Kai buvo karštos dienos saviškį , kuriam 6 mėn. palaikiau be kepurytės, ir nieko neatsitiko. Manau kaip tik vaikus grūdinti reikia, aišku neperlenkiant lazdos. Jei didelis vėjas ir didesniam vaikučiui reikia kepurytės su ausytėm, bet jei lauke geras oras, šilta, nedidelis vėjukas - manau nieko neatsitiks.
Mano sūnelis, kai keičiu pampersą, neprieštarauja, nerėkia, tik labai kojytėm spardosi, sukiojasi į visas puses patenkintas- sunku tiesiai uždėti. O kepurių tai nemėgsta, jei jos be raištelių - tai nusišypso mamai, aikčiojančiai, koks gražus kūdikis, ir be vargo nusitraukia.
Šiaip rengtis nemėgėjas, bet kenčia vyriškai - be ašarų
Šiaip rengtis nemėgėjas, bet kenčia vyriškai - be ašarų

Maniškis nekenčia rengtis, ypač po vonios ir į lauką, ypač kepurių nekenčia

Maniskis pradzioje irgi nekente pamperso keitimo. Kas keista, maudytis pamego nuo pat pirmo karto. Tai pirmas dvi savaites (kol nedaviau ciulptuko), tiesiog kiekviena karta kesdavau baisu klyksma ir spardymasi. Nepadejo nei glostymai, nei kalbos, nei zaisliukai. Is vonios iseidavau slapia. Po to iki kokio menesio nuramindavau tik su ciulptuku
. Kazkur menesio amziaus pradejo dometis zaisliukais. Tai rengdavau su zaisliukais. O dabar (jau 2 menesiai su trupuciu) beveik visai neverkia. As ji pakalbinu, pradeda juoktis, tai taip ramiai ir pakeiciu, bekalbedama su juo.

Na maniskiui pampersu keitimas ir visokios kelnes tai visia priimtinas dalykas,bet kai reikia ka uzvilkt per galva,tai jau nepatinka.
O jau kepuriu tai visai nekencia.

Nezinau,ka ne taip darau-kazkoks kosmaras
pamperso keitimas-tik nuimu,o mazoji tik ant pilvo ir begte ropot kuo toliau...toliau pagavus klyksmas,asaros,jau spirti ismoko...tai taip

prieš 3 mėnesius aš pradėjau šią temą
Dabar galiu pasakyti, kad viskas praktiškai susitvarkė, iki paskutinių dienų negalima buvo uždėti ką nors per galvą, bet dabar ir bodžiukus naudojam. Padėjo - barštukai, žaisliukai, kai pradėjo į juos reaguoti, tapo įmanoma atitraukti jo dėmesį nuo nemalonaus dalyko
jei vaikas labai ne nuotaikoj, ypač tai naktį - duodu čiulptuką

jei vaikas labai ne nuotaikoj, ypač tai naktį - duodu čiulptuką

mum pampersu keitimas ir maudymasis tai didziausias kosmaras
Maziuke zviegia kiek jegu turi ir niekas nepadeda, tikiuosi isaugs

manoji kai keistis pampersa reikia,tai nerekia.Ji tik labai pyksta kai reikia rengtis per galva ir kai reikia uzsideti kepure.

Maniškė kol buvo mažiukė kažkaip nebijojo rengtis, o dabar
Sauskelnių nebijo keistis, per galvytę rengtis irgi, bet jau rankovių tai nekenčia. Jau atrodo taip aš ją atsargiai rengiu,o klykia kaip skerdžiama
Kartais pavyksta užkalbėti dantį su kokiu žaisliuku, bet šiaip tai beveik visada rėkia, o jai jau greit 7 mėn.

niekada neturėjome tokių problemų
rengtis visada patiko ir kepurytę dedant nesipriešina

QUOTE(Keiti @ 2006 05 27, 11:10)
Maniškė kol buvo mažiukė kažkaip nebijojo rengtis, o dabar
Sauskelnių nebijo keistis, per galvytę rengtis irgi, bet jau rankovių tai nekenčia. Jau atrodo taip aš ją atsargiai rengiu,o klykia kaip skerdžiama
Kartais pavyksta užkalbėti dantį su kokiu žaisliuku, bet šiaip tai beveik visada rėkia, o jai jau greit 7 mėn.

rankoves mums taippat nepatinka