Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie aprangą ir rengimąsi

mums neorologė sakė, kad kūdikiams nepatinka dėtis kepuryčių nes jie instingtyviai saugo galvytę.
Atsakyti
tai jau tikrai, maziai saugo savo prota biggrin.gif maniskiui baisesnio dalyko pasaulyje nera nei kepure blink.gif labai megsta but nuogas lotuliukas.gif nezinau kas bus kai uzaugs blush2.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, kaip jus rengiate namie, kai yra +20 ?
Atsakyti
Skaitau ir baisu daros, mano mergytė kolkas tfu tfu neblogai rengiasi, na nebent ilgai užtrunku su oro vonelėmis ir labai išalgsta, tai laukia nesulaukia kada aprengsim ir duosim pienelio, bet kažkaip paskaičius atrodo kad gali viskas pasikeist, keičiasi tie mūsų mažiukai smile.gif
Atsakyti
Mano maziukas nemegsta rengtis po maudyniu ir kai ruosiames i lauka. o siaip gan ramiai persirenginejam. Kepuryte visada dedu po maudimo. ir miega visa nakti jis tada su ja.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 27, 01:09)
Mano maziukas nemegsta rengtis po maudyniu ir kai ruosiames i lauka. o siaip gan ramiai persirenginejam. Kepuryte visada dedu po maudimo. ir miega visa nakti jis tada su ja.

Kepure turbut daugumos leliuku siaubas smile.gif musiskis jos irgi baisiai nemėgsta detis. Tai pries lauką ir po maudynių reik klyksmu klausytis. Tik po maudynių jie greit baigiasi o va pries laukuti dar ir didžiausias priesas kombinezonas laukia. Uj tie leliukai tikri gudruciai! Viską jie supranta kas ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WanillaSky: 14 kovo 2010 - 22:16
Mano maziukas irgi toks pat, kai reikia kepure detis ar rengtis, tai jau parodo koki skardu balsa turi, pasirodo jie visi tokie lotuliukas.gif smile.gif
Atsakyti
Maniškis ir gimė vasarą, tai būdavo aprengtas bodžiuku ilgom rankovytėm, švarkiuku, tapukais, kepuryte, pirstinytėm ir į vokelį biggrin.gif O kai iš ligoninės vežėmės namučio, oras buvo vėsokas, tai dar džemperiuka aprengiau. Tokiem mažuliukam labai karšta tikrai nebus, juk nepaliksit su trumpom rankovėm. Juolab, kad mūsų vasaros, tikrai nėra karštos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzolina @ 2010 03 17, 13:27)
Maniškis ir gimė vasarą, tai būdavo aprengtas bodžiuku ilgom rankovytėm, švarkiuku, tapukais, kepuryte, pirstinytėm ir į vokelį  biggrin.gif    O kai iš ligoninės vežėmės namučio, oras buvo vėsokas, tai dar džemperiuka aprengiau. Tokiem mažuliukam labai karšta tikrai nebus, juk nepaliksit su trumpom rankovėm. Juolab, kad mūsų vasaros, tikrai nėra karštos  bigsmile.gif

Na dabar tai manau susitvarkysiu lotuliukas.gif susimasciau kai pastojau,kaip bus su rubeliais g.gif o dabar tai sypteliu lotuliukas.gif
Atsakyti
kai laukiaus ir man buvo tokiu klausimu,bet gimus leliui tokiu minciu nebera,tiesiog ziuri pagal ora. as ir per daug siltai nerengiu,grudinu siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2010 03 19, 20:14)
kai laukiaus ir man buvo tokiu klausimu,bet gimus leliui tokiu minciu nebera,tiesiog ziuri pagal ora. as ir per daug siltai nerengiu,grudinu siek tiek  smile.gif

drinks_cheers.gif As irgi vis galvodavau kaip rengsiu, kaip nagus kirpsiu, kaip maudysiu ir t.t. Kai gime, nebegalvojau. Tiesiog reikejo kazka daryti, tai ir dariau intuityviai wink.gif
Atsakyti
antram vaikuciui bus kur kas lengviau ir rubelius pirkti ir rengti jau zinosim kaip. buvo tu kliurku... bet viskas ismokstama... nepamainomi drabuzeliai bodziukai trumpom ir ilgom rankovytem, taip pat sliauztukai ax.gif man ju reikejo nuo pat pirmu dienu...
Atsakyti