Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

Sveikos mergaites gal kuri gali pasakyti kiek reikia imerkus laikyti ivuliacijos testa jei ne kasete , o juostele, kiek sekundziu?instrukcijoje nelabai suprantu, nes pirkau ne LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 03, 08:41)
Sveikos mergaites gal kuri gali pasakyti kiek reikia imerkus laikyti ivuliacijos testa jei ne kasete , o juostele, kiek sekundziu?

bent pas mane 10sek,manau visų panašiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 05 03, 10:01)
bent pas mane 10sek,manau visų panašiai  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, sakykit prasau gal kuri zinot, kodel darant ovuliacijos testus netinka rytinis slapimas?as nuo pirmadienio darau O testus man rodo tik vaiduokli antra juostele arba ne tokia ryskia kaip kontorline g.gif taip suprantu, kad dar nera tos O, nes pagal instrukcija turi buti jos vienodos, arba T juostele ryskesne uz C.
Atsakyti
Labas rytas, kaip jus manot ar naudingi ovuliacijos testai?
Nes as su jai szaidziau 6 men. visada kontroline linija islikdavo ryskesne. O ir apskritai erzindavo kiekviena kart ieskoti tono skirtumu. Nuejau pas kita gin. tai liepe mesti tuos testus (ir bazines temp. matavima, kaip pasenusius metodus), sako pinigu svaistymas, o testai istikruju, ka nori ta rodo. Dabar jau keli metai ju nebedarau. Nors kartais dar knieti nusipirkti, pasidaryti.
Ar kuriai istiesu jie rodo realia ovuliacija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2011 05 18, 09:08)
Labas rytas, kaip jus manot ar naudingi ovuliacijos testai?
Nes as su jai szaidziau 6 men. visada kontroline linija islikdavo ryskesne. O ir apskritai erzindavo kiekviena kart ieskoti tono skirtumu. Nuejau pas kita gin. tai liepe mesti tuos testus (ir bazines temp. matavima, kaip pasenusius metodus), sako pinigu svaistymas, o testai istikruju, ka nori ta rodo.  Dabar jau keli metai ju nebedarau. Nors kartais dar knieti nusipirkti, pasidaryti.
Ar kuriai istiesu jie rodo realia ovuliacija?  4u.gif

man pries 4 metus rode dvi riskias juosteles netgi T juosteles buvo ryskesne uz kontroline, dabar vel juos daryti pradejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 18, 09:15)
man pries 4 metus rode dvi riskias juosteles netgi T juosteles buvo ryskesne uz kontroline, dabar vel juos daryti pradejau blush2.gif

Tau viena karta buvo ryskesne ovuliacijos juostele, ar nuolatos, ta prasme kiekviena cikla?
Beje, kiek zinau gamintojas O testu tik vienas?
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2011 05 18, 09:46)
Tau viena karta buvo ryskesne ovuliacijos juostele, ar nuolatos, ta prasme kiekviena cikla?
Beje, kiek zinau gamintojas O testu tik vienas?

kap surasti tik vienas gamintojas?nu visokiu tu O testu yra (firmu) g.gif as dariau tik pora kartu O testus ir parode ovuliacija.
Atsakyti
QUOTE(siekla @ 2011 05 18, 08:08)
Nuejau pas kita gin. tai liepe mesti tuos testus (ir bazines temp. matavima, kaip pasenusius metodus)

o ką ji pasiūlė vietoj to? g.gif
Atsakyti
Siekla,man niekada nebuvo testine ryskesne uz kontroline verysad.gif , galvoju kad man su ovuliacija ne kas g.gif .Na, bet turiu uzsipirkusi daug, tai ir zaidziu su jais doh.gif
Atsakyti
Linuke,man praeitą mėnesį tas pats buvo,bet su ginekologe radom priežastį,kad nepilnavertė ovuliacija vyksta,nes vieno hormono per daug 4u.gif
Atsakyti
merginos o gal kuri zinot kai pasiridi vaisingos gleives ar tai reiskia kad greitai bus ovuliacija?
Atsakyti