Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos testai

QUOTE(Sangria023 @ 2011 05 27, 10:57)
tai tada gerai nes pamaniau kaz kokia nesveika jau esu visa menesi bevek O man lotuliukas.gif

O. kai juosteles vienodos,kai yra hormono pikas,o kai blankesne,tai tiesiog rodo,kad pas Jus tas hormonas yra.Viskas gerai,neimkit i galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 27 gegužės 2011 - 10:05
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 11:00)
O. kai juosteles vienodos,kai yra hormono pikas,o kai blankesne,tai tiesiog rodo,kad pas Jus tas hormonas yra.Viskas gerai,neimkit i galva.

aciuks.gif
Atsakyti
Man visi šitie reikalai žalias miškas,žinau tiek,kiek perskaičiau šitoj ir kitoj temose smile.gif pas mane aplamai nebūna,kad būtų tik viena juostelė,visada dvi rodo,tik viena iš jų šviesi būna ir dažniausiai išryškėja po ilgesnio laiko,o vat prieš O,antroji išryškėjo greitai ir buvo netgi ryškesnė už kontrolinę smile.gif mergaitės rašė,kad tiesiog tada testas per jautrus yra 4u.gif

va gal rodys,čia kaip pavyzdį 4u.gif kad dvi juostelės išryškėjo visada,tiesiog reikia žiūrėti,kada ryškiausios buvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 05 27, 11:00)

Pas mane jau antra menesi rodo beveik kas diena ta antra juostele tokia neryskia? Mano situacija tokia, kad dar po gimdymo nebuvo mm, maitinu pati, tai ar man kada ivyks O iki atsirandant mm ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2011 06 04, 16:38)
Pas mane jau antra menesi rodo beveik kas diena ta antra juostele tokia neryskia?  Mano situacija tokia, kad dar po gimdymo nebuvo mm, maitinu pati, tai ar man kada ivyks O iki atsirandant mm ar ne?

Nelabai suprantu,ar Jums reikia O ar ne, ar Jus tiesiog bijot vel pastot,nes is to ka paraset,tai viskas tvarkoj,maitinat-nera mmm ir O nevyksta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 06 04, 18:50)
Nelabai suprantu,ar Jums reikia O ar ne, ar Jus tiesiog bijot vel pastot,nes is to ka paraset,tai viskas tvarkoj,maitinat-nera mmm ir O nevyksta.  g.gif

Na pastoti buciau nieko pries ax.gif Bet visgi matyt to hormono jau yra kazkiek, nes testine juostele biski nusidazo, bet matyt nepakankamai, kad ivyktu O? g.gif Skaiciau, kad iki atsirandant pirmom mm po gimdymo ivyksta O(galbut nevisom), tai noreciau ja pagauti, nes jau kaip ir laikas butu mm pasirodyt g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emse @ 2011 06 04, 19:15)
Na pastoti buciau nieko pries ax.gif  Bet visgi matyt to hormono jau yra kazkiek, nes testine juostele biski nusidazo, bet matyt nepakankamai, kad ivyktu O? g.gif  Skaiciau, kad iki atsirandant pirmom mm po gimdymo ivyksta O(galbut nevisom), tai noreciau ja pagauti, nes jau kaip ir laikas butu mm pasirodyt g.gif  ax.gif

Kai ivyks pirma O.,tai po jos ir mm pasirodys. Ar Jums tikrai labai svarbu ta pirma O. pagaut? Paprasciau gal butu mmm sulaukt, zinosit,kad ledai pajudejo ir tada jau ziuret ar vyksta O.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 06 04, 19:57)
Kai ivyks pirma O.,tai po jos ir mm pasirodys. Ar Jums tikrai labai svarbu ta pirma O. pagaut? Paprasciau gal butu mmm sulaukt, zinosit,kad ledai pajudejo ir tada jau ziuret ar vyksta O.

O kodel paprasciau? Jei O pagausim iki pasirodant mm tai butu valio thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif jungiuosi prie jūsų. Prisipirkau ir aš O testukų. Tik dar ne viską žinau ta tema ir norėjau pasiteirauti, jei pasidarius O testą matyti, kad prasidėjo O, tai kiek valandų ji vyksta? ar reikia imtis darbų nedelsiant? smile.gif
Atsakyti
Ir dar vienas klausimas: ar gali skirtis juostelių ryškumas ryte ir vakare? ryte rodė dvi ryškias juosteles, o per pietus tik kontrolinė ryški. Kita matosi vos vos. Ar padariau klaidą, kad dariau OT ryte, ar gali būti, kad pražiopsojom laimingas valandas? smile.gif
Dar čia man mokytis ir mokytis smile.gif
Atsakyti
Kiek mano zinios siekia, OT turi buti daromas po pietu, pries tai 3 val nevalgius, negerus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 06 13, 17:19)
Kiek mano zinios siekia, OT turi buti daromas po pietu, pries tai 3 val nevalgius, negerus  4u.gif

Tai jei teisingai supratau, ryte darytas testas gali būti klaidingas?
Atsakyti