QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 11:39)
Hmm. Po kelių nėštumų svoris tragiškai išauga? Nes? Įdomu medicininės priežastys, juk jei valgai normaliai, tai ir nėštumo metu priaugi nedaug. Galų gale, jei apetitas žvėriškas, priaugi, taigi darai kažąk ir numeti. Ar jie jau kaip prilimpa taip? Medicininė šio reikalo pusė kur? Nes kiek skaitau-atmazkės, kad tik nereiktų nieko daryt.
Po kiekvieno, kai vos pastojusi nusprendi, kad "pagaliau, galiu valgyt kiek noriu, ko noriu ir kaip noriu ir dar net ne už vieną, o už du

"
(hiperbolizuoju, bet panašias mintis esu girdėjusi tikrai ne iš vienos ir ne iš dviejų pastojusių draugių/pažįstamų, o ir man pačiai, kai kurie artimieji vis bandydavo aiškinti, kad dabar aš privalau valgyt už du
) ir nenustoji to daryti net tada kai pagimdai (nes save riboti - ne lygis, nes nesiruoši graužti salotos lapo, kol kiti kerta aliejaus vonioje keptas bulvytes, nes tau patinka majonezas su salotomis, o ne salotos su majonezu, nes fizinis aktyvumas su mažu vaiku(-ais) yra misija neįmanoma ir t.t. ir pan.).
Jei pasiskaitytume įvairius šaltinius apie nutukimo priežastis, pamatytume, kad sveikatos problemos sukelia tik labai nedidelį procentą nutukimo atvejų. Visos realios priežastys yra mumyse ir mūsų įpročiuose.
P.S.: Bandžiau paieškot, bet neradau nei vieno šaltinio, kuriame būtų nurodyta, kad nėštumas galėtų būti nutukimo (antsvorio) priežastimi.