QUOTE(Naminė @ 2013 05 09, 15:05)
nu vat kažkaip nenorėjo ilgai išnykti,o dabar vasarą nuo karščio taip ir tinksta kojos.
Žinot mielos komentatorės-aš manau kad mes nukrypom nuo temos.Todėl manau ,kad analizuoti mano sveikatos būklę čia netinka.Tik paminėsiu -depresija nesergu,bet dėl pamažinto kraujospūdžio dažnai jaučiu nuovargį,ir tuomet mieliau renkuosi ramius užsiėmimus,nei aktyvų sportą.Tikrai teisi carlet-netgi pažįstant žmogų kartais nei neįtari kokių jis turi ar neturi problemų,o čia forume konstatuoti apie kitą yra per drąsu.
Žinot mielos komentatorės-aš manau kad mes nukrypom nuo temos.Todėl manau ,kad analizuoti mano sveikatos būklę čia netinka.Tik paminėsiu -depresija nesergu,bet dėl pamažinto kraujospūdžio dažnai jaučiu nuovargį,ir tuomet mieliau renkuosi ramius užsiėmimus,nei aktyvų sportą.Tikrai teisi carlet-netgi pažįstant žmogų kartais nei neįtari kokių jis turi ar neturi problemų,o čia forume konstatuoti apie kitą yra per drąsu.
Jeigu tikrai norit spręsti problemą, o ne tik teisintis, tai galiu pasakyti, kad fizinis aktyvumas jums šiuo atveju pagelbėtų. Man kojos irgi tinsta (tik ką apsiaviau basutes ir tai pastebėjau), padeda ledinio vandens vonelės ir kojos aukštai, mankšta tikrai ne paskutinėj vietoj. Ir išsitirkit inkstus.
Spaudimas mano visą gyvenimą buvo labai mažas, retkarčiais būna netgi taip, kad guliu lovoj, lyg ir galėčiau atsikelt, bet negaliu nei psichologiškai, nei fiziškai, neturiu jėgų. Sportas čia irgi padeda, nes jis viską išjudina, suteikia energijos. Todėl klaida rinktis ramų užsiėmimą, nes sau nepadedat.
Ir tik nesakykit, kad didelis antsvoris gali būti tik nuo skysčių kaupimosi... Nesąmonė. Na gerai, du litrai, trys kokie, bet jeigu antsvoris skaičiuojamas dešimtimis kg?