Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(4Mika @ 2011 04 03, 10:28)
Aciu, sito nezinojau  doh.gif  vakar ir siandien su rytiniu pagadinau jau, pabandysiu dar veliau. O dar tada vienas klausimelis jei galima?  blush2.gif  Ar ovitrelis turi itakos rezulatui?

ovitrelis turi itakos, iskart isryskeja juostele, net situ testuku

kur nuotrauka ikelta, tai aiskiai matosi, kad nebuvo O
Atsakyti
Vestallsim, kaip gi tau mergyt sekasi?
Atsakyti
QUOTE(kipsiux @ 2011 03 26, 11:36)
Sveikutes, parduodu 40 ovuliacijos testu jautrumas 20 miu/ml uz 45 Lt ir 10 nestumo testu HCG 10 miu/ml - 15Lt. Kam reikia rasykit i AZ  smile.gif galiu siusti  mirksiukas.gif

OT jau nebeturiu, bet gal vigi kam prireiks 10 nestumo testu HCG 10 miu/ml - 15Lt. 4u.gif
Atsakyti
Ir kur gi visos dinge?Man si cikla vel ryskejo ryskejo ir vel blankti pradejo verysad.gif Antras ciklas be O?Ar cia testuku kalte?
Atsakyti
as pirma karta nusipirkau ovuliacijos testukus smile.gif nors issityrus daktarai tvirtina kad su ovuliacija viskas gerai, taciau pati paeksperimentuosiu, nes ziuriu kad jau 3 metai o dar nera rezultato nestuke.gif o ir pati kartais jauciu kad jos net nebuvo verysad.gif
o kada tiksliai pradeti naudoti? aisku ant pakuotes rasoma mazdaug, bet gal sakau O gali prasideti ir anksciau laiko, arba veliau g.gif mano mm labai reguliarios, atrodo neturetu buti beda, taciau va kaip tik siandien ta diena kada turetu kazka parodyti, o rodo nieko blink.gif
Atsakyti
sveikos,man idomu ar ovuliaciniai testai visada rodo maziau daugiau ryskia antra juostele? ar buna,kad jos isvis nerodo?
Papildyta:
QUOTE(jovitukas27 @ 2011 04 20, 13:43)
as pirma karta nusipirkau ovuliacijos testukus smile.gif nors issityrus daktarai tvirtina kad su ovuliacija viskas gerai, taciau pati paeksperimentuosiu, nes ziuriu kad jau 3 metai o dar nera rezultato nestuke.gif o ir pati kartais jauciu kad jos net nebuvo verysad.gif
o kada tiksliai pradeti naudoti? aisku ant pakuotes rasoma mazdaug, bet gal sakau O gali prasideti ir anksciau laiko, arba veliau g.gif  mano mm labai reguliarios, atrodo neturetu buti beda, taciau va kaip tik siandien  ta diena kada turetu kazka parodyti, o rodo nieko blink.gif

tai tau isvis nieko nerodo? man labai idomu suzinoti ar buna,kad visiskai nieko nerodo? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildazyte @ 2011 04 20, 19:15)
sveikos,man idomu ar ovuliaciniai testai visada rodo maziau daugiau ryskia antra juostele? ar buna,kad jos isvis nerodo?
Papildyta:

tai tau isvis nieko nerodo? man labai idomu suzinoti ar buna,kad visiskai nieko nerodo? lotuliukas.gif

nesuprask manes klaidingai - turejau omeny kad nerodo ovuliacijos biggrin.gif maniau kad jeigu mm reguliarios tai ir O buna reguliari kiekviena menesi, bet pasirodo kad klydau g.gif
Atsakyti
ne visoms ovuliaciniai testai veikia....kiek skaitinejau forumu, tai daugumai tie testai nevekia...o ug rodo kad ovuliuoja...

man irgi ovuliaciniai testai neveikia...ir kai daktarui uzsiminiau, tai sako bazine temparatura matuotis yra ir geriau ir tiksliau.....
Atsakyti
QUOTE(linuke79 @ 2011 04 07, 09:05)
Vestallsim, kaip gi tau mergyt sekasi?

Mergyt as jau nestuke.gif , labai laiminga ir tikiuosi, kad si karta bus stipriai prisitvirtines zirniukas smile.gif man dar tik 6 sav smile.gif
O kaip tau ov reikaliukai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(linuke79 @ 2011 04 15, 10:46)
Ir kur gi visos dinge?Man si cikla vel ryskejo ryskejo  ir vel blankti pradejo verysad.gif Antras ciklas be O?Ar cia testuku kalte?

Linuka is tu ryskiausiu atrask pati ryskiausia tada ir buvo tavo ov smile.gif atsimeni as tuos pigius dejau i suns dienas o va kas atisitiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
dar patarciau, daugiau stebek save pagal iskyras dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, labai labai dziaugiuosi wub.gif dabar labai saugok save.Saunu,kad taip greitai pasiseke.Aha reikes man atrinkti ryskiausia ir bandyti bandyti doh.gif
Atsakyti
o pilvuko apacia skauda per ovuliacija ar pries ovuliacija? internete skaiciau, kad kai kurios moterys silpna skausma jaucia per pacia ovuliacija. Tai butent as toki skausma ir pajauciu savo 16 ciklo diena (visas ciklas 28d.), o BT kaip tik kita diena man ir pakyla..taciau jei isties skausmas buna dvi dienos iki ovul, tai reiskias mano ovuliac butu 18d?bet man rodos BT reiktu labiau vadovautis, kaip manot?
Atsakyti
Man buna kartais kad lb skauda pilvo apacia, sona tiksliau....
Turiu mikroskopini ovuliacijai nustatyti aparaciuka, jis veikia is seiliu, gal kas noretu?
Atsakyti