis,amžius,gyvenimo būdas ir mitybos įpročiai daro savo.
Nesuprantu,kam čia reikia linčiuoti,kad negyvenu taip kaip derėtų,juk tema ne NORIU SULIEKNĖTI,o AR VERTA mirksiukas.gif

36...Atsakymas...del saves taip.Del kitu..ne..
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 08, 16:24)
man irgi  ax.gif  "vyras savaitgaliais dirba"  g.gif  as apskritai be vyro buvau ( kai vaikas buvo darzelinokas), viena.. ir ka  g.gif ? cia pasiteisinimas ?

Aš irgi viena su darželine. Išleidžia mane pabėgiot vakarais. ax.gif

QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 16:30)
aš nesu valgius macdonaldo maisto,kažkada vyrui sakiau nusivesk,bet taip ir nenuėjom biggrin.gif
o valgom nederinamą maistą-bulves su mėsa,vasarą kepam dešreles,salotas darom su majonezu-vyras lieknas,jam nekenkia,o man atskirai gamintis pritrūksta kantrybės ir laiko-padarai šeimai,o tu dar sau turi daržovytes tarkuotis,kai jie jau valgo.Daug mačiau laidų ,kai sulieknėję žmonės pripažįsta ,kad nuolatinis savęs ribojimas atima daugybę valios pastangų,ir nepakeitus mąstymo,gyvensenos visi kg sugrįš,kad norint sėkmingai lieknėti,įpročius turi keist visa šeima...o mes mėgstam cepelinus smile.gif jei kas nors kitas gamintų sveiką maistą ,galėčiau dietintis be problemų rolleyes.gif tu atėjai suvalgei ir žinai kad tai viskas.

Aš labai retai pagaminu tai, ką valgom abi su dukra, dažniausiai atskirai, o aš dar ir gaminti siaubingai nemėgstu, bet nesiteisinu tuo, kad trūksta kantrybės ir laiko. Būtų vyras dar, gamintųsi sau pats atskirai, jeigu mūsų skoniai labai nesutaptų, galėtų ryti savo cepelinus su kalnu spirgų vienas irnesakyk.gif O šiaip juk ir nebūtina vienam šeimos nariui daryt kiniečių virtuvės patiekalą, o kitam italų, trečiam dar meksikiečių. Galima iš tų pačių produktų pasidaryti, kad ir jums būtų sveika, ir kitiems skanu. Pvz. mėsą galite iškepti be riebalų ar išvirti, kiti valgo su kokiu padažu, o jūs be ar su sveikesniu padažu. Salotos irgi su skirtingais padažais. Vietoj bulvių košės su sviestu ir pienu galit išsivirti saują ryžių (didelių pastangų nereikia užkaisti dar vieną puodą). Ir t.t. Tai va, ne tiek daug tų pastangų ir kantrybės reik. Tik noro. smile.gif

QUOTE(Barbaškė @ 2013 05 08, 16:52)
namine,o dėl vyro...gi visi jie taip sako.Ir maniškis sakė ir gulinėjo po svetimas lovas,bet sakė nail.gif

O būna, kad nuo lieknos gražios žmonos išeina pas storą meilužę. smile.gif Tai kaip čia yra?
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 20:32)
36...Atsakymas...del saves taip.Del kitu..ne..

sutinku su jumis drinks_cheers.gif

dėl kitų lieknėti,tai tik pvz jei esi scenos žmogus ar darbas tiesiogiai susijęs su išvaizda,t.y. gal keli kg ir netrugdo gyvent, bet scenoj jie bais matosi
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 08, 19:40)
Aš irgi viena su darželine. Išleidžia mane pabėgiot vakarais. ax.gif
Aš labai retai pagaminu tai, ką valgom abi su dukra, dažniausiai atskirai, o aš dar ir gaminti siaubingai nemėgstu, bet nesiteisinu tuo, kad trūksta kantrybės ir laiko. Būtų vyras dar, gamintųsi sau pats atskirai, jeigu mūsų skoniai labai nesutaptų, galėtų ryti savo cepelinus su kalnu spirgų vienas irnesakyk.gif O šiaip juk ir nebūtina vienam šeimos nariui daryt kiniečių virtuvės patiekalą, o kitam italų, trečiam dar meksikiečių. Galima iš tų pačių produktų pasidaryti, kad ir jums būtų sveika, ir kitiems skanu. Pvz. mėsą galite iškepti be riebalų ar išvirti, kiti valgo su kokiu padažu, o jūs be ar su sveikesniu padažu. Salotos irgi su skirtingais padažais. Vietoj bulvių košės su sviestu ir pienu galit išsivirti saują ryžių (didelių pastangų nereikia užkaisti dar vieną puodą). Ir t.t. Tai va, ne tiek daug tų pastangų ir kantrybės reik. Tik noro. smile.gif
O būna, kad nuo lieknos gražios žmonos išeina pas storą meilužę. smile.gif  Tai kaip čia yra?

Bet is kur ta valia gaut...Manot jei ja butu galima nusipirkt prekybos cente ji lentynoj uzsiguletu smile.gif Mano darbas 8 valandos lekimo...svoriu kilnojimo...As amzinai alkana..,kad ir dabar rasau o mintys po saldytuva duodas ir lasinius uostineja lotuliukas.gif Nuimtu kas pora rinkiu nuoi liemens ir buciau patenkinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 21:01)
Bet is kur ta valia gaut...Manot jei ja butu galima nusipirkt prekybos cente ji lentynoj uzsiguletu smile.gif Mano darbas 8 valandos lekimo...svoriu kilnojimo...As amzinai alkana..,kad ir dabar rasau o mintys po saldytuva duodas ir lasinius uostineja lotuliukas.gif Nuimtu kas pora rinkiu nuoi liemens ir buciau patenkinta blush2.gif

Kokios rinkės, kai 34-36 dėvit? blink.gif Bėkit griebkit tuos lašinius tik. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 08, 20:34)
Kokios rinkės, kai 34-36 dėvit?  blink.gif  Bėkit griebkit tuos lašinius tik. biggrin.gif

Pasakiau ne...vadinas ne...
Rinke yra rinke,kad ir ant kokio juosmens bebutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 08, 20:34)
Kokios rinkės, kai 34-36 dėvit?  blink.gif 

Tai negali būti rinkių tokį dydį nešiojant?Ne visos gali xxxxxxxl nešiot ir nesiparint mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 08 gegužės 2013 - 20:48
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 21:45)
Pasakiau ne...vadinas ne...
Rinke yra rinke,kad ir ant kokio juosmens bebutu 4u.gif

kai aš pasižiūriu į savo foto su maudymuku kur buvau prieš 7m...tada atrodžiau sau karvė,o dabar jei vis dar taip atrodyčiau būtų nuostabu smile.gif
Papildyta:
Devuška,tamsta musėt parinies už kitus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 20:52)
Devuška,tamsta musėt parinies už kitus biggrin.gif

taip, nes pati su antsvoriu neturiu bėdų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 08 gegužės 2013 - 21:06
QUOTE(devuška @ 2013 05 08, 22:05)
taip, nes pati su antsvoriu neturiu bėdų biggrin.gif

užtat panašu kad kitokių bėdų turite cool.gif
Atsakyti