Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

Mano mazutei labai patinka, galetum visa diena nurengt, aprengt. Tai mes ir juokemes:- manikene auga. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano dukrytei oi kaip nepatinka regtis,tokias dūdas paleidžia ypač kai kepuryte dedu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,Vakar atradau naują būdą kaip aprengti vaiką kad jis to nė nepastebėtų. 4u.gif Padėjau šalia jos mobilų ir paledau muzikytę taip užsispoksojo, kad net nesureagavo nei į kepurytę, nei į megztinuką thumbup.gif Okoncertus darydavo oj oj oj... blink.gif ir paskui nuramint nebūdavo įmanoma. Tai vat pabandykit kuri dar taip nebandėt aprenginėt drinks_cheers.gif
Atsakyti
Musu sunelis buna ramus jei ji pakalbinam, tai tada nei verkia, nei pyksta wub.gif Bet jei jau buna gerokai isalkes, tai tada jau niekas nepades biggrin.gif Ojojoi kaip dainuoja blush2.gif
Atsakyti
Mums 8men.,bet kai buvo labai siltos dienos ,22-24laipsniai tai ejome tik su skaryte arba su vasarine kepuryte,kuri tik dalinai denge ausytes,kolkas problemu neturim,tikiuosi taip ir liks,nes sirgti mes nenorim jokiu budu.
Atsakyti
Pritariu visoms mamytems, kad atsarga gedos nedaro, juk mazu vaikiuku ausytes labai jautrios, tai manau geriau pasisaugoti, nei paskui griauztis, kai vaikutis serga. g.gif
Atsakyti
as savo vaikucio ausytes labai saugojau iki kokiu 1.5m.nes kai viena karta buvo ausu uzdegimas daugiau rizikuoti tikrai nenorejau.manau kad kepuryte butina,nes lauke tikrai nera silta,o ir vejas.maniskiui dabar 2.3m bet vejuota diena dedam kepure kad apsaugotu ausis
Atsakyti
vasarą svarbiausia apsauga galvytei nuo saulės. nertos kepuraitės tam labiausiai tinka, nes galva nesunta, arba plono audinio pvz batisto, oi kaip gražu,

bet su tuo ausu dangstymu manau dažnai persistengiama doh.gif , jei vėjas tikrai smarkus kad net noris pačiam ausis slėpti, tai manau būtina kepurytė gerai dengianti ausis, bet jei vėjo nėra, arba jis šiltas ir lengvas, o lauke +17 ir daugiau, tai pagailėkim vaikų, juk pačiom tai nesinorėtų tokiu oru su kepure būti

baisu žiūrėti kad ir vakar vaikas su šilta striuke megzta kepure ir kapišonu doh.gif

bet kurioj situacijoj svarbiausia blaivas protas ir sveika nuovoka, o kraštutinumai niekada į sveikatą neišeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes neturim problemu kaip reikia persirenkti net jiems patinka tik nemėgsta labai šiltai
Atsakyti
mano mazoji kartais su malonumu rengiasi, o kartais tai smarkiai daunuoja lotuliukas.gif ax.gif priklauso jai nuo nuotaikos, nuo to ar kalbinam ja ar ir pan. kartais su kokiu zaisliuku uzsizaidzia tada jau nepastebi kaip buna aprengta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano maziukas rengtis ir pampersu keistis nemego iki menesio laiko.O dabar tik juokiasi,krykscia ir net patinka kai mauni ka nors per galva biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu, kad kepurytes reikia. Mums geriausia plona kepuryte su raisteliais kai silta - vienintelis budas islaikyti kepure ant galvos, nes kitaip nusiima smile.gif.
Atsakyti