Įkraunama...
Įkraunama...

Ar verta lieknėti

QUOTE(Malena @ 2013 05 20, 17:41)
Kažkas čia jau teisingai buvo parašęs kad pusrytiniai norai priklauso nuo vakarienės nemaža dalim. Ir apskritai nuo visos dienos mitybos, skysčių suvartojimo.

Su antra pastraipa drinks_cheers.gif

Vakarienė mano vėliau nei įprasta. Bet kitaip neišeina. Nebent išvis nevalgyt biggrin.gif
Tai ir sakau, mano mitybos planas pritrauktas maksimaliai prie mano gyvenimo viražų, kad galvos sukti kuo mažiau reikėtų biggrin.gif

Jei dirbčiau (ar nedirbčiau) namie tai jo, mielai valgyčiau pusryčius 11val, 14 val pietaučiau ir 18 val vakarieniaučiau...deja deja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 20 gegužės 2013 - 17:01
Nėra jokio skirtumo, kada valgyti, svarbu bendrai suvartotas kalorijų kiekis per parą...kai būna labai karšta, aš nevalgau visą dieną ničnieko, o vakare, apie 9 sušveičiu didžiulį karbonadą su fri bulvėm, ir svoris krenta, kaip pasiutęs... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 05 20, 16:56)
Mylimuke, dėjau aukščiau straipsnį, bet pasikartosiu:

Tašėm apsikrovus vaikštau ne tik todėl, kad lieknėt norisi (nebesinori šiuo metu jau), bet ir dėl to, kad norisi valgyt sveikesnį maistą, nekimšti į save šlamšto, t.y. geriau būsiu nešulinis arklys su 5 skirtingais indeliais negu kioskely nusipirksiu bandelę ir šokoladą. Nesu pamišusi dėl šilto maisto, mano racioną daugiausia sudaro pieno produktai ir vaisiai, bet čia kaip kam, pagal pomėgius. Vis tik manau, kad jei nėra šilto, geriau kad ir menkesnis šaltas ir sveikas užkandis negu nieko.

QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 20, 20:18)
Nėra jokio skirtumo, kada valgyti, svarbu bendrai suvartotas kalorijų kiekis per parą...kai būna labai karšta, aš nevalgau visą dieną ničnieko, o vakare, apie 9 sušveičiu didžiulį karbonadą su fri bulvėm, ir svoris krenta, kaip pasiutęs... biggrin.gif

biggrin.gif Greit pradės krist plaukai ir dantys.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 20, 21:31)
Tašėm apsikrovus vaikštau ne tik todėl, kad lieknėt norisi (nebesinori šiuo metu jau), bet ir dėl to, kad norisi valgyt sveikesnį maistą, nekimšti į save šlamšto, t.y. geriau būsiu nešulinis arklys su 5 skirtingais indeliais negu kioskely nusipirksiu bandelę ir šokoladą. Nesu pamišusi dėl šilto maisto, mano racioną daugiausia sudaro pieno produktai ir vaisiai, bet čia kaip kam, pagal pomėgius. Vis tik manau, kad jei nėra šilto, geriau kad ir menkesnis šaltas ir sveikas užkandis negu nieko.
biggrin.gif  Greit pradės krist plaukai ir dantys.

Kažkokios fazės mėnulio ne tokios biggrin.gif Rašau, kad valgau tik namie gamintą maistą, bet pietauju mokykos valgykloje, kur tiekia kokybišką, neriebų ir šviežiai pagamintą maistą, o man įrodinėja, kad ėdu belenkokį šūdą - kioskelio bandelę ir šokoladą. Dar turbūt kebabus ryju diena iš dienos biggrin.gif nu pipec... lotuliukas.gif
Papildyta:
Plaukai ir dantys krenta nuo chroniško nevalgymo, o ne nuo netolygaus maisto paskirstymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 20 gegužės 2013 - 22:20
QUOTE(Marla @ 2013 05 20, 23:19)
Kažkokios fazės mėnulio ne tokios biggrin.gif Rašau, kad valgau tik namie gamintą maistą, bet pietauju mokykos valgykloje, kur tiekia kokybišką, neriebų ir šviežiai pagamintą maistą, o man įrodinėja, kad ėdu belenkokį šūdą - kioskelio bandelę ir šokoladą. Dar turbūt kebabus ryju diena iš dienos biggrin.gif nu pipec...  lotuliukas.gif
Papildyta:
Plaukai ir dantys krenta nuo chroniško nevalgymo, o ne nuo netolygaus maisto paskirstymo.

Nu tai liuks drinks_cheers.gif

Krenta nuo vitaminų ir mineralų trūkumo, o visų reikiamų su bulvėm fri tikrai negausite. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyšniažiedė @ 2013 05 20, 20:18)

idomu kiek organizmas taip temps doh.gif
Atsakyti
Temps ilgai, nes anot Jūsų išeina, kad organizmas toks tamagočis, kuriam privaloma pagal valandas kiekvieną porciją atseikėt.
Vyšniažiedė teisi, iš esmės svarbus kalorijų/ judesio santykis- kada jos suvartojamos - nėra tiek svarbu, svarbiau žiūrėti kokiu pavidalu.
Mitybos planas nėra nereikalingas dalykas, ypač kuomet padeda išvengti alkio priepuolių, nereikalingo apsipirkimo ar apsivalgymo bet kuo iš eilės. Man tai nebeaktualu, todėl klausau tiesiog savo organizmo kaip ir kada valgyti, lygiai kaip Vyšniažiedė. Karšta- nesinori? Tai kam brukt kažką. Užsinori ir pavalgai.

Žodžiu, mielos damos, ginčytis beprasmiška, pernelyg skirtingi požiūriai, per daug kategoriškumo. Laimės ir meilės Jums, o lieknėju toliau pagal savus principus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 05 21, 09:45)
Žodžiu, mielos damos, ginčytis beprasmiška, pernelyg skirtingi požiūriai, per daug kategoriškumo. Laimės ir meilės Jums, o lieknėju toliau pagal savus principus biggrin.gif

beprasmiska gincytis su zmonem, kurie ne zino, o tiesiog mano.

As tikrai nematau reikalo gincytis su zmogum, kuris sako, kad labai gerai yra nevalgyti visa diena, o vakare prikirst karbonadu su fri bulvem ir tai organizmui nekenkia doh.gif koks tikslas diskutuot su tokiu zmogum ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 21 gegužės 2013 - 08:55
QUOTE(mylimuke @ 2013 05 20, 20:31)
biggrin.gif  Greit pradės krist plaukai ir dantys.

dantys vietoj, plaukų kiekiu tikrai nesiskundžiu, net nežyla žalčiai lotuliukas.gif
Gi rašiau, kad, kai labai karšta, nu tai kiek taip trunka? Savaitę kokią, nu dvi....ko jiems kristi, gi vakare mėsos įvarau,daržovių , dar pyrago gabalą...viskas , kas reikia pareina biggrin.gif

Aš nesakau, kad tai gerai, aš tik sakau, kad jei man nesinori, tai kam valgyti? Vakare noriu- valgau, o svoris krenta. Čia ne dieta, čia tik iliustracija, kad nesvarbu, kada valgai, svarbu kalorijų kiekis per parą. Čia dėl lieknėjimo.
O, kad sveikiau dažnai ir po truputį- tai tiesa. Bet tema apie lieknėjimą, ne apie sveiką gyvenseną rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyšniažiedė: 21 gegužės 2013 - 09:34
O cia atsakymas i "apversta" temos klausima " ar vera storeti del myloimojo" bigsmile.gif biggrin.gif

Vyras buvo neištikimas savo mylimajai dėl to, kad ji svėrė tik 90 kilogramų

Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/...2#ixzz2TuWBxCvq

Tačiau mergina ir nebūdama indų virtuvės gerbėja suvalgė viską, stengdamasi įtikti mylimajam.

jau per pirma pasimatyma prisirijo bele kiek, kad tik itiktu mylimajam... moterys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2013 05 21, 08:45)

Na pagaliau. 4u.gif
As vis speliojau, kiek dar ilgai teisinsites? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FenZen @ 2013 05 21, 10:50)
As vis speliojau, kiek dar ilgai teisinsites?  rolleyes.gif

man tas pats idomu buvo smile.gif
Atsakyti