Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(Malena @ 2013 05 10, 09:33)
O jum ne dzin? Kas nuo ko storėja ir su kokia figūra vaikšto per gyvenimą? ax.gif

as diskutuoju cia, nes man tai yra aktualu smile.gif o tose forumo temose, kurios man neaktualios, as nesilankau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 10, 09:47)
as diskutuoju cia, nes man tai yra aktualu smile.gif o tose forumo temose, kurios man neaktualios, as nesilankau  mirksiukas.gif

Ne apie temos aktualumos aktualumą klausiau, bet tai tiek to.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 10, 09:47)
Aš savo figūra užsiėmus, kitų tikrai dzin 4u.gif

Nu bet šita tema tai ne apie tavo figūrą, o vistiek čia sėdi.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 10, 10:27)
Ne apie temos aktualumos aktualumą klausiau, bet tai tiek to.

jei klausiat apskritai, tai man dzin smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 10, 08:27)
is kur cia tokia teorija  g.gif ?

Kažkur skaičiau, jau nepasakysiu kur.

Dėl padidėjusio kraujospūdžio ir antsvorio tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 10, 16:48)
Kažkur skaičiau, jau nepasakysiu kur.

Dėl padidėjusio kraujospūdžio ir antsvorio tikra tiesa  drinks_cheers.gif

del padidejusio kraujospudzio ir antsvorio nekyla man klausimu. man klausimu kyla apie sita Jusu teorija g.gif

QUOTE(mylimuke @ 2013 05 09, 22:23)
Būna ir atvirkščiai, tačiau žmogus su aiškiai per mažu kraujospūdžiu turi padidintą tikimybę "užsidirbti" per didelį negu tas, kurio visada buvo normalus. Mano mama jaunystėj turėjo mažą, dabar jau daug metų kenčia nuo labai didelio, antsvorio turi daug. Reik tikėtis, kad mano neužkils su metais, vis tik per mažas šiek tiek geriau nei per didelis.

Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 05 10, 09:33)
O jum ne dzin? Kas nuo ko storėja ir su kokia figūra vaikšto per gyvenimą? ax.gif

Nu bet tai klausimas, kuris tokioje temoje beprasmis. Jei tema apie svorį, tai apie jį ir kalbam (savo, kaimyno, TV zviazdos ar dar šiaip teoriškai). Ir tai nereiškia, kad tom, kas rašo, labai rūpi kas su kokia figūra vaikšto (ar guli, kai jau paeit per sunku).
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 05 13, 08:12)
del padidejusio kraujospudzio ir antsvorio nekyla man klausimu. man klausimu kyla apie sita Jusu teorija  g.gif

Aš supratau, ko klausi. Beje, teorija ne mano biggrin.gif Sakau, kažkada kažkur skaičiau, jau tikrai nepasakysiu kur. O idėja tokia, kad jeigu žmogui su kraujagyslių sistema ne viskas tvarkoje (per mažas spaudimas irgi liga), todėl jis ir turi padidintą tikimybę užsidirbt per hipertenziją. Nežinau, kiek tame tiesos, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 05 13, 08:19)
Nu bet tai klausimas, kuris tokioje temoje beprasmis. Jei tema apie svorį, tai apie jį ir kalbam (savo, kaimyno, TV zviazdos ar dar šiaip teoriškai). Ir tai nereiškia, kad tom, kas rašo, labai rūpi kas su kokia figūra vaikšto (ar guli, kai jau paeit per sunku).

Vienas geriausių klausimų užduotų šioje temoje. Toms, kas jį suprato žinoma biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu nepasisakyti del to kraujospudzio. Visiska nesamone. As kenciu visa gyvenima nuo per mazo. O svoris labai mazas, mazesnis nei norma tikrai. Del jo irgi kenciau, dabar susitaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauvage @ 2013 05 13, 22:19)
Negaliu nepasisakyti del to kraujospudzio. Visiska nesamone. As kenciu visa gyvenima nuo per mazo. O svoris labai mazas, mazesnis nei norma tikrai. Del jo irgi kenciau, dabar susitaikiau smile.gif

Ar žinot, ką reiškia sąvoka "tikimybė"? biggrin.gif
Čia jeigu man buvo postas apie kraujospūdį. biggrin.gif
Atsakyti
Jau vien džiaugsmas, kai įlendi į mylimą suknelę, į kurią prieš pusmetį neįsibraškinai, vien ką reiškia thumbup.gif Verta 4u.gif
Atsakyti