QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 08, 16:24)
man irgi

"vyras savaitgaliais dirba"

as apskritai be vyro buvau ( kai vaikas buvo darzelinokas), viena.. ir ka

? cia pasiteisinimas ?
Aš irgi viena su darželine. Išleidžia mane pabėgiot vakarais.
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 16:30)
aš nesu valgius macdonaldo maisto,kažkada vyrui sakiau nusivesk,bet taip ir nenuėjom
o valgom nederinamą maistą-bulves su mėsa,vasarą kepam dešreles,salotas darom su majonezu-vyras lieknas,jam nekenkia,o man atskirai gamintis pritrūksta kantrybės ir laiko-padarai šeimai,o tu dar sau turi daržovytes tarkuotis,kai jie jau valgo.Daug mačiau laidų ,kai sulieknėję žmonės pripažįsta ,kad nuolatinis savęs ribojimas atima daugybę valios pastangų,ir nepakeitus mąstymo,gyvensenos visi kg sugrįš,kad norint sėkmingai lieknėti,įpročius turi keist visa šeima...o mes mėgstam cepelinus

jei kas nors kitas gamintų sveiką maistą ,galėčiau dietintis be problemų

tu atėjai suvalgei ir žinai kad tai viskas.
Aš labai retai pagaminu tai, ką valgom abi su dukra, dažniausiai atskirai, o aš dar ir gaminti siaubingai nemėgstu, bet nesiteisinu tuo, kad trūksta kantrybės ir laiko. Būtų vyras dar, gamintųsi sau pats atskirai, jeigu mūsų skoniai labai nesutaptų, galėtų ryti savo cepelinus su kalnu spirgų vienas

O šiaip juk ir nebūtina vienam šeimos nariui daryt kiniečių virtuvės patiekalą, o kitam italų, trečiam dar meksikiečių. Galima iš tų pačių produktų pasidaryti, kad ir jums būtų sveika, ir kitiems skanu. Pvz. mėsą galite iškepti be riebalų ar išvirti, kiti valgo su kokiu padažu, o jūs be ar su sveikesniu padažu. Salotos irgi su skirtingais padažais. Vietoj bulvių košės su sviestu ir pienu galit išsivirti saują ryžių (didelių pastangų nereikia užkaisti dar vieną puodą). Ir t.t. Tai va, ne tiek daug tų pastangų ir kantrybės reik. Tik noro.
QUOTE(Barbaškė @ 2013 05 08, 16:52)
namine,o dėl vyro...gi visi jie taip sako.Ir maniškis sakė ir gulinėjo po svetimas lovas,bet sakė
O būna, kad nuo lieknos gražios žmonos išeina pas storą meilužę.

Tai kaip čia yra?