po maudyniu labiausiai nemegsta rengtis ir dar kai i lauka ruosiames eiti, nemegsta kepurytes ir kombinzono

Laukiuosi pirmagimio
busiu jauna mamyte
Aukledavau draugiu pirmagimius,bet kai suzinojau,kad pati laukiuosi esu pasimetusi
nerimauju del daugelio dalyku,mano angeliukas gims vasara ir as nerimauju,kaip ji reikes aprenkti? Vesiau ar silciau? Ar galite man patarti...

nu karsta vasaros diena ar butu galima vient po bodziuku????
ir seip labai nerimauju ar neaprenksiu per siltai ar vesiai....

QUOTE(mettta @ 2009 12 21, 16:57)
po maudyniu labiausiai nemegsta rengtis ir dar kai i lauka ruosiames eiti, nemegsta kepurytes ir kombinzono 

analogiskai, tik po maudyniu visada laaaaabai nori valgyt, ir nesvarbu, kiek laiko praejo nuo ankstesnio valgio

galiu ir as prisideti prie sitos diskusijos...kai suzinojau, kad esu nescia..o db zinau mazdaug kada gimdysiu, tai bus vasara ir kaip reikes maziuka parsivesti...kokius rubeliais aprengti, ar uzteks rinkinuko i kuri ieina bodziukas, kelnytes, svarkelis ir vokelis?
Mano dukrytei greit 3 men. Rengtis mums nera kancia, bet va kepure, tai labai
nemegsta
nemegsta

QUOTE(Kačia @ 2009 12 29, 01:56)
Mano dukrytei greit 3 men. Rengtis mums nera kancia, bet va kepure, tai labai
nemegsta
nemegsta

Mes taip pat iki siol nedraugaujame su kepurytemis

Mes dabar labai pergyvenam,bet kai jau turesim savo angeliukus viskas issispres savaime manau
tikrai aprenksim savo vaikuti,ar ne per vesu tikrinsi ranku temperatura,ar ne per karsta tikrinsim nugaryte

QUOTE(barbiki @ 2009 12 29, 19:40)
Mes dabar labai pergyvenam,bet kai jau turesim savo angeliukus viskas issispres savaime manau
tikrai aprenksim savo vaikuti,ar ne per vesu tikrinsi ranku temperatura,ar ne per karsta tikrinsim nugaryte 

joa suprantu ir tai, kai jau turesim maziuka, tada viska pacios atrasim savyje...o jei ka cia juk daug patareju yra

sveikinu busimas mamas
vasara jei karsta tai uztenka tik bodziuko ir uzklotuko plono leliukui, o jei vesiau tai aprengsit silciau , nugi pamatysit pagal ora, nereikia nieko bijoti, kai tampi mama daugelis dalyku savaime issisprendzia

vasara jei karsta tai uztenka tik bodziuko ir uzklotuko plono leliukui, o jei vesiau tai aprengsit silciau , nugi pamatysit pagal ora, nereikia nieko bijoti, kai tampi mama daugelis dalyku savaime issisprendzia

Sveikinu būsimas mamas.
Manau, jog mažiausiai dabar reiktų nerimauti, kaip aprengsite mažylį - tai savaime išsispręs. Juk dabar neplanuojate ką ir pačio vasarą rengsitės. o patarimas paprastas - kūdikį reikia rengti kaip kad rengiesi pati + dar vienas rūbelis (jį gali atstoti lengvas apklotukas).
Manau, jog mažiausiai dabar reiktų nerimauti, kaip aprengsite mažylį - tai savaime išsispręs. Juk dabar neplanuojate ką ir pačio vasarą rengsitės. o patarimas paprastas - kūdikį reikia rengti kaip kad rengiesi pati + dar vienas rūbelis (jį gali atstoti lengvas apklotukas).