Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(linuke79 @ 2011 03 30, 09:04)
Na, gal si menesiuka pasiseke ax.gif  wub.gif lauksiu naujienu mirksiukas.gif

labai tikiuosi, kad stebuklas pasibelstu i musu namus wub.gif bet bijau, vel prisivajoti ir vel nusivilti, bet jei iki sav mmm neatbeldes, reiks gadint testuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar galit man pakomentuoti OT?
kaip suprantu skaityti ,kaip neigiama (realiai ryskesni,neisejo nufotografuoti tinkamai).
Bet kodel tada vaiduokliauja,per jautrus testai?
Ciklas nereaguliarus 40+ d.
user posted image
nesitestavau 23,24cd 4u.gif sakyciau ,kad O gal ''prazioplinau'',bet vistiek g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Leta*: 30 kovo 2011 - 12:35
Kiek dienų Tavo mėmių ciklas? Kad ieškai O 27-tą dieną... g.gif
Mano, pvz. 24 dienos, tai O būna 12-14 dieną.
Ar matavai kada bazinę temperatūrą? Tada pagal kreivę matytum, kada Tau priklauso O.
O šitie testai dažnai biški vaiduokliauja, nekreipk dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2011 03 30, 14:53)
Kiek dienų Tavo mėmių ciklas? Kad ieškai O 27-tą dieną...  g.gif

nereaguliarus 40+ dienu doh.gif,kiek zinau tuomet reikia imti trumpiausia -butu 39cd, todel ir ieskot pradejau nuo 19 doh.gif .
BT neseku schmoll.gif g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Leta* @ 2011 03 30, 15:50)
nereaguliarus 40+ dienu  doh.gif,kiek zinau tuomet reikia imti trumpiausia -butu 39cd,  todel ir ieskot pradejau nuo 19  doh.gif .
BT neseku  schmoll.gif  g.gif .

Man irgi taip buvo, vaiduokliavo, vaiduokliavo ir dingo, ir supykusi nebedariau is vis blush2.gif , man kitame forume paaiskino, kad ov, kai is tu testuku pati ryskiausia juostele yra smile.gif nezizinau kiek tame tiesos g.gif
Mano ciklas nereguliarus iki 40d , bet pradejau nuo 11 dienos, norejau, kad nepraleisciau, bet jais likau nepatenkinta, o brangiems nenoriu leisti pinigeliu, kol mmm nesusitvarkys wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu viena klausimuka. O ot galima darytis bet kurio paros metu ar tik rytais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4Mika: 01 balandžio 2011 - 14:51
QUOTE(4Mika @ 2011 04 01, 15:51)
Sveikos merginos. Turiu viena klausimuka. O ot  galima darytis bet kurio paros metu ar tik rytais?  ax.gif

Rekomenduojama po pietu smile.gif
Atsakyti
Galima daryti nuo 10-20 val.Ir tik ne surytiniu slapimu
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 04 02, 09:49)
Galima daryti nuo 10-20 val.Ir tik ne surytiniu slapimu

Aciu, sito nezinojau doh.gif vakar ir siandien su rytiniu pagadinau jau, pabandysiu dar veliau. O dar tada vienas klausimelis jei galima? blush2.gif Ar ovitrelis turi itakos rezulatui?
Atsakyti
Laba,

QUOTE(vestallsim @ 2011 03 30, 22:47)
Man irgi taip buvo, vaiduokliavo, vaiduokliavo ir dingo, ir supykusi nebedariau is vis  blush2.gif , man kitame forume paaiskino, kad ov, kai is tu testuku pati ryskiausia juostele yra  smile.gif nezizinau kiek tame tiesos  g.gif
Mano ciklas nereguliarus iki 40d , bet pradejau nuo 11 dienos, norejau, kad nepraleisciau, bet jais likau nepatenkinta, o brangiems nenoriu leisti pinigeliu, kol mmm nesusitvarkys  wub.gif

drinks_cheers.gif as dariau nuo 19cd nes tikrai maniau ,kad be 40 mmm neateis,o pasirodo 29cd sis ciklas buvo doh.gif tai gal as ja ir prazioplinau,nors pagal gleives galeciau teigti kitaip biggrin.gif ,nu zodziu mistika doh.gif tai galvoju kita cikla nuo kelintos cd pradet gadint g.gif
Atsakyti
4Mika,manau ovrilelis turi itakos,. tai tu IUI ruosiesi?
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 04 04, 10:17)
4Mika,manau ovrilelis turi itakos,. tai tu IUI ruosiesi?

nea, kol kas nesiruosiu, siaip zaidziu su testais smile.gif
Atsakyti