Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 22:09)
Nusispjaukit per kairi peti tongue.gif

tai jau tikrai,nes aš būdama tokio amžiaus kaip ji irgi neturėjau bėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 21:11)
tai jau tikrai,nes aš būdama tokio amžiaus kaip ji irgi neturėjau bėdų smile.gif

As po gimdymo i mergautinius rubus ilindau turbut jau vasara...gimdziau pavasari...Niekas nezino kaip sugros organizmas po visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 22:15)
As po gimdymo i mergautinius rubus ilindau turbut jau vasara...gimdziau pavasari...Niekas nezino kaip sugros organizmas po visko smile.gif

Mano gera pažįstama po gimdymo vis skųsdavosi, kad va po gimdymo kaip liko 10+ kg, taip niekaip jie nenulipa. Ir taip 3 metus jai tie kg "po gimdymo" buvo rolleyes.gif Kol nustojo ėst kaip nėščia ir pradėjo valyt kaip valgydavo iki nėštumo...

P.S.: Nesakau, kad nebūna pokyčių dėl kažkokių tai sveikatos sutrikimų, nu bet tikrai ne tiek daug, kiek moterys bando įrodyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 gegužės 2013 - 06:22
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 21:07)
užtat panašu kad kitokių bėdų turite cool.gif

apie tai yra atskiros temos, kur galima diskutuoti apie psichologines, santykių problemas, o čia yra tema apie lieknėjimą
Papildyta:
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 21:09)
Nusispjaukit per kairi peti tongue.gif

jūs pamatytumėt mano šeimos albumą, vienintėlis L dydį nešiojęs žmogus - mano tėtis, ir tai pilvo neturėjo. Ir mane pamačius 4 mėnesį nėščią 50kg turbūt nepagalvotumėt, kad kada nors nešiosiu xxxl rūbus, galit sakyt, kad dar tik 4 mėnuo, bla bla, kad po to kg (kurių dar nepriaugau) nekrenta bet nuojauta kužda kad turėsiu labai sunkiai susirgti kad prieičiau iki tokios katastrfos
gal autorė serga, endokrininė liauka sutrikus ar pan., tai taip ir sakytų, o ne "man skanu mėsa su majonezu".
tiesiog nenorit patikėti, kad ne visos turi polinkį storėti arba kad ne visos negali atsispiri priklausomybei ryti, nejudėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devuška: 09 gegužės 2013 - 07:17
QUOTE(given444 @ 2013 05 08, 17:28)
o jetau, nu ir rado ka pamineti... doh.gif gal kazkiek svorio dabar uzsidejo, bet tikrai yra nn STAMBESNIU:

stambesnių yra nn.. bet man visai negražių tongue.gif paminėjau tą, kuri nėra liekna, bet man labai graži.
Papildyta:
QUOTE(bobu vasaros nebus @ 2013 05 08, 22:15)

čia tikra tiesa.. po pirmo gimdymo neliko nieko per pirmas tris dienas, nukrito dar daugiau nei priaugo..
po antro nukrito viskas visiškai, tačiau tik po mėnesio.
taip kad kuo tolyn, tuo sunkyn, bet kadangi gimdyt daugiau nesiruošiu, tai esu rami ir laiminga, kad neliko nei žymės, na, tik aišku pilvukas nebe toks stangrus po dviejų vaikučių, bet mes stengiamės ir dirbam ta kryptim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 16:38)
o jūs žinot kiek sveria Marla bigsmile.gif  g.gif

zinau biggrin.gif ne pirma tema apie lieknuma diskutuojam mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 17:02)
o kaip moterys myli pilvotus g.gif  ir tikrai yra tokių kurioms patinka stambūs vyrai,taip kad sakyti,kad jie tik taip sako,yra per drąsu,kas ir būtų jei patiktų visiems tik lieknos biggrin.gif

myli ir pilvotus, ir lieknus.. bet as noreciau , kad mano vyras nebutu pilvotas, kad butu pasportaves ir sveikas. o kaip Jums atrodo, ar vyrui labiau patiktu normalaus sudejimo, pasitempus moteris salia, ar tokia, kuriai reikia specialios parduotuves apsipirkti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 09, 11:19)
myli ir pilvotus, ir lieknus.. bet as noreciau , kad mano vyras nebutu pilvotas, kad butu pasportaves ir sveikas. o kaip Jums atrodo, ar vyrui labiau patiktu  normalaus sudejimo, pasitempus moteris salia, ar tokia, kuriai reikia specialios parduotuves apsipirkti  g.gif  ?

Mūsų visuomenėj šiuo metu pirmas variantas. O įvairiais laikais įvairiose kultūrose labai tikėtinas ir antras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2013 05 08, 20:28)
nžn kokio jūs amžiaus ,bet mano problemos dėl svorio prasidėjo po antro gimdymo .Po pirmo pavyko su nedideliu pliusu numesti,o po antro matyt persitvarkė organizmas,yra genetinis polinkis,amžius,gyvenimo būdas ir mitybos įpročiai daro savo.

po pirmo gimdymo jaunesne buvot, medziagu apykaita kita. su amzium jinai leteja. bet is esmes, vienintele Jusu beda yra maistas. susitvarkysit mityba ir kg patys kris, nereikes net mest ju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 09, 11:21)
Mūsų visuomenėj šiuo metu pirmas variantas. O įvairiais laikais įvairiose kultūrose labai tikėtinas ir antras. smile.gif

kadangi as gyvenu ne kazkada ir ne kazkur, o cia ir dabar, tai man yra grazu sveikas, pasportaves, atletiskas vyro kunas. jeigu per laika jis sustores, pilvas atsiras ar pan. meile del to nesumazes. jei tai bus sveikatos problemos ar pan. tebunie, bet jei tai bus tingejimas ir apsirijimas, tai as tikrai ji skatinsiu maziau est ir daugiau judet ( kolkas aciu D juda ir taip daugiau nei reikia lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Hmm. Po kelių nėštumų svoris tragiškai išauga? Nes? Įdomu medicininės priežastys, juk jei valgai normaliai, tai ir nėštumo metu priaugi nedaug. Galų gale, jei apetitas žvėriškas, priaugi, taigi darai kažąk ir numeti. Ar jie jau kaip prilimpa taip? Medicininė šio reikalo pusė kur? Nes kiek skaitau-atmazkės, kad tik nereiktų nieko daryt.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinė13 @ 2013 05 09, 11:39)
Hmm. Po kelių nėštumų svoris tragiškai išauga? Nes? Įdomu medicininės priežastys, juk jei valgai normaliai, tai ir nėštumo metu priaugi nedaug. Galų gale, jei apetitas žvėriškas, priaugi, taigi darai kažąk ir numeti. Ar jie jau kaip prilimpa taip? Medicininė šio reikalo pusė kur? Nes kiek skaitau-atmazkės, kad tik nereiktų nieko daryt.

Po kiekvieno, kai vos pastojusi nusprendi, kad "pagaliau, galiu valgyt kiek noriu, ko noriu ir kaip noriu ir dar net ne už vieną, o už du thumbup.gif " (hiperbolizuoju, bet panašias mintis esu girdėjusi tikrai ne iš vienos ir ne iš dviejų pastojusių draugių/pažįstamų, o ir man pačiai, kai kurie artimieji vis bandydavo aiškinti, kad dabar aš privalau valgyt už du doh.gif ) ir nenustoji to daryti net tada kai pagimdai (nes save riboti - ne lygis, nes nesiruoši graužti salotos lapo, kol kiti kerta aliejaus vonioje keptas bulvytes, nes tau patinka majonezas su salotomis, o ne salotos su majonezu, nes fizinis aktyvumas su mažu vaiku(-ais) yra misija neįmanoma ir t.t. ir pan.).

Jei pasiskaitytume įvairius šaltinius apie nutukimo priežastis, pamatytume, kad sveikatos problemos sukelia tik labai nedidelį procentą nutukimo atvejų. Visos realios priežastys yra mumyse ir mūsų įpročiuose.
P.S.: Bandžiau paieškot, bet neradau nei vieno šaltinio, kuriame būtų nurodyta, kad nėštumas galėtų būti nutukimo (antsvorio) priežastimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 09 gegužės 2013 - 11:46
Genetika lemia apie 10% antsvorio, ir tai nebūtinai reiškia, kad žmonės su "blogais" genais tikrai tikrai bus nutukę, tiesiog pastariesiems bus šiek tiek sunkiau išlaikyti normalų svorį ar sulieknėti.
Dėl ligų tų procentų dar mažiau.
Nėščia būdama tikrai valgiau už du ir to paskui labai gailėjausi. biggrin.gif Nes iš tiesų pagal reikiamą papildomų kalorijų kiekį užtenka per dieną suvalgyti vieną papildomą bananą, o ne tris kepsnius.
Atsakyti
tai vat ir aš nesu girdėjusi, kad nėštumas kažkaip susargdintų, jog tas svoris niekaip nekristų
Atsakyti