Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

svarbiausia nesijaudinti biggrin.gif
Kudikiui uzteks ir tokios aprangeles, o naujagimi aprengsi siek tiek silciau,nes jiems reikalinga didesne siluma.Rugpjucio pradzioje savo angeliuka is ligonines parsiveziau su kostiumeliu (bodziukas, bliuskyte ilgomis rankovemis ir sliaustinukai) +koijnytes+ kepuryte+ apklojau. Ir patikek tikrai nebuvo net i ta puse kad sukaistu. Veliau silumos poreikis jiems mazeja. Aisku ir vasara oras orui nelygus
Atsakyti
Taip vakar buvau gimdymo namuose-pamokelese. Ir suzinojau,kad naujagimiai labai megsta siluma. Tai,kad ir vasara reikia aprengti siltai. Sesute pasakojo,kad vakar gimes mazylis yra ant tiek aprengtas,kad jo tik nosyte tesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbiki @ 2009 12 31, 13:03)
Taip vakar buvau gimdymo namuose-pamokelese. Ir suzinojau,kad naujagimiai labai megsta siluma. Tai,kad ir vasara reikia aprengti siltai. Sesute pasakojo,kad vakar gimes mazylis yra ant tiek aprengtas,kad jo tik nosyte tesimato smile.gif

ir kiek jei ne paslaptis moki uz pamokeles gn?
Atsakyti
pagal "taisykles" mažiukus reikia rengt taip kaip rengiesi pati plius vienas papildomas sluoksnis ( t.y drabužis) o šiaip viską jausi ir žinosi kai gims mažulis.
Atsakyti
Mano maziukas irgi gime vasara 000189.gif Tai siltai aprengtas jisai buvo tik I para po gimdymo, i vsio! tongue.gif Paskui rengiau sluoksniu daugiau nei as pati, o dabar is vis namuose as labiau apsirengusi nei jis lotuliukas.gif
Tai tik is dalies tiesa, kad kudikiai megsta siluma, perkaitimas jiem yra zymiai pavojingesnis, nei vesesne temperatura smartass.gif
As rengiu vaika kuo vesiau (aisku proto ribose) ir zinot, jisai ant tiek priprato, kad jei tik cut silciau, zandukai paraudonoja, is karto pradeda zyrzt doh.gif
Atsakyti
Nieko nemoku smile.gif Man pasiule eiti gydytoja,bet cia aisku mano pasirinkimas. Tose pamokelese daug ka suzinai,bei supazindina su palatomis,kurios mokomos ir kurios ne. smile.gif Greitai supazindins ir su gimdykla,kur pasauli isvys mano mazas stebuklas soske.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2009 12 29, 01:56)
Mano dukrytei greit 3 men. Rengtis mums nera kancia, bet va kepure, tai labai
nemegsta schmoll.gif

Maniskis irgi toks pat buvo, bet kai jau suejo metukai tai jau pats sau kepure maukslina ir dabar laba jam kepurytes nesiot patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2004 12 15, 09:31)
ar ligoninėj ir pirmom savaitėm nuo gimimo ar gal dar ilgiau dedat mažiukams kepurytes, ar ne, ar dedat tik po maudymo  g.gif

tik po maudimo ir trumpam ax.gif
Atsakyti
Mum iki 3 men su rengimusi buvo viskas l.puiku, bet po to, iki dabar tai biggrin.gif Na leidzia uzdeti kelnytes, pedkelnytes, nieko, bet kai ateina eile megstinukui, ar marskinukam, tai muistosi , rekia..=] isitempia visa =] o jau kombinzonas ir kepure... doh.gif biggrin.gif as iskart pasiruosiu grojanciu zaislu,kad tik demesi jos nukreipti kaipnors =]
Atsakyti
Mano vaikinui nuo gimimo iki dabar, o jau tuoj vieneri, rengtis yra baisiausias dalykas doh.gif
Atsakyti
as pora savaiciu kepuryte maudavau, o dbr tik po maudyniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2010 01 03, 05:34)
Mum iki 3 men su rengimusi buvo viskas l.puiku, bet po to, iki dabar tai  biggrin.gif  Na leidzia uzdeti kelnytes, pedkelnytes, nieko, bet kai ateina eile megstinukui, ar marskinukam, tai muistosi , rekia..=] isitempia visa =] o jau kombinzonas ir kepure... doh.gif  biggrin.gif  as iskart pasiruosiu grojanciu zaislu,kad tik demesi jos nukreipti kaipnors =]

Mum ir taip pat, kol masesnis buvo tik su kepere vargo buvo, labai nepatiko. O dabar doh.gif siaubas.. Bet ir pasiruosim zaislu, kad demesi nukreipti. Siaip tai leidziam daznai tik su maikute ir pamperiu ar be jo pagulet, tai vienas ir beveik valande gali issbut smile.gif
Atsakyti