mums neorologė sakė, kad kūdikiams nepatinka dėtis kepuryčių nes jie instingtyviai saugo galvytę.
tai jau tikrai, maziai saugo savo prota
maniskiui baisesnio dalyko pasaulyje nera nei kepure
labai megsta but nuogas
nezinau kas bus kai uzaugs

Neskaiciau visos temos, kaip jus rengiate namie, kai yra +20 ?
Skaitau ir baisu daros, mano mergytė kolkas tfu tfu neblogai rengiasi, na nebent ilgai užtrunku su oro vonelėmis ir labai išalgsta, tai laukia nesulaukia kada aprengsim ir duosim pienelio, bet kažkaip paskaičius atrodo kad gali viskas pasikeist, keičiasi tie mūsų mažiukai

Mano maziukas nemegsta rengtis po maudyniu ir kai ruosiames i lauka. o siaip gan ramiai persirenginejam. Kepuryte visada dedu po maudimo. ir miega visa nakti jis tada su ja.
QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 27, 01:09)
Mano maziukas nemegsta rengtis po maudyniu ir kai ruosiames i lauka. o siaip gan ramiai persirenginejam. Kepuryte visada dedu po maudimo. ir miega visa nakti jis tada su ja.
Kepure turbut daugumos leliuku siaubas

Mano maziukas irgi toks pat, kai reikia kepure detis ar rengtis, tai jau parodo koki skardu balsa turi, pasirodo jie visi tokie

Maniškis ir gimė vasarą, tai būdavo aprengtas bodžiuku ilgom rankovytėm, švarkiuku, tapukais, kepuryte, pirstinytėm ir į vokelį
O kai iš ligoninės vežėmės namučio, oras buvo vėsokas, tai dar džemperiuka aprengiau. Tokiem mažuliukam labai karšta tikrai nebus, juk nepaliksit su trumpom rankovėm. Juolab, kad mūsų vasaros, tikrai nėra karštos

QUOTE(Dzolina @ 2010 03 17, 13:27)
Maniškis ir gimė vasarą, tai būdavo aprengtas bodžiuku ilgom rankovytėm, švarkiuku, tapukais, kepuryte, pirstinytėm ir į vokelį
O kai iš ligoninės vežėmės namučio, oras buvo vėsokas, tai dar džemperiuka aprengiau. Tokiem mažuliukam labai karšta tikrai nebus, juk nepaliksit su trumpom rankovėm. Juolab, kad mūsų vasaros, tikrai nėra karštos 

Na dabar tai manau susitvarkysiu

kai laukiaus ir man buvo tokiu klausimu,bet gimus leliui tokiu minciu nebera,tiesiog ziuri pagal ora. as ir per daug siltai nerengiu,grudinu siek tiek

QUOTE(Linulee @ 2010 03 19, 20:14)
kai laukiaus ir man buvo tokiu klausimu,bet gimus leliui tokiu minciu nebera,tiesiog ziuri pagal ora. as ir per daug siltai nerengiu,grudinu siek tiek 

antram vaikuciui bus kur kas lengviau ir rubelius pirkti ir rengti jau zinosim kaip. buvo tu kliurku... bet viskas ismokstama... nepamainomi drabuzeliai bodziukai trumpom ir ilgom rankovytem, taip pat sliauztukai
man ju reikejo nuo pat pirmu dienu...